white label 12.01.18 23:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
sf
Marka znám, chodí i na a.cz a měl před tou M2 M135i (5dv. rwd/manuál, bílá).
iudex
S i30N jsem nejel, Ondra to hodně chválil a v posledním Fasteru je srovnávačka s GGTI P, který pak byl i tady v té černé třešni. -
speedfred 12.01.18 20:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
dnes ma troška pobavili v showroome BMW. Mal som cestu okolo tak som sa bol opýtať na možnosti okolo M2 ,keď som povedal, “iba manuál” tak predajca na mňa : no to sa tu prídu asi všetci pozrieť na Vás.... >:D
iu : to bude asi servis grátis.Nemáš tam 120000km ?
Ja som si priplácal ešte predĺženú záruku na 4r/200000km sú ale rôzne možnosti. Ty si musíš tú záruku ale premyslieť pokial prebereš auto,potom to už nepôjde meniť. -
iudex 12.01.18 14:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
wl: na garáž.cz som pozeral, že Ondro testoval i30N, mal si možnosť skúsiť?
Speddfred: ešte ma zaujala položka BMW Service inclusive na 5 rokov/100t km. Čo to presne obnáša? Chodíš Ty do značkového servisu? -
speedfred 12.01.18 08:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
rozmýšľam,ale všetko záleží od toho čo dostanem za “polovičné emko” ,nie som nejako tlačený do výmeny len chcel by som. Ja som mal už asi 30-40 áut,každe sa mi po chvíli okuká a chcem skúsiť zase niečo iné. Autá som začal kupovať aj na lízing aby som tak nemenil,ale nepomáha to. :-)
Hlavný dôvod vidím ako manuál,aspoň tak si to sám pred sebou ospravedlňujem ten nezmysel. :-) Do Julky som zamilovaný od predstavenia ,ale ešte prichádza do úvahy M2 ,či nejaká jadzenka M4/3.
Celé to ale môže dopadnút aj tak že 235 si nehám do konca života ako som si vravel keď som ju kupoval.
EDIT : ešte ma napadol jeden dôvod navýmenu. Riadenie a brzdy. M235 je fajn denné vozidlo,ale keď sa dajme tomu zvezieš potom s M2 tak zistíš ako je to auto ináč vyladené.Potom sa zvezieš s GT3 RS a nechceš už nič iné a rozmýšlaš ako si kúpiť konečne auto. >:-[] -
iudex 12.01.18 08:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
SF: to vážne by si uvažoval o výmene? Takej voňavky? A kvôli čomu, výkonu, alebo automatu?
Inak ja sa tiež budem musieť onedlho zamýšľať nad predajom GTI a nad cenou (mimochodom doma všetci, najmä deti plačú, GTI si obľúbili). -
iudex 11.01.18 14:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
Emel: práve som videl v bežnej premávke novú Insigniu a musím s odstupom času povedať, že som bol vo svojom blogu asi príliš kritický k výzoru. Bola v bielej (metalíze, nie tej základnej pastelovej) a s Tvojimi diskami a s full LED vyzerala fakt dober, elegantne a reprezentatívne, žiadna obtlstlosť či prebytočná hmota. Insi jednoznačne viac sedia bledé farby a dobre si spravil, že si vybral tú bledšiu šedo-modrú (škoda, že farebné laky sú na Insi samé tmavé, od mnou pôvodne preferovanej Rioja red cez tiež zaujímavú zelenú Emerald po tú prezentačnú tmavú modrú Deep sea; hoci pekné, sú moc tmavé a tvary Insi zabíjajú). Btw. už máš objednané? Kedy je "termín pôrodu"?
Ad Giulia: "môj" predajca BMW má aj Alfy, tak sa pokúsim zviesť s Julkou, keď tam najbližšie budem (čo bude asi až pri preberaní auta). Staticky ma totiž tiež celkom oslovila, aspoň dizajnovo pôsobí zvonku i zvnútra pútavejšie, než 3er (ale to môže byť aj jej neopozeranosťou, 3er F30 je na trhu už 7 rokov). Škoda, že V6 je iba vo verzii QV, chcelo by to podladenú verziu ako konkurenciu k 340i. A tiež zistiť, aké zľavy sa dajú získať. -
Leg 11.01.18 12:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
Iudex: ja tie puristické minišportiaky vnímam ako motorky pre ľudí s pudom sebazáchovy. Ak by som mal dosť peňazí a miesto v garáži, určite mám jeden doma.
Inak povedané, dnes je aj moja 130i považovaná za celkom puristické vozidlo. Skutočnosť je ale taká, že ako víkendovka zďaleka neobstojí- človek sa predsalen skôr vezie s volantom v ruke ako skutočne riadi. Že by som sa teda v sobotu ráno vychytil sa len tak povoziť, to určite nie. Ísť vyššie moc nedáva zmysel, všetko je akurát rýchlejšie a tým pádom aj nebezpečnejšie. Preto si ako reálneho nástupcu 130i aktuálne viem predstaviť MX-5 alebo GT-86, nič iné ma reálne neoslovuje (alebo na to nemám) -
speedfred 11.01.18 11:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propos
ešte také 2-3 mesiace ako som mal v poslednej dobe a pôjdem na ivalidný DŮCHOD čoskoro. To si napíšem na elektrický vozík Macan ePower.
ináč včera som bol mrknúť (zatial bez vozenia) na jednu Žúliu QV manuál a mal som neprespanú noc. Je to nádhera a prežil by som aj další pár zbytočných dverí.
Jazdili ste niekto? Dojmy?