Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.17  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

V 3-er je uvnitř celkem rozumné místo, pro rodinu podle mě bohatě dostačující. Možná 4 velcí chlapci nad 185cm budou mít vzadu těsněji, ale prostorově úplně jiný level než malá 1-er :-!
    A nejlépe s manuálem a Performance paketem s tím pěkným zvukem a samosvorem !! :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.17  14:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

Je to střední prémie, takže prostorově sice žádný zázrak, ale přesto určitě lepší, než 1er (hlavně vpředu) a vzhledově úplně jiný level (klasické dospělé BMW).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.12.17  14:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

Je pravda, že 340i by stála za hřích, pokud nemáš v plánu brát M140i často na okruh, tak dává z praktického hlediska velký smysl (taky jsem o ní přemýšlel, ale já nepotřebuji vozit děti nebo další lidi) a možná by stálo za to se zadlužit úvěrem třeba o rok déle ;-)
    A lépe se to doma taky obhájí, když v tom odvezeš roustoucí děti >:-[] >:-[]
    Ikdyž je pravda, že M140i je naladěna prý o trochu hravěji a zábavněji...
    A v té oranžové vypadá dobře i ta trojka v edici Shadow:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Ikdyž já bych ji klidně bral i v modré eMkové Estoril ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.12.17  14:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

wl: áno, 3er je oveľa krajší "nosič" pre R6, ale to je +10000 eur (a stále máš nie úplne praktické a priestranné auto).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.17  14:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

w-a
    To je svatá pravda, navíc je na tom špatně i prostorově.
    Jak už jsem tu dřív psal, podle mě je té techniky do takové karoserie škoda a říká si to, jít rovnou do M340i.
    Když už, tak už!
    Briliant si taky nenecháš zasadit do stříbra. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.12.17  12:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

Žiadne rúhanie, je to proste tak, 1er sama osebe je pomerne škaredé a disproporčné auto. Emkový paket, veľké disky, vhodná farba či shadow edition len zmierňujú ten fakt a robia z neho auto, na ktoré sa dá pozerať, ale ani tak ho nik neoznačí za krásne: [odkaz]
    Ale nám predsa ide o "vnútornú krásu", nie? ;-)
    P.S. Rasťo Chvála otestoval nový type R a na jeho testovacom okruhu s ním zajazdil najrýchlejší čas, lepší, ako s M4 Competition. [odkaz]
  • « 20 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.12.17  11:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

iudex: Budu se rouhat a Leg mě snad omluví - ale s tou M140i je to vážně jak v tom profláklým, na moho způsobů modifikovaným vtipu. Bůh si jednou řekl, že vytvoří vážně super auto - koncepce, podvozek, jízdní vlastnosti, motor atd. - na všem si dal opravdu záležet a povedlo se. Z toho auta byl nadšenej každej kdo rád řídí a nepotřebuje stěhovák. Pak se ale Bůh zalekl a řekl si, že všechno to dobré na autě musí trochu vykompenzovat. A vytvořil pro 1-er karosérii. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.12.17  09:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

Tom: máš pravdu, pre Shadow edition sú na výber čierne a tmavé šedé, defaultne sú tam tmavošedé Orbit grey: [odkaz] ktoré môžeš bez doplatku vymeniť za čierne Jet black: [odkaz] Štandardnom pre M140i bez paketu sú tieto: [odkaz]
    Inak pozeral som, že ten paket Shadow edition za 1150 eur obsahuje už LED svetlá, ktoré samé osebe stoja 1054 eur (a ktoré by som priplácal), čo mení pohľad na jeho výhodnosť. A k mojej preferenčnej Sunset orange (resp. k všetkým farbám okrem čiernej) tá čierna maska sedí viac, ako chrómová: [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.11.17  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

Také nemám rád černé disky, ale jdou zaměnit v konfigurátoru za šedé a to už vypadá mnohem lépe !! Taky záleží jakou bys vybral barvu. Novou oranžovou? Nebo ušetřil za metlu a šel do bílé?? V nejhorším necháš černé disky na zimu a koupíš nějaké pěkné BBS či OZ, nebo VMR ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]

EDIT: Pěkný nový test M14Oi nyní na DriversWebu vč. pěkných fotek:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.17  10:07

« Re: Re: Jarek a Poruba, Mirai a Anděl

Ron
    "Klip se natáčel v okolí frýdeckého magistrátu, na ploše u obchodního centra Frýda a také u vyhlídky pod frýdeckým zámkem."
    Zdroj: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.11.17  08:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

