Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.02.18  19:23

« Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko

>:D >:D >:D ,aj keď Artuš tiež nevypadá márne
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.18  18:49

« Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko

sf
    Vzhledem k tomu, že toužíš po Giulii, tak to na 4%ní orientaci nevypadá, to kdyby byl objectem tvého zájmu třeba Arteon, to by byla jiná písnička... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.18  18:45

« Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko

Tak, tak... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.02.18  18:43

tak Vám ďakujem veľmi pekne,celkom ste ma dezorientovali s kým a čo mám robiť dnes večer. :'-(
    w-a : jazdím ako šofér slečny Daisy tak z toho sa mi semeníky moc neorosia,a viac výkonu mám iba na bezpečné obiehanie.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.02.18  18:26

« Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko

speedfred: No a ? Vejce máš mít zpocený od adrenalinový jízdy, ne od výhřevu sedaček. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.18  18:05

By mě zajímalo, jak zrovna ty můžeš jistě vědět, že není teply... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.18  18:02

Pokud nejsou v kůži, tak výhřev nutně nepotřebují...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.02.18  16:58

Vidíš, kdybys byl teplej, tak žádný vyhřívaný sedačky nepotřebuješ............ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.02.18  16:50

« Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko

no dobre keď sú sedačky v BMW na guvno tak si vyberám z Vášho výkladu karbónové v QV. Kua sú ale bez výhrevu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.02.18  15:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

Jak píšu níže. To nastavení mojí sedačky je stále jen kompromis. Po X5 to bylo velké zklamání. Čemu nerozumím je to, že třeba na babybmw si na ty sedadla lidi stěžovali už když se začaly prodávat M135i a BMW s tím nic neudělalo a stejný problém je "carry over" do M140i. A to si BMW říká prémie..........? I v Yarise se mě sedí pohodlněji.....
    Jo a M2 ještě k tomu v kůži a není na vybranou. Po kůži Dakota v X5 jedině s ventilací...a tu zase v M2 ani v M3 nenabízí......prémie?.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.18  15:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

Jo, v M140i nic moc a v M2 (to samé v kožence) ještě horší.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.18  15:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

Neviem s určitosťou, či sú emkové sedačky v 3er rovnaké, ako v 140i, ale v tej jednotke mi teda dosť dlho trvalo nájsť si nejakú vyhovujúcu pozíciu (k samotnému materiálu: látka+alcantara výhrady nemám). Kdežto v GTI mi sadli z fleku ako povestný šerbeľ.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.02.18  15:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

S tím předním a zadním nastavením výšky sedáku jsem se setkal poprvé v roce 1983. Měla jej Toyota Supra, evaluation vůz pro Toyota Australia. A nejen to. I bočnice na sedáku a opěradle byly nastavitelné. Vše elektricky ovládané. Taktéž vzduchem nastavitelný lumbar support s pumpičkou. No zkrátka paráda. Podařilo se mě (před tím než ta Supra šla do crusheru) ten sedák získat pro moji RA40 Twin Cam Celicu. Byl jsem na správném místě ve správný čas a měl ty správné kontakty. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.18  14:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

Přitom třeba ještě v naší obstarožní E39 jsou M-sport sedačky (látka/alcantara) velmi dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 22.02.18  10:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

GTI nemajú naklápanie? Nejak si to nevybavujem. Ergoactiv by mali mať naklápanie. Tak isto AGR od Opla. A ešte jedna raritka, na Hyundai Accent sa dá výškovo nastavovať predná a zadná časť sedáku nezávisle na sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.02.18  10:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

Áno, M športové sedačky v bavorákoch majú aj výsuvný sedák, aj naklápanie... a napriek tomu nie sú tak dobré ako pevné sedačky v GTI. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 22.02.18  10:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

to je samozrejme najvác ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.02.18  09:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

u BMW máš oboje.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 22.02.18  08:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

Ja mám skúsenosť, že viac ako predĺženie sedáku pomôže komfortu sedenia naklápanie sedáku.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 21.02.18  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko

ja som chlapec z dediny a z topánok mi ešte trčí slama,takže žiadne rozmaznávanie *.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…