Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 30.11.17 08:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Tom: áno, Shadow edition jednotke vizuálne pomohol, na druhej strane si nie som istý, či tie zatmavené svetlá, čierne ľadvinky a disky stoja za 1150 eur (čierne disky nemám rád a čierne ľadvinky kúpim na ebay za 80 eur).
P.S. Dnešná cesta do práce: [odkaz] Predpokladám, že v Čechách je tiež veselo, so zadným pohonom zvlášť. >:D -
-
Thomasino 29.11.17 22:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
A popravdě jsem i začal přemýšlet, jestli Golfa SV 1,4 TSI 150hp nevyměnit za menší BMW 125i, nebo klidně i za 120i (oboje 2,0T). Sice se mi jednička moc nelíbí, ale tuhle jsem ji viděl v bílé v té nové edici SHADOW se zatmavenými předními světly a zadními světly (plus černé ledvinky), a zase jí to o kousek pomohlo, už bych s tím neměl problém. Prostě by se mi líbilo, kdyby ty rozdíly mezi přeposilovaným a skoro mrtvým řízením v Golfu a tím v M2 nebyly tak velké (nejen řízení, ale celkový ovládání auta a chování s RWD...). Vždycky když přesednu, tak mám pocit, že je to celé gumové a bez citu či zpětné vazby :-( Prostě o poznání lepší dailycar... Ale přece jen i ta 120i je celkem drahá, asi z toho nic nebude a raději ušetřím a jednou nebo 2x za rok vyrazím s M2 na pár dní na Nordschleife a do Alp :-)
[odkaz] -
iudex 29.11.17 16:55
« Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Jj, špekulujem, lebo si nie som úplne istý, že 1er je to pravé orechové. Motor, dynamika, jazdné vlastnosti, všetko super, ale k samotnému autu určité výhrady mám, preto to váhanie. A cena bude až na prvom mieste, uvidíme, čo sa mi podarí "vyžobrať". ;-) Ale dnes ma trochu nakopol webpaja, ktorý kupuje emkové bávo pre zábavu (manuál, atmo) s argumentom, "kým je ešte čas". -
iudex 24.11.17 17:24
« Re: Re: Re: novinky 2018
Aj keď tá cena to pre mňa zabila, aj tak som na Stinger zvedavý. Stinger podľa mňa začína nové obdobie pre Kiu, rovnako ako i30N pre Hyundai (aj keď sa javí, že i30N sa predsalen podarila viac a tiež má aj prijateľnú cenu).
Inak tu je parádny test M4 Competition od Rasťa Chválu, odporúčam najmä Thomasinovi ako inšpirácia jazdy na okreskách (a prípadné rozmýšľanie, na čo zase šetriť): [odkaz] -
white label 24.11.17 16:24
« Re: Re: novinky 2018
iudex
To samozřejmě ještě nemá být G8 GTI, ale G7 GTI Performance, čili něco jako performance od základu, ne jen jako příplatková položka/paket k základnímu GTI.
Určitá obdoba G7 GTI CS/CSS, ale už po faceliftu.
Není to článek, je to kompletní kalendář novinek na r. 2018 (VW viz třetí strana/třetí odkaz):
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
iudex 24.11.17 14:28
« Re: novinky 2018
wl: to je prekvapivá info, vieš sem hodiť link alebo scan toho článku? Väčšinou sa doteraz písalo, že Golf 8 príde v r. 2019 a GTI s tradičným odstupom asi v 2020. Ak by mal naozaj prísť G8GTI už na jeseň budúceho roka, to by som teda s výmenou počkal.
Inak pri tej konkurencii v porovnávačke bolo víťazstvo GTI jasné, dosluhujúca jednotka so slabším štvorvalcom nemôže s GTI súperiť, Áčko detto vo verzii 250 zaostáva, Volvo nikdy rešpektovaným hothečom nebolo. Skôr by ma zaujímalo porovnanie s novým i30N, napr. aj kovaný germanofil Martin z Martina bol z i30ky nadšený: [odkaz] -
white label 24.11.17 11:41
« novinky 2018
V aktuálním německém AMuS vyšel (jako každoročně) přehled novinek na rok 2018.
Nejvíc mě v něm zaujalo avizované představení Golfu GTI Performance v říjnu 2018!
Je tam taky srovnávačka GGTI s prémiovou konkurencí s konečným pořadím:
1. GGTI (červ. 5dv., manual, 18")
2. 125i
3. A 250 4Matic
4. V40 T5 -
Ronault. 21.11.17 23:21
« Nejlepší český kombík na týden
Od čtvrtka mám půjčený nejlepší česky kombík pánové... i30 kombi...
.... ve čtvrtek mi vrátí naši Fabii HTP... ... já už se na ní táááák těším... ten nejlepší český kombík je hrozná mr..a, ještě že nemusím mít vždycky to nejlepší...
... pije mi krev... strašně... asi o tom napíšu do blogu... obvykle nepoužívám tolik teček v textu, ale obvykle se snažím na autě najít to dobré, ale tady už to asi nejde... já se snad budu muset vypsat na blogu, jinak mi ta frustrace zůstane...
... třeba dneska jsem vypěnil nad manuální klimatizací, u které když se otočí kolečkem na úplně chladný vzduch, tak systém automaticky přepne směr ventilace z okna a nohou na obličej a zapne chlazení, takže místo chladného auta v létě budete mít leda angínu a jak se ovladač pootočí zpátky, tak kompresor dále zůstane zapnutý včetně změněného směru výdechu vzduchu, takže si to musíte zpátky celé nastavit tak aby vás to nesralo.... PROOOOOOOOOČ, k**va PROOOOČ?!?
...asi už vím proč je v té smlouvě uvedeno, že se pod pokutou 50tis nesmí o autě nikde psát...
... mimochodem před týdnem jsem měl na 3 dny nového Megana kombi... není bez chyby, není, ale oproti i30 je to auto dotažené... a nevrže na každé nerovnosti tak, že furt čekám, kdy se mi ta Nošovická krása rozsype...
... ještě dva dny.... ještě dva dny... vydrž... vydrž.... -

[odkaz]
[odkaz]
EDIT: Pěkný nový test M14Oi nyní na DriversWebu vč. pěkných fotek:
[odkaz]