Tom: áno, Shadow edition jednotke vizuálne pomohol, na druhej strane si nie som istý, či tie zatmavené svetlá, čierne ľadvinky a disky stoja za 1150 eur (čierne disky nemám rád a čierne ľadvinky kúpim na ebay za 80 eur).
    P.S. Dnešná cesta do práce: [odkaz] Predpokladám, že v Čechách je tiež veselo, so zadným pohonom zvlášť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.11.17  05:46

« Re: Jarek a Poruba, Mirai a Anděl

WL: jo, Poruba se podařila, obzvláště Empire State

Koukám, že to natáčeli malý kousek od toho přechodu, kde se to stalo
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.17  01:18

« Jarek a Poruba, Mirai a Anděl

Už pár týdnů mám nové Jarkovo CD Poruba a "překvapivě" mohu jen doporučit. :yes:
    [odkaz]

Jinak mě hodně překvapila Mirai s písní Anděl a novým klipem k ní.
    Myslím si, že to bude mít mimořádný úspěch, a to nejen díky skutečnému silnému příběhu, který je s tím spojený.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.11.17  22:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

A popravdě jsem i začal přemýšlet, jestli Golfa SV 1,4 TSI 150hp nevyměnit za menší BMW 125i, nebo klidně i za 120i (oboje 2,0T). Sice se mi jednička moc nelíbí, ale tuhle jsem ji viděl v bílé v té nové edici SHADOW se zatmavenými předními světly a zadními světly (plus černé ledvinky), a zase jí to o kousek pomohlo, už bych s tím neměl problém. Prostě by se mi líbilo, kdyby ty rozdíly mezi přeposilovaným a skoro mrtvým řízením v Golfu a tím v M2 nebyly tak velké (nejen řízení, ale celkový ovládání auta a chování s RWD...). Vždycky když přesednu, tak mám pocit, že je to celé gumové a bez citu či zpětné vazby :-( Prostě o poznání lepší dailycar... Ale přece jen i ta 120i je celkem drahá, asi z toho nic nebude a raději ušetřím a jednou nebo 2x za rok vyrazím s M2 na pár dní na Nordschleife a do Alp :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.11.17  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

LEG má pravdu !! :-) Nebo rovnou M2 a posuneš ty zážitky ještě o kousel dále. Ale už ta M140i nebo hezčí (ale méně praktická) M240i je fakt hrozně fajn na řízení.
    Už jsi tu M140i/M240i někde řídil??
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.11.17  16:55

« Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

Jj, špekulujem, lebo si nie som úplne istý, že 1er je to pravé orechové. Motor, dynamika, jazdné vlastnosti, všetko super, ale k samotnému autu určité výhrady mám, preto to váhanie. A cena bude až na prvom mieste, uvidíme, čo sa mi podarí "vyžobrať". ;-) Ale dnes ma trochu nakopol webpaja, ktorý kupuje emkové bávo pre zábavu (manuál, atmo) s argumentom, "kým je ešte čas".
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.11.17  20:10

« Re: Re: Re: Re: novinky 2018

iudex: neviem čo furt špekuluješ s GTIčkom, veď máš jedno doma. Proste nakráčaj do BMW, vyžobri poriadnu zľavu a odfrč na jednotke so šesťvalcom, kým je ešte čas.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.11.17  17:47

« Re: Re: Re: Re: novinky 2018

U nás bylo i pár kusů CSS, asi jsme větší trh.
    Ten kalendář si projeď(te), případně ulož(te)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.11.17  17:24

« Re: Re: Re: novinky 2018

Aj keď tá cena to pre mňa zabila, aj tak som na Stinger zvedavý. Stinger podľa mňa začína nové obdobie pre Kiu, rovnako ako i30N pre Hyundai (aj keď sa javí, že i30N sa predsalen podarila viac a tiež má aj prijateľnú cenu).
    Inak tu je parádny test M4 Competition od Rasťa Chválu, odporúčam najmä Thomasinovi ako inšpirácia jazdy na okreskách (a prípadné rozmýšľanie, na čo zase šetriť): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.11.17  17:20

« Re: Re: Re: novinky 2018

Aha, ja som myslel, že už nová generácia. To označenie Performance je také zavádzajúce, pod tým môže byť čokoľvek. Ale Clubsport by bol fajn (uvidíme, či ho vôbec budú dovážať k nám, minulý CS sa tu nepredával vôbec, o CSS nehovoriac).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…