Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.17  13:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Videopozvánka:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.12.17  13:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

ak sa môžem pridať k diskusii,tak z popisu toho čo sa ti stalo musela byť na ceste nejaká “anomália” pretože v režime komfort je to až moc krotké a ako som ti písal ja zvyknem jazdiť v režime sport pokial to nie je iba nudný presun z miesta na miesto.
    Škoda že si to auto nedostal do pazúrov cez leto :-)
    ak sa môžem pridať k diskusii,tak z popisu toho čo sa ti stalo musela byť na ceste nejaká “anomália” pretože v režime komfort je to až moc krotké a ako som ti písal ja zvyknem jazdiť v režime sport pokial to nie je iba nudný presun z miesta na miesto.
    Škoda že si to auto nedostal do pazúrov cez leto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 22.12.17  13:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Se Swiftem jsem je nedotočil, prostě jsem na prázdném sjezdu z dálnice zkusil co to ustojí... ale o nic nešlo, byla tam fůra místa a jelo se celkem pomalu, byly to spíš hodinky než hodiny. Ale s RX-7 mám na kontě jeden orloj :-/
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.17  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

w-a
    Hlavní je, že ses nakonec rozhodl správně... >:-[]

ad 11:21
    Souhlas: "Zkrátka v našem klubu ostud petrolheadů stále platí, že je zábavnější jet rychle pomalým autem než pomalu tím rychlým."
    Taky proto jsem zřejmě déle "zamrzl" u pětkového GTI, které ještě neumí maskovat rychlost tak výrazně, jako dnešní velmi rychlé/silné hh, často převážně s výrazněs GT charakterem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.17  12:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

iudex
    Myslel jsem si, žes měl stabilizaci v nějakém tom sportovním módu...
    A nebyl v té zatáčce zledovatělý povrch asfaltu, který vypadá jen jako mokrý?

P.S. A ta 1M měla těch 450Nm o 250 ot/min výš, tedy "až" od 1500ot/min.
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.17  11:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Emel: :-) Hodiny na kontě ještě nemám, ale je to tak týden, co jsem musel ve zlomku vteřiny přehodnotit plány a opustit mírně zasněženej kruháč jiným výjezdem než jsem původně chtěl. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.17  11:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

iudex: Já bych si s tím nelámal hlavu. Časem by ses do toho zřejmě dostal, jenže ono je něco jinýho zkoušet si limity zadokolky sám v ojetině za 150t (a i to bohužel občas končí špatně) než koupit za mega nový auto, které zatím moc nechápeš a nevěříš mu, a vozit v tom rodinu. Navíc začínat s tím v zimě taky není zrovna ideální. Moc dobře si pamatuju, jak jsem byl vyklepanej, když mě pája posadil do F-Typu a na vlhký silnici "povzbuzoval" slovy: Když ti ulítne jenom zadek, je to v pohodě, jak ti ulítne předek, jsi v haj..zlu. >:D Byl jsem fascinovanej dynamikou, ale že bych si to nějak extra užil, to říct nemůžu. A to jsem aspoň nemusel myslet na nějaký kvedlání. Zkrátka v našem klubu ostud petrolheadů stále platí, že je zábavnější jet rychle pomalým autem než pomalu tím rychlým.

Pokud je tvoje rozhodnutí nezvratné a nehodláš napnout rozpočet k "hodnější" 340i, pak jsem o to víc zvědav, kam tvé myšlenky povedou. Ono těch aut, která by v souhrnu vlastností mohla GTI-P nahradit a překonat, zas tak moc není. Bez ohledu na kecy různých z VW znuděných majitelů hybridních Aurisů. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 22.12.17  11:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Pestřejší, to ono to je. Ale ten pocit, když si uvědomíš, že tentokrát to nevyjde, že to kontra nebude stačit... jen se modlíš, abys do něčeho nevletěl... a pak, když to dobře dopadne, tak si říkáš, jakej seš * a co se mohlo stát... to není nic příjemného.

