Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.17  18:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

To jo, ale asi potřeboval trochu větší "Opeludu". :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.17  18:15

« Re: Insi

Jo, je to celkem jedno, ani jedny nejsou dokonalé, ale ani špatné, nejlíp vypadají ty 20", ale to už je moc velké.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.17  18:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

To zní jako slovo chlapa... :yes:
    Teď už jen prodat Mondeo a máš garáž snů! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.17  17:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Speedfred: práve ma na Orave predbiehal celkom dravo nejaký domáci Ford Galaxy. Nebol si to Ty? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.12.17  16:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

iudex: Mhm, to zní dost dobře :-) , asi jsem se měl u BMW taky stavit...
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.12.17  16:56

« Insi

Tak Opel už ty kola od nového roku nenabízí a ani je neumí dodat, jediná option je kromě těch základních tohle:
    [odkaz]

No, nakonec taky ok...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.17  16:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Nakonfiguroval som skromný základ 340i xDrive M paket Shadow edition v sunset oranžovej a aby label nezávidel, s manuálom. Len pár príplatkov: vyhrievané sedačky, parkovacie senzory. Celková cena 59800, po zľave rovných 41t eur. A asi do toho pôjdem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.17  16:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Tak už konfiguruj na ostro. Dej si tam i ten skvělý 8st. automat a začnu ti závidět... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.12.17  12:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Akú výbavu si nakonfiguroval ? Úplne nové auto do výroby ?
    Chlapci na bmw klube písali že čím viac výbavy tak predajcovia vedia pekne čarovať s cenou,a hlavne na 3/4 er a vyššie.
    Ideš do toho či ešte rozmýšľaš?
  • « 20 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.12.17  09:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Aktuálna ponuka: zľava 30.25% ! Unglaublich.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.17  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

iudex
    No vidíš, já to tuším od začátku, že u té 340i nakonec skončíš. A jako bonus budeš mít fakt pěkné auto, a podle mě bude navíc hezčí, než v příští generaci. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.12.17  10:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Emel: tak ešte ofiko blahoželám k novému povozu. Viem, že je to HDM autoat, pohon 4x4, ale aj tak sa môžeš stále považovať za petrolheada s ohľadom na fakt, že máš silný dvojlitrový turbobenzín, čo by si do rodinného skoro 5-metrového auta kúpil málokto. :-)
    Ja furt nemôžem zabudnúť na ten R6. Fakt veľká škoda, že nové 1er prejde na R4. Samotný fakt, že príde o zadokolkovú koncepciu by mi už vôbec neprekážal, keďže by som aj tak bral 4WD; ale toho famózneho šesťvalca je škoda. V mojej garáži by sa mu páčilo. >:D [odkaz] [odkaz]
    Edit: dal som si spraviť ponuku na 340i xDrive a celkom ma šokovalo, aká zľava tam je možná: takmer 30% (presnejšie 29,8%). Potom vychádza 340i xDrive M/T M paket shadow na 41560 eur. To je fakt silné lákadlo. 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 24.12.17  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Kola 18" Diamond Cut.
    [odkaz]
    Barvu vybírá manželka... ale v zásadě se shodneme. Moonlight Blue je skoro černá, Rioja je zase spíš hnědá než červená. Mimo ty exklusivní barvy za 65 tam nic moc není. Bílá perleť nebo šedá metla by se taky dala, akorát že šedou jako barvu neuznávám. Já zvažoval uni červenou, ale ta byla vetována :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.12.17  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Šťastné a veselé vánoce všem! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.12.17  13:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

Emel
    Tak ať je ta tvoje volba šťastná, stejně jako tyhle Vánoce a celý příští rok.
    Osobně mám vůči značce Opel určité předsudky, tak snad je časem spíš vyvrátíš, než potvrdíš. Kola jsi vybral které? A tu barvu jsi vybral jen podle vkusu, nebo i s ohledem na praktickou stránku?

Všem také (viz woody) přeju krásné Vánoce a PF 2018!
    6x Vánoční hudební dárek od Jarka:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 24.12.17  09:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

iudex: té palice je škoda, ale rozumím. Vypadá to, že se naše bašta kvedlalů povážlivě naklání. Ty už to víš, ale využiju teda zdejší znovuobjevenou komunitu pro svůj comming-out:

Vítězem tendru na nového člena rodiny se stala Insignia GS Dynamic 2.0T 4x4 Magnetic Silver, víceméně v základu. Jo, v automatu.

