iudex 14.11.17 15:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CWC TS 860
i30N na Nurburgringu, pekne jej to ide, až nečakane rýchlo na "len" 275 kórejských koní, naozaj to vyzerá, že tie chvály nie sú prehnané: [odkaz]
Možno nakoniec zostanem pri plebejskom pohone predných kolies. >:D -
white label 13.11.17 17:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CWC TS 860
Vidíš, že jsem ti špatně neradil. ;-)
Hlavně si na ten nový displej kup nějakou folii.
U nás teď prodávají u Samsungu (značková prodejna) folii (na míru), která má schopnost "sebeopravy" při drobnějším poškrábání apod. Mám ji a v funguje v pohodě i s dotykovým perem. -
white label 13.11.17 12:06
« Re: Re: Re: Re: Re: CWC TS 860
iudex
Tak jak jsi to napsal, to pravda nebyla. Pokud jsi četl (celou) moji reakci, muselo ti přece (při tvé inteligenci) hned dojít, že TS850 a TS850P jsou dva různé! dezény (podobně jako TS860 a TS860S), které se (mimo jiné) liší právě tím, že jeden z nich je směrový (TS850) a jeden asymetrický (TS850P).
A teď jsi znovu psal o TS850, ale k tomu dal odkaz na TS850P. Nemůžu vědět, že myslíš TS850P, když napíšeš TS 850 (viz i má původní reakce). ;-) -
iudex 13.11.17 08:39
« Re: Re: Re: Re: CWC TS 860
WL: neviem, ale mne TS850 nevyzerá ako smerový dezén: [odkaz] porovnaj s TS860, kde je to na prvý pohľad zrejmé: [odkaz]
Naviac na novších TS860 je výslovne uvedený smer rotácie so šípkou, kdežto na T850 som nič také nenašiel.
EDIT: tak máš pravdu aj Ty, aj ja, keďže sú dva dizajny TS850: štandardné sú smerové: [odkaz] ale moje TS850P nie sú.
Ad mobil: ono už moja S7 medzičasom zlacnela, dá sa kúpiť za 388 eur (pred rokom som ju kupoval za cca. 510 eur), tak prípadne by som išiel znovu do nej, ale 500-600 eur už za mobil nemienim dať. Inak nemám nejaké extra požiadavky, displej niekde medzi 5,1 a 5,5" a podľa možností kovové a vodeodolné telo a aby to nebolo príliš pomalé. Do úvahy prichádza Samsung Galaxy A5, Huawei P9, Honor 8 a Asus Zenfone 3:

A ono to je fuk, lebo DER GOLF je stejně #1. >:-[]