Thomasino 01.12.17 23:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Tak třeba v 5-er je jiná, ale tohle mám v M2 vyrobené v 05/2017... Ikdyž ještě tam jsou na začátku takové dlaždice, mezi kterými přeskakuješ..
S tou menší NAVI máš pravdu, není kolem plastový rámeček, je to celé ve skle, nevypadá to zase tak špatně, klidně by mě to asi stačilo, kdybych hledal kde v konfiguraci ušetřit...
Thomasino 01.12.17 21:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Aktuální iDrive s velkou navigací vypadá od jara 2017 mimochodem takto, aspoň pro 1er, 2er, 3er a 4er (mám ho taky). Tady je to na videu i v kombinaci s tím broušeným hliníkem, což by byla moje volba interiréru pro M140i, M240i nebo 340i :-) Na živo mnohem hezčí než výchozí imitace hliníku, nebo než černá lesklá plocha, na které je vše vidět. A určitě bych se vyvaroval barevných lištiček, jak mají výchozí nastavení pro M paket nebo Sport paket. Tu bych dal černou lesklou, která pak ladí k černé lesklé kolem rádia.. [odkaz] -
boost. 01.12.17 20:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Mozna, ze v posledni verzi iDrive pro 2017 udelali nejake zmeny, ale v lete jsem jezdil v 118dA z listopadu 2016 a ta mela prave Navi Business a fce rozdelneho displeje tam, myslim, vubec ani nebyla nebo fungovala proste spatne + detailnost a grafika mapy byla oproti Professional znatelne horsi. Takze za me nebrat.
A Business nema matny ramecek okolo displeje - ten maji jen radia.
P.S.: Hluk pri vyssich rychlostech v te 118d daleko mensi nez v predchozi trojce, coz me teda dost prekvapilo. -
white label 01.12.17 19:30
Je znatelně matnější, než ten větší, který ale s odrazy nemá problém. Lacině vypadá hlavně ten rámeček vymezující velikost LCD, prostě to "šetření" je vidět na první pohled.
Thomasino 01.12.17 19:14
Ten menší displej je matný? A je dobře čitelný? Jestli matný nebo lesklý je asi jedno, u notebooků se naopak za matný displeje připlácí, aby se v tom neodráželo světlo :-)
Spíše jde o to jaká je ta grafika a jak to působí. Já na živo viděl vždy jen ten větší.
Ten mám i v eMku, ale stejně to mám přepnuté na tzv. "rozdělený" displej, kdy na pravé třetině jsou pokyny k dalšímu odbočování, nebo kompas apod.
Nicméně si myslím, že třeba zrovna do té M140i nebo M240i by mi stačila i ta menší, pokud bych hledal kde uspořit nějaké peníze. Stejně je dneska nejlepší mobil s Waze, Líbilo by se mi, kdyby dělali ty větší displeje jen s rádiem a umělo to zrcadlit mobil s Androidem (nebo Apple) s tím Waze.
Thomasino 01.12.17 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Já srovnával můj "standard" co jsem měl nakonfigurovaný v obou autech stejně, viz. můj konfig zde. Akorát zmizel link na tu konfiguraci 340i v M paketu v SHADOW edici co jsem tu vzorově naklikal, tak jsem iudexovi pro inspiraci uložil jako JPG zde (plus pak doprava) >:-[] >:-[]
- za mě rozumný nutný základ, přidány ale lepší větší brzdy, White Label by možná přidal natáčecí LED světla, mě třeba stačí normální LED světla, a pak nepotřebuji různé asistenty jízdy v pruzích apod., stačí mi klidně i malá navigace (ikdyž v M2 mám tu velkou co byla v základu, stejně je lepší mobil s WAZE >:-[] ). -
Thomasino 01.12.17 15:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Jel jsem s Meganem GT a ten to má taky...
Rozdíl mezi M140i a 340i v M paketu je pravda vyšší. Vím že jsem měl nakonfigurovanou M140i po slevě 20% na 1,080 mega s DPH. Takže rozdíl reálně kolem 170 tisíc Kč v podobné konfiguraci :-( Záleží jak moc ostrouháš tu 340i M paket ;-) Ale určitě to není 10 tisíc EUR jak píše IUDEX.. -
Thomasino 01.12.17 15:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Interiér v 1er a 2er šel nahoru už při prvním faceliftu před 2 lety, nyní se nic moc nezměnilo, jen ta lišta před spolujezdcem je jiná a trochu jiný iDrive.
U Megana R.S. mi osobně vadí ty natáčecí zadní kola :-( Divný pocit, zvláště pokud bys přesedal mezi dvěma auty !! -
iudex 01.12.17 15:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018
Hm, to mi je pomoc, ja uvažujem, či nie je choré dať 43t za druhé auto v rodine a vy mi navrhnete ako riešenie auto o 10t drahšie. >:-[]
Asi sa predsalen pozriem ešte na nový MRS, tam žiadne výhrady k výzoru nemám: [odkaz]
Inak exteriérový vzhľad 1er sa pri facelifte nezmenil, dá sa len mierne vylepšiť tým shadow edition, LCI sa prejavil hlavne v interiéri, ten vraj išiel pri tomto facelifte hore, údajne kvalitatívny dojem daný novými materiálmi sa zlepšil a je subjektívne rovnaký ako v 3er: [odkaz]