praděda7 24.02.18 11:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
No ono za velmi lepší peníze je jedna věc a ve velmi dobrém stavu je věc druhá.... :-! Ale jinak máš pravdu. Takových borců by se našlo co by i jednu ledvinu za 235i dali.... ;-) -
speedfred 24.02.18 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
zase až tak dobre na tom nie som a vcelku rozmýšľam prečo tak vôbec špekulujem. Čo by iný dali aj za 235i.
Viem tiež o M3 a za vééélmi lepšie peniaze. -
praděda7 24.02.18 11:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
Tož mě do teho netahej.....já žádný love nepotřebuju a ani nechcu. Jestli nevíš co s penězi tak dobře ti tak....ale šance na utracení zbytečných pár korun by byla.....[odkaz] -
speedfred 23.02.18 16:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
508 GT mám ešte vo firme,ale jazdí na tom už z 98% kolega a mne chodia iba pokuty z celej EU :-)
Zraz je pekná a dobrá idea,ale aby som sa ho dožil po dnešnom stresujúcom dni. Asi pôjdem od pondelka radšej na úrad práce.
Na Ariele a podobných autách sa prosím nevoz,moja vlastná skúsenosť s GT3. Až potom zistíš ako má jazdiť sparávne auto a začneš špekulovať ako ja. -
iudex 23.02.18 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sedačky z Čech přes Moravu až na Slovensko
Fred: v diskusii na ACZ si spomínal, že máš ešte 508? Ja som bol v tom, že popri 235i máš ako rodinné Galaxy.
Btw. na jar sa pôjdem povoziť na Ariele Atom, tak predpokladám, že to mi zase trochu poopraví názor na to, čo je to športové auto. :-)
A keď tu nastávajú také veľké presuny v garážach, chcelo by to na jar nejaký zraz, ideálne s povozením. Povedzme Bumbálka. Nevidel som ešte naživo labelových MGTS, Tomovu M2 ani Cupru, pajovu M3 a prípadne fredovu novú Júliu. >:D