Z druhé strany, já jsem kopyto a do hodin jsem se dostal už i se Swiftem... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 22.12.17  10:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Tak som sa nakoniec mýlil. Tvrdil som, že na objavenie zákutí silnej zadokolky ti dva dni stačiť nebudú a ty si za ten čas stihol viac ako ja za takmer sedem rokov! >:D

M140i je oproti 130i evidentne úplne iný level, to čo popisuješ som nikdy nezažil. Asi to bude tým, že moja atmosféra má v nižších otáčkach v podstate zlomkový výkon oproti turbu, takže viem, že ak sa budem držať do 3000 ot.min-1 (čo za dažďa väčšinou činím), na zadných kolesách nemám viac ako nejakých 100kW a som v pohode. U 40i ale už mám cez 200 koní a to si už musím dať sakra pozor.

Je to ako píše wl, u zadokolky treba viac premýšlať, čo si ešte môžem dovoliť, nemôžem len tak na to šlápnuť a čakať, že keď bude najhoršie, ESP to za mňa vyrieši. Treba sa viac prispôsobiť počasiu, ja som konieckoncov prvú zimu tiež pravidelne s Aviami bojoval o prvé miesto v kolóne. Pre mňa ale je v tomto to čaro - jazdenie je aspoň o trochu pestrejšie, auto sa zakaždým chová trošku inak, človek môže (a musí) vnímať, čo sa pod kolesami deje, skrátka máš pocit, že auto riadiš a nielen točíš volantom a stláčaš pedále. (aj keď v prípade tvojho incidentu si asi moc pocit kontroly nemal... >:D )

Každopádne, ak máš mať pred autom rešpekt, tak to fakt nemá zmysel, to ti dávam za pravdu. Škoda, že do toho už nedávajú atmosféru, to je podľa mňa ideál, dostatočne silné ale zároveň stále krotké.

BTW ja cez zimu jazdím na 205-kách a pohoda. Tak či tak, neviem, či by ti na studenej mokrej oslizlej ceste širšie gumy výrazne pomohli...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.12.17  08:37

Ad stabilizácia: samozrejme bola zapnutá, režim Sport+ som ani neskúšal, prepínal som medzi Comfort a Sport. A dokonca v danej dobe som tam mal zabudnutý režim Comfort. No, zrejme to jazdecká chyba bola, išlo mi o to, že to bolo v nízkej rýchlosti a pri jemnom pridaní plynu, žiadne zadupanie do podlahy (ako som písal, to má človek dosť čo robiť aj pri rovnej ceste). Teda opakujem, najväčší problém som mal s tým, že ma to rozhodilo aj pri takomto civilnom jazdení (a to absolútne nečakane, bez varovania a možnosti čokoľvek s tým robiť, ESP nezachránilo zhola nič); čo potom pri ostrej jazde?
    Tom: 340i je už hodne ďalej (len M sport shadow edition je 6250 eur). A ak ako problém beriem RWD, pozeral by som už po xDrive, teda ďalšie tisíce navyše. Pri rovnakej zľave ako pri 140i by potom vyšla 340i xDrive M/T M sport shadow edition cez 46t eur, teda o rovných 10t viac oproti M140i.
    Woody: no ten nový Veloster naozaj nevyzerá a neznie zle. >:D
    P.S. Práve keď som dospel k záveru, že silnú zadokolku nie, zavolal mi webpaja, že si práve priviezol domov M3 s V8 a manuálom. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.17  01:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

