Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 13.02.18 18:51
« Re: Re: Re: CUPRA R
V Olomouci v Seat Autocentrum je taky jedna černá Cupra R, ale ceníková cena 1,100 míče je šílená !! >:-[] >:D Nevím jestli to někdo koupí, pokud sleva nebude aspoň 20% >:-[]
MARKET - jen pro zajímavost, jako jsi dostal na ni slevu? Kdyžtak do SZ, jestli nechceš veřejně, což se dá pochopit. Díky. -
Thomasino 10.02.18 10:23
Dokonce jsou tam i přidané plastové lemy kolem blatníků, nejen ten splitter a pěkný zadní spoiler. Ten se mi líbí. Nevím jestli by šel i na Cupru ST. Obávám se totiž, že oproti původním prohlášením, že bude Cupra R také jako ST, že na to nedojde díky těm emisím. Všechny Cupry 300 dostanou od 27-mého týdny filtry pevných částic a sníží výkon na 290 koní. Jen 4x4 bude mít nadále 300 koní.
Taky tam jsou jiné výplně dveří, zmizela pěkná alcantara a je tam nějaká imitace karbonu. Ale zase je alcantara na volantu, což je super, už chybí jen na řadící páce >:-[] >:-[]
Což mě hrozně štve, že tam už není, mohla s tím být v zimě větší zábava.. -
speedfred 10.02.18 08:36
priateľu sú to tvoje peniaze,ale môj názor je totožný s Tomom. Niečo málo priplatiť a ísť do kupéčka s klasickou koncepciou + keby ťa omrzel výkon R6 tak sú tam vcelku široké možnosti ladenia. A hlavne keď to je X-té auto v rodine.
Samozrejme tvoja voľba a hlavne nech slúži tá limitka. :yes: -
Market 10.02.18 07:25
« Re: Re: CUPRA R
Auto sa nedalo vobec konfigurovat, pre SR su iba cierna metaliza a manual (manual som na rozdiel od tej farby chcel).
Dokupit sa dali iba pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup za 812 Eur.
Auto ma vybavu navyse za cca 9.100 Eur, zrejme vsetko co sa da do LEONu dat, vcitane Full Digital Cockpit CUPRA, Adaptívny podvozok (DCC), Navigačný systém "Plus", kto chce, vsetko najde na oficialnej stranke SEATu.
Moje rozhodnitie pre CUPRU R vyrazne ovplivnilo, ze je to limitovana edicia, 5 kusov pre SR, 10 kusov CR a 15 kusov PL, cize predpokladam, ze si tu cenu snad udrzi, alebo ju strati minimalne (uvidime).
Auta ma uz mojom zivote stali vazne vela penazi.... -
white label 10.02.18 04:19
Th
Není to jen +10PS (u manuálu), jiná kola a "zvláštní edice", jsou to taky karbonové větší detaily (vpředu i vzadu), volant a řadička v alcantaře, jinak naladěný adaptivní podvozek, jiný výfukový systém, brzdiče Brembo a jiný odklon kol přední nápravy.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Pro ČR mělo být 10 ks, pro SR 5 ks, asi to počítali 1ks na cca mio obyvatel. >:-[]
Z těch tří barev bych dal přednost šedé v lesku, černá se mi naopak líbí nejmíň.
Letos má být i Leon ST Cupra R (335PS/awd). -
Covenant 10.02.18 00:55
Thomasino
Ty s tou cenou máš pořád zbytečné předsudky že je to seat, ale Cupry si vždycky držely dobrou cenu.... momentálně tříleté auto, když se dívám na ceny, tak jsem neztratil víc jak cca 70 tisíc, stačí se podívat třeba na tipcar.com je tam bílá (sice s DSG) 2015 39tis najeto a chtějí za ní skoro 606 tisíc...nemluvě o mobile.de a Německu, kde se Cupry prodávaly o dost dráž než v ČR. :-! -
iudex 09.02.18 23:27
« Re: CUPRA R
Market: v prvom rade vitaj, neregistroval som Ťa tu zatiaľ (ale Tvoju 3er som pozeral, keď som čítal recenzie na 3er tu na MACZ).
Každopádne Cupra R bude iste parádny hotheč, naviac taká exkluzivitka ako je 1 auto z 5 na celú republiku (až sa divím, že importér to na Slovensko doviezol, hlavne po mojej skúsenosti s GTI Clubsport, ktoré importér VW vôbec nepriniesol, a to ani nebola limitka ako Clubsport S). Či stojí to cenové navýšenie za tie rozdiely oproti štandardnej Cupre, je na zvážení každého (jedine žeby si vyjednal zaujímavú zľavu).
Ale cesty automobilové sú nevyspytateľné, ja som uvažoval o kompaktnom hotheči so zadným pohonom a skončil som v strednotriednom sedane so štvorkolkou.
Tak teda gratulácia k parádnej káre. :yes: -
Thomasino 09.02.18 23:13
« Re: CUPRA R
Cupru R za takový balík ?? To jsi ještě větší blázen než já !! >:-[] Taky mi jednu černou nabízeli, když jsem s nimi teď řešil Cupru 300 ST, ale navýšení ceny o čtvrtinu za deset koní a jiná kola, plus "zvláštní" edice, to mi přišel velký úlet :-) Ale třeba se mýlím, třeba si to udrží cenu..
No kdybych se rozhodoval já, jako že jsem tohle řešil před rokem a čtvrt, vybral bych znovu M240i, ale s manuálem (jen o něco dražší než Cupra R a má poháněnou správnou nápravu). Ale že jsem nakonec skončil o level výše u M2 je jiná věc... Nebo kdyby mi nevadil vzhled a chtěl předokolku, tak asi Civic Type R :-! Ale i Cupra, Golf R, i30N nejsou vůbec špatný auta... -
Market 09.02.18 20:44
« CUPRA R
Ahojte,
Predal som svoju 330d xDrive a rozmyslal som cim ju nahradim. Bolo to tretie auto v rodine, taka vikendovka.
Uvazoval som o CIVIC TYPE R cca 35000 Eur, Hyundai i30 cca 30000 Eur, SEAT Leon CUPRA cca 30000 Eur, BMW M240i cca 46000 Eur, pripadne nejaka jazdena BMW M2 do 50000 Eur.
Nevedel som sa rozhodnut, ci ist do lacnejsieho a unierzalnejsieho 5 dveroveho predokolkoveho hot hatch (preferencia 60%), alebo do drahsej 3 dverovej imidzovej a nepraktickej zadokolky (preferencia 40%).
Nejak som v cennikoch SEATu narazil na CUPRU R cca 40000 Eur, o ktorej som pred casom cital (limitka 799 kusov pre cely svet) a u dealera som zistil, ze je k dispozicii este posledny z 5 kusov urcenych pre SR.
Tak som ho dnes objednal...
Co by ste si vybrali vy? -
Thomasino 08.02.18 16:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N jazdné dojmy
Villa znám, kupovali tehdy 3 stejné a před tím měli bílé Megany R.S., potkávali jsme se často na Slovakiaringu a domlouval jsem pro nás koučing s Honzou Červenkou :-)
A kecáme v RenaultSport Slovakia FB skupině...

[odkaz]