Leg 19.12.17 18:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)
To by som strčil ruku do ohňa, že si to nechal importér vyrobiť v reklamke. Veď oni by mali ľuďom platiť, že im robia propagáciu na tuningové diely. Ale zasa je pravda, že emko má akúsi zvláštnu auru a podľa toho, koľko BMW u nás jazdí s najnovším hitom - rebrami ľadviniek vo farbe emkovej trikolóry, ani sa nie je čomu diviť. -
white label 19.12.17 17:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)
Jasně, každý to vidíme trochu jinak.
Jj, prodává a pěkně draze, třeba i na tom 340i v Laguna Seca byl polep na horní hraně čelního skla, ovšem ty polepy vypadají naživo/zblízka hrozně lacině, doslova papírově, kdo za to dá ty "šílené" prachy, tak není úplně "normální", kdejaká reklamka, by to za zlomek ceny udělala v mnohem lepší kvalitě/provedení.
Thomasino 19.12.17 17:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)
Jo tak nic, já to přečetl zase moc rychle, to byl ten frogman, že má M140i.
Váš mladej taky každou chvilku píše o jiném autě, tak u něj jeden nikdy neví ;-) >:D
A k vám na hory by zrovna M140i dávala smysl s xDrive, s tou čtyřkolkou by tam bylo hodně srandy :yes: -
Thomasino 19.12.17 16:22
« Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)
IUDEX - má to 19" nebo 18" kola? Podle designu asi 18" bych řekl. Ale tyhle kola neznám.. Hlavně se dobře koukni, jestli někdo neudělal tu prasárnu co u M240i kabrio co jsem měl před rokem na víkend zapůjčenou, kdy tam někdo dal na zimu pneu Runflet, to bylo hodně tvrdý a nepoddajný :-( Proti tomu co jsem se projel asi 30 min (o pár dní jindy) s kupátkem na běžných zimácích, tak rozdíl ve vstřebávání nerovností jako blázen !! :-(
Zrovna černou předváděčku? No nevím, tohle bych já teda jako prodejce nevybral, když mají pěknou oranžovou nebo modrou 8-s :'-(
P.S.: Ale motor jede pěkně, néééé ??
P.S.S.: WL - co jsem to zahlédl, mladej má snad M140i ?? :-O :yes: -
Leg 19.12.17 15:42
« Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)
Hmm.. tak s hentým rodinu na výmenu asi nepresvedčíš - narážam hlavne na trojdverák, viem si živo predstaviť poznámky detí a ženy, keď si im tú "krásu" ukázal.
No a dúfam, že trasu Lamač-TT si si strihol aspoň cez Babu, inak nepresvedčí ani teba. >:D
Inak nedávno som v Bratislave videl jednu bielu M140i na trnavských značkách, mala aj nejaké M performance doplnky - minimálne prahy a kolesá. No a zasa som sa utvrdil, že naživo to až taká tragédia nie je a až na pár nelichotivých uhlov sa na to auta celkom dá pozerať. -
Thomasino 14.12.17 19:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)
Nechal jsem pro známého nacenit takový rozumný základ M140i Shadow Edition ve třídvířku a v bílé barvě, s manuálem a malou navigací, LED světly, šedé 18" kola, vyhř.přední sedačky, automatická klima, parkovací senzory, střední rádio Hi-Fi, pár drobností a prodloužená záruka na 4 roky / 200 tisíc km. Servis na 5 let s výměnou oleje vč. práce je u BMW zdarma. Po slevě 20% vychází cena 1.040 mega s dph :-) To není podle mě na šestiválec a zadokolku špatný. Přesná konfigurace zde ;-)
[odkaz] + další fotka
IUDEX-kdy bude předváděčka? Kdy se můžeme těšit na poznatky!? -
iudex 14.12.17 09:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)
"Ja dostal -18" Počkať, Ty si kúpil nové auto, resp. práve kupuješ? To mi nejak ušlo. Alebo to bol len informačný dopyt?
Btw. tak som napokon zohnal 140i predvádzačku, zrejme na celý deň. K dispozícii je aj 240i a 340i, tak možno pre porovnanie skúsim. Vyzerá to ale, že 21% je strop, nik nebol ochotný ísť vyššie, niektorí ani len dorovnať.