Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
speedfred 14.03.18 18:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog
len si to pekne nehaj,140i je parádny voz.
Ja po večeroch stále rozmýšlam o tom mojom rozhodnutí predať 235,už s tým nejako nespravím nič ale stále cítim v sebe tú radosť ked som ju kupoval.
Snáď všetky tie spomienky zaženie prvá jazda s 500PS :-) a kutáčom -
praděda7 14.03.18 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog
Ahojtě! Práve jsem se vrátil z hradu..... ;-) ...chcu říct z Renocaru. Jízdu do Brna a zpět jsem si opravdu užíval. Speciálně jízdu zpět, protože to už sem měl namontovanou moji novou (you beauty) M performance řadičku. Takže..... Nic se nebude prodávat....po 4.5 měsících abstinence jsem si totiž potvrdil, že ta moje M lite je opravdu parádní mašinka. Co tomu rozhodnutí taky napomohlo, bylo zklamání z nové X2 a X3, na které jsem v Renocaru hodil čučku a které jsem měl nějakou dobu v zaměřovači. X2 vypadá naživo stejně jako s obrázků jen ve skutečnosti menší. Z profilu by nikdo nehádal, že jde o BMW. Tim pádem je jasné, proč stylisti picli na C sloupek tu BMW vrtuli. Ono totiž takových zvýšených hatchbacků jsou na silnicích dnes k vidění mraky. Zkrátka bez vrtule jen další korejec nebo škodovka. Kdyby alespoň zachovali na 1/4 okně Hofmeisterovu křivku.....
X3 je velké jako kráva. Snad větší než originální X5. A z profilu taky žádný krasavec. Takže dnešní winner je moje nová M řadička. :-) [odkaz]