"Tak aby som z toho nerobil detektívku...", napíšem rovno román! >:D
    Ani jsem nevěděl, že to tu ještě bere tak dlouhé příspěvky...
    Tak to zkusím taky.
    Jak už zde bylo napsáno, zajímalo by i mě, v jakém režimu byla při "nehodě" stabilizace?
    Jak se říká, stává se i v lepších rodinách a přiznání nechť ti slouží ke cti.
    Osobně/subjektivně bych to viděl na dvě hlavní příčiny:
    1. Technika - je to kompaktní zadokolka s opravdu minimálním! zadním převisem, přičemž masivní krouťák (500Nm) je k dispozici už od 1.250 ot/min!
    Čili jen motorově je to o parník jinde, než třeba Legova atmosférická 130i a dokonce ještě silnější, než třeba 1M, která měla 450Nm (500 Nm až s overboostem) a přitom delší zadní převis (coupé). Takže utrhnou zadní kola bude menší umění, než je naopak neutrhnout, tím spíš v zimě na pneu o 20mm užších, s prázdným kufrem a bez pasažérů vzadu. A je to jeden z důvodů (kromě vzhledu), proč bych si takový (jinak skvělý) motor, nekoupil v takovém autě.
    2. Technika jízdy s rwd vs fwd - Především co se právě projíždění zatáček týče, jsou to dva odlišné světy, a to co si lze dovolit s (nebo to, co odpustí) fwd, nejde stejně s rwd. Píšeš že: "... s GTI tam obvykle začínam pridávať plyn a keď sa zákruta zrovná, dám to na podlahu. S 1er som teda začal mierne pridávať plyn, keď tu zrazu sa zadok odtrhol a ja som neovládateľne išiel bokom." Z toho vyplývá, žes jel tu zatáčku v podstatě stejně, jako si ji jezdil s GTI/fwd (navíc výrazně slabším), jen si ten plyn začal přidávat mírněji..., ale tys ho v téhle fázi zatáčky zřejmě neměl přidávat vůbec a přidat jej až na výjezdu ze zatáčky (kdy už máš přední kola slušně srovnané). S touhle konfigurací a aktuálními podmínkami znamená přidat (byť mírně) plyn v momentě, kdy máš natočená (přední) kola (v zatáčce), buď srandu, nebo naopak průser. A na včasnou reakci vedoucí k patřičné korekci přetáčivého smyku (zvlášť v momentě, kdy ho nečekáš) s rwd, máš mnohem méně času (a prostoru), než u nedotáčivého smyku u fwd. Prostě si pravděpodobně udělal chybu (a občas nějakou uděláme všichni), kterou sis ani neuvědomil.
    Určitě je dobré, nechat se svézt s podobnou zadokolkou s někým, kdo ji má opravdu "v ruce" a dobře pozorovat jeho techniku jízdy. Potom si přesednout a nechat si od něj do řízení kecat a pak jen jezdit a jezdit a získávat zkušenosti. Začínat spíš pomaleji a postupně zrychlovat, ale to samozřejmě platí obecně, včetně jízdy na silnější motorce, což je podle mě nejlepší (ale taky, zvlášť dnes, nejnebezpečnější) škola pro řidiče. Tam se člověk (pokud se u nezabije) nejlíp naučí velmi dobře odhadnout nájezdovou rychlost do zatáčky (chyba směrem nahoru se neodpouští a pokud ji přežiješ, do smrti na ni nezapomeneš)..., nebo dodržovat nutnou vzdálenost od předchozího dvoustopého vozidla, které má zpravidla podstatně kratší brzdnou dráhu (tam je to s případnou chybou také podobné).
    Ale s tou ostudou petrolheadů, bych to neviděl tak černě, ono jich je totiž na cestách řádově méně, než v diskusích.
    A podívej se třeba na pradědu, měl sice před M140i několik rychlých předokolek, ale ještě před nimi i nějaké rychlé zadokolky, jenže to co bylo silné "včera", je dnes úplně jinde a dá se říct, že i pro něj je M140i (rwd+manuál) "přemotorovaná" a po několika měsících ji prodává. A to má v diskusích stále plnou "hubu" keců o manuálu (jediném správném) přitom ten svůj v téhle konfiguraci ani neuřídí. Ono to totiž v reálu není jako v diskusích, kde se dá všechno okecat.
    P.S. Vzpomínám si na jednoho nejmenovaného diskusního opěvovače manuálu, který se navíc cítil být v této disciplíně mimořádně zdatný, a když mi pak předváděl své umění v praxi, soustředil se na něj tak, že jsme se (před zatáčkou!) celým vozem dostali do protisměru, naštěstí zrovna v tu dobu na nás (ze zatáčky) nic nevyjelo. A to neměl ani zadokolku! Takže lidí, kteří to s manuálem umí skvěle není mnoho, ale těch, kteří při tom umí ještě i výborně jezdit, těch je jako "šafránu" (mezi běžnými řidiči), možná i proto ženy tvrdí, že chlapi obvykle neumí dělat dobře dvě věci najednou (snad kromě "mačkání" obou ňader současně). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 21.12.17  23:40

