praděda7 22.02.18 15:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Jak píšu níže. To nastavení mojí sedačky je stále jen kompromis. Po X5 to bylo velké zklamání. Čemu nerozumím je to, že třeba na babybmw si na ty sedadla lidi stěžovali už když se začaly prodávat M135i a BMW s tím nic neudělalo a stejný problém je "carry over" do M140i. A to si BMW říká prémie..........? I v Yarise se mě sedí pohodlněji.....
Jo a M2 ještě k tomu v kůži a není na vybranou. Po kůži Dakota v X5 jedině s ventilací...a tu zase v M2 ani v M3 nenabízí......prémie?. -
iudex 22.02.18 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
Neviem s určitosťou, či sú emkové sedačky v 3er rovnaké, ako v 140i, ale v tej jednotke mi teda dosť dlho trvalo nájsť si nejakú vyhovujúcu pozíciu (k samotnému materiálu: látka+alcantara výhrady nemám). Kdežto v GTI mi sadli z fleku ako povestný šerbeľ. -
praděda7 22.02.18 15:03
S tím předním a zadním nastavením výšky sedáku jsem se setkal poprvé v roce 1983. Měla jej Toyota Supra, evaluation vůz pro Toyota Australia. A nejen to. I bočnice na sedáku a opěradle byly nastavitelné. Vše elektricky ovládané. Taktéž vzduchem nastavitelný lumbar support s pumpičkou. No zkrátka paráda. Podařilo se mě (před tím než ta Supra šla do crusheru) ten sedák získat pro moji RA40 Twin Cam Celicu. Byl jsem na správném místě ve správný čas a měl ty správné kontakty. :-) -
Dany 22.02.18 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nohavica valí z Čech přes Moravu až na Slovensko
GTI nemajú naklápanie? Nejak si to nevybavujem. Ergoactiv by mali mať naklápanie. Tak isto AGR od Opla. A ešte jedna raritka, na Hyundai Accent sa dá výškovo nastavovať predná a zadná časť sedáku nezávisle na sebe.