Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.18  23:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Th
    ZASE SAE? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.18  20:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Speedfred - tak to velká gratulace! Přeji hodně šťastných kilometrů na okreskách a málo cest do servisu :-)
    A rozhodně jsem pro nějaký sraz, sezóna pomalu začíná a už se nemohu dočkat. Akorát od 19.3. do 28.3. jsem u móře, ideálně někdy po velikonocích :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.18  19:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Jj, je to hotový automobilový obšourník... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.03.18  19:53

« Re: Re: Re: Re: Re: blog

speedfred: Tohle už není láska k autům. To je hotová promiskuita. >:-[] Samozřejmě gratulace k autu i ke kulkám. :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.03.18  15:15

« Re: Re: Re: Re: blog

wl : zatial mám obidve >:D
    iu : áno je to ona tá biela, pôvodne som pásol ale po tej červenej,ale posral som to o jeden deň ;-\

čo som si tak všimol tak z CZ inzerátov tento týždeň zmizli 4ks QV >:D
    Keď Júliu vidíš live tak neodoláš a je hotovo,a hlavne s manuálom nové už nebudú.Snáď si ju nehám do konca života (hej to som sľuboval aj pri 235 :-| )
    M3/4 sú v tej cene ale už s nejakými km nájazdmi a hodne dovozov,problém je ale malý výber manuálov.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.03.18  14:31

« Re: Re: Re: blog

Fred: paráda, veľká gratulácia! :yes:
    Je to tá skladovka z Ostravy, čo si spomínal? Tak to ju asi budeš mať hneď, či? Ďalší dôvod dať na jar zraz.
    P.S. Pozdravujem svojho osobného stalkera.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.18  13:08

« Re: Re: Re: blog

Vypadá to, že koule ti nechybí... >:-[] :yes:
  • « 10 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.03.18  11:49

« Re: Re: blog

.....takže dievčence a chlapci, rozhodnutie padlo na bielu QV s manuálom a karbónovými sedačkami. Už som zložil zálohu.
    Sám som zvedavý či je toto rozhodnutie správne.
    Dovi,dopo teraz musím o to viac makať :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.03.18  08:28

« Re: blog

Fred: nesťažuj sa, redakcia má teraz plné prsty práce aby sa pekne zobrazili reklamy a spoľahlivo zakryli celú plochu obrazovky. To musia ísť podružné veci ako blog bokom.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.02.18  17:56

« Re: Re: blog

Obě jsou sice výrazné, ale Golfu moc nesluší ani jedna..., ta oranžová je asi horší.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.02.18  14:25

« Re: blog

V tejto porovnávačke Golfov R (manuál vs. DSG) sú oba Golfy v hodne nezvyčajných farbách: oranžová TNT orange a zelená viper: [odkaz]
    P.S. Pozdravujem svojho fanúšika stalkera.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.02.18  19:18

« blog

som to už taký blbý z PC , alebo musí byť človek atómový fyzik aby mohol aktivivať blog ? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.02.18  05:46

« Re: Re: Odkaz pre Fera

Stalkerovat i na moje auto cz, to už je nejen psychiatrická diagnóza, ale nevím jak na Slovensku, ale v Česku to už hraničí a trestným činem.

nedá se tomu říct jinak než svinstvo :no:
  • « 00 Reagovat !

foto stalker1

stalker1 25.02.18  16:32

« Re: Odkaz pre Fera

Pardon , už končím, blbne internet preto x krát.
    Súhlasím s kolegom,je to hlúpe,nechal som sa uniesť.
    Pardon.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.18  16:24

« Re: Re: Odkaz pre Fera

Když už ses tady přihlásil, mohl bys pro soukromé potřeby využívat soukromých zpráv, veřejné "praní prádla" neprospívá nikomu, včetně tebe...
  • « 00 Reagovat !

foto stalker1

stalker1 25.02.18  16:10

A ešte aby som nezabudol,s dôchodcami z tvojej rodiny som mal akurát nemalé starosti,toto je asi poďakovanie z tvojej strany,ale to ma vôbec neprekvapuje >:D .
    Ostatné osobne :-) .
    Si srandista, že odvahu :-)
    Teba mať v rodine/našťastie nie v pokrvnej/ tiež nie je bingo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto stalker1

stalker1 25.02.18  15:55

A ešte aby som nezabudol,s dôchodcami z tvojej rodiny som mal akurát nemalé starosti,toto je asi poďakovanie z tvojej strany,ale to ma vôbec neprekvapuje >:D .
    Ostatné osobne :-) .
    Si srandista, že odvahu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto stalker1

stalker1 25.02.18  15:45

Ostatné osobne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto stalker1

stalker1 25.02.18  14:22

Aj ja sa ospravedlňujem , ale patrí sa odpovedať.
    Odkaz pre Milliho : tak sebavedomie ti rozhodne nechýba . Pokiaľ viem , táto stránka je verejná a aj ja sa chcem občas zabaviť.
    Neviem , či by sa ti páčilo , keby som sa zosmiešňujúco vyjadroval o tebe a tvojich deťoch ( mimochodom , to nie je 1x). Ja s tvojou maminkou moc nekomunikujem a ani ju o ničom neinformujem. Taktiež nekomentujem teba ani tvoju rodinu , nie je prečo . Akurát mám o vás sprostredkovane až privela nechcených info, to si už zariaď ty.
    PS : ak veľmi chceš , nemám problém ťa navštíviť osobne B
    Stalker Fero
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.18  11:15

« Odkaz pre Fera

Odkaz pre Fera: v zásade mi lichotí, že aj po rokoch ma tu stále sleduješ, zaujímaš sa o moje názory a môj život (napriek údajnému nezáujmu o moju osobu). Ale poprosím Ťa, ak máš nejaký problém s tým, čo tu píšem, nežaluj sa dôchodcom, ale pozbieraj odvahu a povedz mi to priamo. Ďakujem.
    P.S. Ospravedlňujem sa ostatným za offtopic, žiaľ stalker v rodine je radosť. 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…