Ouch. To nezni hezky, ale hlavni je, ze se nikomu nic nestalo a jsi (vcetne auta) OK.

Z popisu situace mi prijde, ze jsi mel dsc off, coz na oslizle zimni ceste moc bezpecnosti neprida. Ja mam taky na jednatripet-i zimni 225 a byt auto ma i na suchu citelne mene traction, tohle by mi teda i s dtc on si myslim (a doufam) neudelalo, lebo aj na rovince mi to skrti vykon a kdyz jsem vcera zkousel z krizovatky jet bokem, tak mi sic polovypnuta el. dala moment na korekci, ale stejne pak utla vsechnu zabavu a to celkem vyrazne. Na prazdnym placu jsem si ale pak uzil. :-) Chce to zvyk a trochu vic jemnosti s plynem, nez jsi treba zvykly z fwd hh. Anebo xDrive. :-)

Ale po valce kazdy generalem a kazdy by mel z podobne "akce" blato na hristi.

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.17  22:53

« Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

:-O :-O 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-(
    Nebylo to jen slizké, vlhké, že ti to uklouzlo ?? Jako jasně, se silnou zadokolkou jsem zatím taky pomalejší než dříve s Meggie. Jak se správně říká, HotHatch umí řídit každý, s RWD je potřeba se postupně naučit a na plyn musíš pomalu a později.. Taky z toho mám velký respekt a dávám si bacha, provokuji to jen na bezpečnějších místech.. Měl jsi to ve Sport Plus kde je posunutý zásah, nebo úplně vypnuté ??
    Jinak mě teda přišlo, že s podobnou slevou nevychází ta 340i zase o tolik více, když se moc nerozšoupneš při konfigurování...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.12.17  22:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Tak aby som z toho nerobil detektívku, malá dôvodová správa, prečo som sa rozhodol tak, ako som sa rozhodol.
    Ono je fakt výborná vec môcť si auto požičať na dlhšie, predsalen za pár kilometrov predvádzacej jazdy, väčšinou s predajcom vedľa seba, človek auto spozná len veľmi povrchne. Takto som mal možnosť jazdiť presne tak, ako jazdím bežne a na tých trasách, kde obvykle. Postupne som si zvykol aj na niektoré veci, čo som spočiatku vytýkal. Niečo bola skutočne len vec zvyku, niektoré veci mi ale prekážali s menšou mierou naďalej. Napr. sedadlá som si po dlhom laborovaní ako tak prispôsobil, stále ale tvrdím, že pre vysokých nie sú práve ideálne a sedadlá v GTI sú rozhodne lepšie, jednak majú lepšie bočné vedenie, jednak s ich nastavovaním nemusím nijak dlho maturovať. TIež priestor pre nohy v oblasti pedálov je jednoducho menší a s mojimi plutvami č. 47 som často špičkou nohy zavadil o plast palubovky, čo bolo niekedy nepríjemné. Každopádne na tretí deň už mi auto prišlo ako moje a vedel by som si predstaviť spolužitie s ním. Držgroš vo mne síce frflal, keď som bežnú cestu do práce spravil so spotrebou 12 litrov, ale za ten famózny motor som aj ochotný to akceptovať. Každý studený štart je totiž malá extáza. Už v nízkych otáčkach znie motor parádne a trochu vyššie je to nádhera, ktorú som ochotný počúvať len tak. Ani by som nepotreboval autorádio. Nádhera. Prichytil som sa ale párkrát pri až Vaverkovskej myšlienke (hanba mi, viem!), že ten výkon je na tak malé auto až príliš. Pod plným plynom sa mi auto javilo dosť nervózne, dal som aj pár zrýchlení z miesta a bol fakt problém auto udržať v priamom smere. Ten výkon je taký, že pri každom výraznejšom pridaní sa človek musí plne sústrediť, aby ho auto nevytrestalo.
