Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.03.18  11:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Určitě se těší, ale driftovat jako Rasťo? To bude s manuálem poněkud složitější....obě ruce na volantu jsou potřeba......na druhé straně, když to nechá ve trojce, tak by to snad šlo... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 15.03.18  10:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

už sa tešíš na xdrive ???
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.03.18  10:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Díky! Paráda! S cizím autem...............nevím jestli by do toho šel se svým vlastním.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.03.18  08:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Rasťo Chvála opäť raz hviezdi: testuje 640d GT xDrive a s päťmetrovou obludou driftuje po úzkych zasnežených cestách; nádhera: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 14.03.18  22:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Už nic nerozmýšlaj a stop reminiscing. Look forward to new adventures with your new set of wheels.... :-) See you soon......... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.03.18  18:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

len si to pekne nehaj,140i je parádny voz.
    Ja po večeroch stále rozmýšlam o tom mojom rozhodnutí predať 235,už s tým nejako nespravím nič ale stále cítim v sebe tú radosť ked som ju kupoval.
    Snáď všetky tie spomienky zaženie prvá jazda s 500PS :-) a kutáčom
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 14.03.18  17:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Sorry .......taky tady trochu bojuju......... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 14.03.18  17:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Ahojtě! Práve jsem se vrátil z hradu..... ;-) ...chcu říct z Renocaru. Jízdu do Brna a zpět jsem si opravdu užíval. Speciálně jízdu zpět, protože to už sem měl namontovanou moji novou (you beauty) M performance řadičku. Takže..... Nic se nebude prodávat....po 4.5 měsících abstinence jsem si totiž potvrdil, že ta moje M lite je opravdu parádní mašinka. Co tomu rozhodnutí taky napomohlo, bylo zklamání z nové X2 a X3, na které jsem v Renocaru hodil čučku a které jsem měl nějakou dobu v zaměřovači. X2 vypadá naživo stejně jako s obrázků jen ve skutečnosti menší. Z profilu by nikdo nehádal, že jde o BMW. Tim pádem je jasné, proč stylisti picli na C sloupek tu BMW vrtuli. Ono totiž takových zvýšených hatchbacků jsou na silnicích dnes k vidění mraky. Zkrátka bez vrtule jen další korejec nebo škodovka. Kdyby alespoň zachovali na 1/4 okně Hofmeisterovu křivku.....
    X3 je velké jako kráva. Snad větší než originální X5. A z profilu taky žádný krasavec. Takže dnešní winner je moje nová M řadička. :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.18  18:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

SF
    Tak to s těma "lajnama" moc nepřeháněj, ať se ještě dožiješ aspoň té 70ky! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.03.18  18:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

ja som si život nalajnoval min. do 100 rokov,takže žiadne obavy >:D o môj život.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 12.03.18  17:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Čerti jsou všude kolem nás...i na zídkách..... ;-) Já mám velkou výhodu v tom, že už nemůžu umřít před 70tkou.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.18  15:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Ale no tak, nemaluj čerta na zeď, to se nedělá...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.18  15:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Nechat na "celý život"? To by ti teď muselo být tak 18-20... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 12.03.18  14:25

Když nebudeš jezdit s rozumem, tak se ti ten "celý život" může podstatně zkrátit a tím způsobem vlastně dostojíš slova.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.03.18  12:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

to iba tak vypadá,ale toto si fakt už musím nehať na celý život! Už žiadne špekulácie.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.03.18  08:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

Fred, veľká gratulácia.
    Nechcem vyzerať ako hnidopich, ale ono to tu skoro vyzerá ako spolok priekupníkov s autami. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 11.03.18  11:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: blog

ďakujem všetkým a snáď sa niekde "spichneme" :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 11.03.18  09:53

« Re: Re: Re: Re: Re: blog

Tož Frederiku, congratulation, have fun and All The Best! See you soon....... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 10.03.18  08:52

« Re: Re: Re: blog

Gratulujem.
    Giulia QV s manualom by sa aj mne velmi pacila... :-)
    Ale ja mam iba na SEATika. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.03.18  00:35

Nééé, tam se mi moc nelíbilo. Tentokrát Cape Verde :-) A hned po velikonocích (asi v pátek) budu muset na sever pro Leontýnku ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…