Thomasino 09.03.18 20:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog
Speedfred - tak to velká gratulace! Přeji hodně šťastných kilometrů na okreskách a málo cest do servisu :-)
A rozhodně jsem pro nějaký sraz, sezóna pomalu začíná a už se nemohu dočkat. Akorát od 19.3. do 28.3. jsem u móře, ideálně někdy po velikonocích :-) -
speedfred 09.03.18 15:15
« Re: Re: Re: Re: blog
wl : zatial mám obidve >:D
iu : áno je to ona tá biela, pôvodne som pásol ale po tej červenej,ale posral som to o jeden deň ;-\
čo som si tak všimol tak z CZ inzerátov tento týždeň zmizli 4ks QV >:D
Keď Júliu vidíš live tak neodoláš a je hotovo,a hlavne s manuálom nové už nebudú.Snáď si ju nehám do konca života (hej to som sľuboval aj pri 235 :-| )
M3/4 sú v tej cene ale už s nejakými km nájazdmi a hodne dovozov,problém je ale malý výber manuálov. -
stalker1 25.02.18 16:10
« Re: Odkaz pre Fera
A ešte aby som nezabudol,s dôchodcami z tvojej rodiny som mal akurát nemalé starosti,toto je asi poďakovanie z tvojej strany,ale to ma vôbec neprekvapuje >:D .
Ostatné osobne :-) .
Si srandista, že odvahu :-)
Teba mať v rodine/našťastie nie v pokrvnej/ tiež nie je bingo ;-) -
stalker1 25.02.18 14:22
« Re: Odkaz pre Fera
Aj ja sa ospravedlňujem , ale patrí sa odpovedať.
Odkaz pre Milliho : tak sebavedomie ti rozhodne nechýba . Pokiaľ viem , táto stránka je verejná a aj ja sa chcem občas zabaviť.
Neviem , či by sa ti páčilo , keby som sa zosmiešňujúco vyjadroval o tebe a tvojich deťoch ( mimochodom , to nie je 1x). Ja s tvojou maminkou moc nekomunikujem a ani ju o ničom neinformujem. Taktiež nekomentujem teba ani tvoju rodinu , nie je prečo . Akurát mám o vás sprostredkovane až privela nechcených info, to si už zariaď ty.
PS : ak veľmi chceš , nemám problém ťa navštíviť osobne B
Stalker Fero -
iudex 25.02.18 11:15
« Odkaz pre Fera
Odkaz pre Fera: v zásade mi lichotí, že aj po rokoch ma tu stále sleduješ, zaujímaš sa o moje názory a môj život (napriek údajnému nezáujmu o moju osobu). Ale poprosím Ťa, ak máš nejaký problém s tým, čo tu píšem, nežaluj sa dôchodcom, ale pozbieraj odvahu a povedz mi to priamo. Ďakujem.
P.S. Ospravedlňujem sa ostatným za offtopic, žiaľ stalker v rodine je radosť. 8-s

ZASE SAE? ;-)