    No a práve to bol kameň úrazu.
    Včera cestou z práce domov som to strihol dlhšou cestou, aby som trochu popustil koňom uzdu. Po výjazde z mesta som šiel do zákruty, ktorá sama osebe nie je nijak zákerná, s GTI tam obvykle začínam pridávať plyn a keď sa zákruta zrovná, dám to na podlahu. S 1er som teda začal mierne pridávať plyn, keď tu zrazu sa zadok odtrhol a ja som neovládateľne išiel bokom. ŽIadne veselé pohodenie zadkom, ktoré by som zrovnal kontrou, skrátka mi celé auto letelo bokom a ja som narazil do ostrovčeka, od ktorého som sa odrazil späť. Rana ako hovädo, ale auto sa nakoniec zrovnalo a keďže za mnou išli autá, ani som nemohol zastaviť a pokračoval som až na miesto, kde som to mohol odstaviť a v panike prezrieť auto. Čakal som pokrčené plechy, našťastie nič prevalené som nevidel a podrobnú obhliadku som musel nechať na doma. Doma som s úľavou zistil, že si do odniesol iba oškretý disk, čo sa mi pri tej rane ani nechcelo veriť, že som z toho vyviazol tak lacno. Najvačší problém ale bol, že nešlo o žiadnu moju jazdeckú chybu, nič som neprepálil, išiel som pomalšie, ako tadiať chodím s GTI, ktoré na daom mieste pekne drží aj pri ostrejšej jazde. Napriek tomu sa 1er odtrhla a takto ma vytrestala. Nebyť tam ostrovčeka medzi pruhmi, ktorý ma zastavil, skončím v aute, ktoré išlo v protismere.
    Asi to bolo zrejmé z mojich príspevkov, že som nebol úplne presvedčený a čakal som na nejaký rozhodujúci argument. Takže som to zobral ako znamenie osudu, že M140i nie je auto pre mňa. Alebo asi môžem zovšeobecniť, že silná zadokolka. Takže síce som mal výhrady k 1er ako takému, jeho dizajnu, detailom interiéru, ale paradoxne to bola tá kľúčová prednosť 1er, teda že ide o silný RWD, čo napokon rozhodla, že M140i nekupujem. A ako povedal webpaja, keď to tam necítiš, že toto je auto pre Teba a musíš ho mať, tak to nekupujj nasilu.
    Paradoxne po tomto rozhodnutí sa mi už dnes išlo ľahšie. Auto som išiel vrátiť do Bratislavy po okreskách, cez dediny a následne cez horský prechod Pezinská Baba. Zase na okreskách sa vrátil ten dobrý pocit z neskutočne silného auta, predbiehanie bola jedna radosť. Na mierne oslizlom horskom prechode sa ale vrátila obava z odstreľujúceho zadku. Auto je fakt agilné až do tej miery, že mi príšlo nervózne, nevedel som odhadnúť, čo si ešte môžem dovoliť a kedy mi ujde zadok. Pri cielenom drifte sa to dalo, keď som v zárkute s natočeným volantom pridal plyn a zadok začal kĺzať, to bolo fajn, ale pri predbiehaní som bol vždy nervózny z toho, či napriek mojej snahe o čistú stopu auto nestratí náhle grip. Inak možno detail, ale zimné obutie bolo 225/40 R18 na oboch nápravách, pričom letný štandard je vpredu 225 a vzadu 245mm, možno aj to malo vplyv na slabšiu adhéziu zadku. Každopádne na tom prechode som bol s istotou pomalší, ako by som bol s GTI.
