Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 26.10.23 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
dedo: ja by som asi všeobecne nenechal doviezť auto zo zahraničia, hlavne keď máš platiť 100% vopred. Možno profesionálna deformácia, tých zlých príkladov som videl veľa. Dal som to len všeobecne, že aj za toľko sa to dá a verím, že slovenský díler by sa k tomu priblížil. -
pradeda777 26.10.23 10:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
iu....2er taky trochu porostlo (překonalo 4,5 m) a ta přístrojová deska...no nevím nevím...ale ta bíla v odkaze je moc hezká a cena přijatelná. :yes: Ale do nákupu přes Carvago bych se asi nepouštěl.
[odkaz]
[odkaz]
Dobrý den
Rozhodně nedoporučuji nakupovat auto přes tuto společnost. Levá ruka neví co dělá pravá. Mezi jednotlivými odděleními vázne komunikace, nikdo se neobtěžuje vás informovat a možných problémech které vznikají. Dnes je 10.5. 2023, automobil jsem zaplatil už 3.4. 2023 a stále ho nemám. Dokud jsem nezaplatil z Carvaga mi volali klidně 2x denně. A po zaplacení?...Pokud bych se sám nezajímal nikdo by mi nedal vědět, že se doručení protáhne z důvodů údajné změny dopravce.
Uběhla nějaká doba a po urgenci jsem se dozvěděl, že nastalo další zpoždění z důvodu zaslání špatných dokladů k autu německým dealerem,to jako vážně?! Dále mi bylo sděleno,že se mi ozve kolega z Carvaga s nabídkou na povinné ručení, co myslíte? Nikdo se neozval a když jsem řešil kdy že budu mít auto,odpověď zněla: no my ale stále čekáme na zelenou kartu... NO COMENT..
Na trhu je spousta společností i soukromích,lituji,že jsem se rozhodl pro Carvago, rozhodně nikomu nedoporučuji podporovat tento cirkus!
-
iudex 25.10.23 15:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
Ja tiež stále po tej kupé 2er pokukujem, aj sa mi páči, aj cena sa dá (vo verzii M240i je o cca. 12t lacnejšia, ako M340i). Ale rozum hovorí nie, proste pri viac ako dvojčlennej domácnosti to nejde. Ja furt robím mamacar a súkať deti dozadu dvojdveráku cez predné dvere je opruz (naviac kupé je v tomto oveľa horšie ako bol povedzme 3dv. Golf), to proste neprichádza do úvahy (a už vôbec nie také, že pribrzdím pred školou a dieťa vyskočí zozadu, zdržím kolónu 3 sekundy, to pri sklápaní predného sedadla nejde).
A kým budem v životnej fáze, že chodím len sám, to už spaľováky nebudú existovať. 8-s
Takže mi zostávajú tie štvor/päťdveráky. -
pradeda777 25.10.23 11:41
« Re: Re: Re: Re: X2
Škoda, že to kupátko není dostupné v manuálu. To by mě (i v pokročilém věku ;-) ) stále lákalo....když jsem kupoval v 2016 moji 1er, tak jsem zvažoval i kupátko, bohužel tenkrát byly potřeba 4 dveře....dnes už ne....jo a dnes vypadá 2er kupátko o moc líp díky nižšímu pontonu a ano, tenkrát bylo dostupné i v manuálu.... :-!
Edit, Včera jsme byli s C-HR v Brně. Spotřeba 4.6 l/100km najeto celkem 3000 km. -
pradeda777 24.10.23 18:16
« Re: X2
wl.....komentář odjinud....BMW v posledních letech fanoušky doslova šokuje polarizujícím designem. V tomto duchu mnichovská automobilka přivedla na svět také elektrické SUV iX, které se prakticky ihned stalo terčem kritiky. Tu hlavně marketingové oddělení neuneslo a svým způsobem začalo zákaznické obci nadávat, že nezvládá jít s dobou a staví se proti udržitelné mobilitě. Jenže zrovna pohon byl tím posledním, co bylo lidem trnem v oku. Palec dolů dostával hlavně onen design, který je skutečně odpudivý..... ;-\ -
iudex 24.10.23 14:30
« Re: X2
Jj. Aj keď stále tvrdím, že X2 je najlepšie z trojice bavoráckych "SUVkupé", všetky párne Xká sú o rád horšie ako ich klasickí SUV súrodenci X1/X3/X5.
Ono celý ten koncept SUV-kupé je taký mačkopes, čo spája ťažko spojiteľné. Asi najlepšie sa s tým popasovalo Audi Q8: [odkaz] (asi preto, že ten zadok tak moc nepadá a stále je bližšie klasickému SUV).

Ako bonus ostane ešte plno miesta v garáži. >:D