Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.17  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

SAKRA, vidíš!! Já si říkal, že mě tam něco chybí!! Přidáme 3 proužky do ledvinek, to je +30hp a máme rovných 400 >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.17  19:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

A nejlepší na tom je, že to velmi často mají BaWoráky, které nemají ani eMpaket...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.12.17  18:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

To by som strčil ruku do ohňa, že si to nechal importér vyrobiť v reklamke. Veď oni by mali ľuďom platiť, že im robia propagáciu na tuningové diely. Ale zasa je pravda, že emko má akúsi zvláštnu auru a podľa toho, koľko BMW u nás jazdí s najnovším hitom - rebrami ľadviniek vo farbe emkovej trikolóry, ani sa nie je čomu diviť.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.17  17:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Jasně, každý to vidíme trochu jinak.
    Jj, prodává a pěkně draze, třeba i na tom 340i v Laguna Seca byl polep na horní hraně čelního skla, ovšem ty polepy vypadají naživo/zblízka hrozně lacině, doslova papírově, kdo za to dá ty "šílené" prachy, tak není úplně "normální", kdejaká reklamka, by to za zlomek ceny udělala v mnohem lepší kvalitě/provedení.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.17  17:19

Jo tak nic, já to přečetl zase moc rychle, to byl ten frogman, že má M140i.
    Váš mladej taky každou chvilku píše o jiném autě, tak u něj jeden nikdy neví ;-) >:D
    A k vám na hory by zrovna M140i dávala smysl s xDrive, s tou čtyřkolkou by tam bylo hodně srandy :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.12.17  16:56

« Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Prečo, mne sa to auto naživo celkom páči, na rozdiel od fotiek.

Je dosť možné, že to boli polepy. Nevedel som, že BMW predáva aj performance nálepky.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.17  16:28

Th
    Nevím, jak si na to přišel, ale pravda to není... :-)

P.S. Myslíš runflAt...., jsou to nějaké zimní asymetrické Contíky, vypadá to na 18", ale ten design kol neznám ani z konfigurátoru.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.17  16:22

IUDEX - má to 19" nebo 18" kola? Podle designu asi 18" bych řekl. Ale tyhle kola neznám.. Hlavně se dobře koukni, jestli někdo neudělal tu prasárnu co u M240i kabrio co jsem měl před rokem na víkend zapůjčenou, kdy tam někdo dal na zimu pneu Runflet, to bylo hodně tvrdý a nepoddajný :-( Proti tomu co jsem se projel asi 30 min (o pár dní jindy) s kupátkem na běžných zimácích, tak rozdíl ve vstřebávání nerovností jako blázen !! :-(
    Zrovna černou předváděčku? No nevím, tohle bych já teda jako prodejce nevybral, když mají pěknou oranžovou nebo modrou 8-s :'-(
    P.S.: Ale motor jede pěkně, néééé ??
    P.S.S.: WL - co jsem to zahlédl, mladej má snad M140i ?? :-O :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.17  15:56

« Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Leg
    Obdivuji tvou velkorysost a toleranci, být "babou", jdu po tobě jako blázen... >:D ;-)

P.S. To byly takové ty matné černé "papírové" polepy prahů, nebo něco ve 3D?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.12.17  15:42

« Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Hmm.. tak s hentým rodinu na výmenu asi nepresvedčíš - narážam hlavne na trojdverák, viem si živo predstaviť poznámky detí a ženy, keď si im tú "krásu" ukázal.

No a dúfam, že trasu Lamač-TT si si strihol aspoň cez Babu, inak nepresvedčí ani teba. >:D

Inak nedávno som v Bratislave videl jednu bielu M140i na trnavských značkách, mala aj nejaké M performance doplnky - minimálne prahy a kolesá. No a zasa som sa utvrdil, že naživo to až taká tragédia nie je a až na pár nelichotivých uhlov sa na to auta celkom dá pozerať.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.17  14:29

Zapomněl jsi na to hlavní - R6 (pokud to je 140i).
    No, vypadá určitě líp, než v bílé a s 5dv. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.12.17  13:41

« Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

[odkaz]
    Petrolheadský sen: RWD, manuál, manuálna parkovacia brzda, (pre wl špéci) trojdverák. Zatiaľ len 50 km cesta domov, žiaden čas na blbnutie. A... zatiaľ nepresvedčil. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.12.17  14:52

« Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Tak jsem zvědavý na tvé dojmy a ještě více na tvé rozhodnutí :-)
    Mimochodem dobrá úvaha nad dnešní situací kolem zajímavých aut je zde:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.12.17  14:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Tom: idem pre auto zajtra a mám ho na 2 dni, tak budem môcť posúdiť aj tú praktickú stránku (deti a pod.). Po ceste skúsim krátko aj 340i. Ešte by som mohol aj M240i cabrio, ale na to už nemám čas.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.17  19:56

Nechal jsem pro známého nacenit takový rozumný základ M140i Shadow Edition ve třídvířku a v bílé barvě, s manuálem a malou navigací, LED světly, šedé 18" kola, vyhř.přední sedačky, automatická klima, parkovací senzory, střední rádio Hi-Fi, pár drobností a prodloužená záruka na 4 roky / 200 tisíc km. Servis na 5 let s výměnou oleje vč. práce je u BMW zdarma. Po slevě 20% vychází cena 1.040 mega s dph :-) To není podle mě na šestiválec a zadokolku špatný. Přesná konfigurace zde ;-)
    [odkaz] + další fotka

IUDEX-kdy bude předváděčka? Kdy se můžeme těšit na poznatky!?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.12.17  09:06

"Ja dostal -18" Počkať, Ty si kúpil nové auto, resp. práve kupuješ? To mi nejak ušlo. Alebo to bol len informačný dopyt?
    Btw. tak som napokon zohnal 140i predvádzačku, zrejme na celý deň. K dispozícii je aj 240i a 340i, tak možno pre porovnanie skúsim. Vyzerá to ale, že 21% je strop, nik nebol ochotný ísť vyššie, niektorí ani len dorovnať.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 14.12.17  03:20

Ja dostal -18, takze 17-20 tak nejak asi normalka u 1/340i bez velkyho snazeni. :-)

Vem 340i, auto je hezci a s MPPSK ma lepsi zvuk nez 140i, navic stale se zarukou. that is my drunk advice
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.17  00:22

« Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Aha. Já mluvil o BMW a ne o přerostlém Mini >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.12.17  23:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: novinky 2018

iudex
    Vidíš, osud tě táhne k 340i... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.12.17  23:16

Thom: Ron zřejmě myslí noční můru "vrtulkářů".... ;-)
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…