    Potom som ešte skúsil 340i s xDrive a 8° A/T. A hoci som čakal to isté v ružovom (teda v oranžovom), bolo to prekvapivo odlišné zvezenie. Auto pôsobilo úplne inak, istejšie, menej nervózne, ten jazdný prejav bol taký dospelejší, žiadna nervozita či pocit premotorovanosti. Pritom dynamika bola úplne porovnateľná, auto krásne agilné, riadenie strmé a presné, celeé auto pôsobilo veľmi tuho a isto, skrátka mal som z neho úplne iný pocit ako z 1er. Inak bola to pre auto úplne prvá jazda, včera ho postavili na značky a bol som prvý zákazník, takže plný kotol do 7000 sa nekonal, na to som nemal pri surovom motore srdce. Iba motor a výfuk boli utlmené možno až príliš, resp. na rozdiel od 140i som tam výfuk takmer nepočul. Takže musím dať za pravdu labelovi a spol. že 340i je lepším autom, ako 140i. Nielenže je naozaj pekné a nemusím hľadať uhly, z ktorých sa mi páči, ale hlavne jazdne mi sedelo oveľa viac. Žiaľ je to mimo môj dosah, čo zdôraznila aj tá predvádzačka, nabitá snáď všetkým, čo sa do trojky dá dať a cena bola niekde na úrovni 70t eur.
    Takže... hľadanie pokračuje. Mierna frustrácia, že sa mi rozplynul petrolheadský sen o silnej zadokolke a hlavne ľútosť za tým neskutočným motorom, R6 je klenot, ktorý žiadny štvorvalec nemôže nahradiť. Len pre porovnanie som si nechal spraviť ponuku na Golf R. Maximálna zľava je rovnaká, ako som mal na GTI, ani o chlp viac. Rko v mojej konkfigurácii by ma stálo 36250 eur. M140i som mohol mať za 36720 eur. Teda šesťvalec za cenu štvorvalca... 8-s
    Takže ostávam ostudou petrolheadov, ktorý bude krotiť kone v tej nesprávnej konfigurácii FWD, resp. 4x4. 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.17  22:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Tak tady na Jižní Moravě je po desáté a spí tady skoro už i žena >:-[] Tak kdepak máme to rozhodnutí ?? Tipuji 340i v xDrive a manželce pak zůstane nějaká menší potvora (mrdka) ;-) :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.12.17  20:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

wl: Jj, já se taky mrknu později. Momentálně jsem rozebral pračku. Chtěl jsem jenom vyčistit filtr a teď je pračka v servisní poloze a na zemi se mi postupně hromadí těleso filtru, čerpadlo, hadice, spony, elektroinstalace....oddělal jsem i zadní kryt a sundal hadici k bubnu, buben by taky snesl očistu....takže iudex má na svůj coming out dost času. Ať žijou Vánoce. :yes: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.12.17  20:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

A jéjé..., no nic, jedu plavat a po bazénu sem mrknu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.12.17  19:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Keď uspím deti (manželka má Christmas party). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.12.17  16:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

iudex
    Že by nakonec 340i a ještě k tomu v x-Drive?
    Nebo zatím nic? ;-)
    edit: Mimochodem, kdy u vás začíná večer: :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.12.17  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Takže reklama se smrtkou dál žije! >:-[]
    Vy z toho máte srandu, ale mně by tohle to v podstatě vyřešilo dilema s počtem dveří, mně by zůstaly pěkně dlouhé pohodlné dveře a žena by měla s dcerou každá svoje (na pravé straně). ;-)

P.S. A auto bych pak fotil jen z levé strany. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…