Woody to napsal moc hezky, tak se s ním jen svezu... taky přeju všem spokojené vánoce a právě tak akorát vzrušení v novém roce... uvidíme, co tentokrát magická osmička přinese.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.12.17  07:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

iudex: Myslím, že teď je přesně ta pravá chvíle zopakovat si mariachiho text z loňska. 40t je dost, ale zdá se, že to nejsou vyhozený peníze. ;-) [odkaz]
    A zanechám tě v rozjímání. Jak zní text v jednom mém oblíbeném songu - Before you play with fire do think twice. :-)

TOBĚ A VÁM VŠEM, PÁNOVÉ, VAŠIM PARTNERKÁM, DÍTKÁM, ZVÍŘECÍM I PLECHOVÝM ČLENŮM RODINY

KLIDNÉ A KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY PŘEJU. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.12.17  23:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW M140i nyní se slevou kolem 20% :-)

woody: furt špekulujem, zlomil som palicu nad zadokolkou, je tu ale ešte xDrive. Teda M140i xDrive. Tam je ale nutne automat, čo z môjho pohľadu mu nepridáva na atraktivite. Plus nutné kombo AWD + A/T pridáva 4250 eur, teda s max zľavou som už na 40t.
    Aj 340i som teoreticky pozeral, cenová diferencia je citeľná, aj keď drobná výhod je v tom, že nemusím mať nutne automat a je xDrive s M/T. Pri rovnakej zľave som na 46t. Sakra veľa, aj keď 40t za nižšiu strednú mi príde relatívne viac, ako 46t za strednú (a o dosť krajšiu).
    Ale zrejme skôr opäť FWD. Celkom som zvedavý na nový Megane RS. Zase porovnávačka type R vs. i30N na Slovakiaringu ma opäť presvedčila, že FWD nie je márny: [odkaz] (celkom prekvapivo i30N zaostal za CtR len o 1.5s na kolo).
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 22.12.17  20:06

woody: :-) Ja som sa tiež raz takto narýchlo rozhodol pre nákup v Tescu, keď som sa na mokrom kruháči namiesto radostnej pretáčavosti dočkal iba bezradného "rrrrrr" od predných pneu bez akéhokoľvek gripu. >:D

Ja snáď aj radšej pôjdem pomaly v zadokolke ako rýchlo v predokolke, nakoniec, v dnešnej dobe sofistikovaných áut ani nie sú tak limitom schopnosti vlastné a už vôbec nie áut ako schopnosť predvídať a zabezpečiť bezpečnosť trate - srny, cyklisti, práce na ceste, šialení motorkári a autisti predbiehajúci v protismere apod... skrátka, človek, aspoň ja, než sa dostane na limity svoje či auta väčšinou radšej zvolní, lebo veď čo keď mi zrovna pod kolesá niečo vlezie. No tých miest, kde to môže fakt rozbaliť bez strachu že sa rozfláka alebo nedajbože rozfláka niekoho iného je absolútne ale absolútne minimum. Potom neostáva než sa skôr tešiť z rôznych čiastkových nuansí typu dobre trafený medziplyn, práca s hmotnosťou v zatáčke, jemný šmyk na výjazde zo zatáčky či križovatky, čítanie pohybu zadnej časti auta zadnou časťou tela pri jazde na snehu, to všetko na cca 50 percentách možností jazdca a stroja. A že ma na našom miestnom stelviu vypráši uprostred noci starý Civic... takých už bolo... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.17  13:56

Tak to je fakt nějaké divné, pokud jsi to měl v režimu Comfort nebo Sport. Tam mě stabilizace utne vždycky hrozně brzo, ikdyž jsem to zkoušel několikrát provokovat na mokru apod. Nevypnul sis před tím tu stabilizaci úplně ?? Je to jen o jeden čudlík dále od řadící páky ;-) Dokonce ikdyž jezdím v režimu Sport+, kdy je zásah stabilizace posunutý, tak mě to nechá i na mokru jen krátce hodit zadkem a ihned zkazí zábavu, nebo nad tebou drží přísnou ochrannou ruku :-O :-O Na Slovakiaringu jsem s tím jezdil zbaběle také v režimu Sport+ a asi 3x se mi stalo, že jsem tomu na výjezdu ze zatáčky zatopil více než bylo potřeba, zadek se lehce (ale rychle) zkouzl, ruce to začaly hned rovnat, ale zároveň tomu stabilizase přiškrtila výkon a srovnala to sama - pak je to jen zvláštní, že dělají dva to samé a perou se s autem aby neskončilo zadkem vepředu >:-[] Ještě to promysli, je škoda se jednou chybičkou v chladném počasí připravit o spoustu radosti z jízdy v budoucnu! ;-) A vrtění zadku ikdyž to nečekáš! >:D
    P.S.: NEBO TI V SERVISE TU STABILIZACI ODPOJILI, ABY TI VNUTILI DRAŽŠÍ 340i >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…