Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 04.04.18 21:32
« Re: FieSTa
wl: Tak to vypínání jednoho válce u tříválce >:D >:D >:D >:D (to už je vážně komedie) avizovali dlouho dopředu. Jinak jasně, takhle jak to píšeš to vypadá slibně, ale uvidíme. Nějaké obavy stran schizofrenní cenové politiky Fordu (viz minulý zkraje totálně přestřelený Focus ST vs. velmi příjemně naceněná FieSTa) tu jsou, ale výlet do krajin GRMNdy to zase zřejmě nebude. Hlavně jsem rád, že malé HH nevymírají. Upřímně, leckdy bývají zábavnější než jejich o třídu větší bráškové.
PS: Jsem zvědav jestli ten adaptiv podvozek bude pouze opce zhýčkaných nebo jasná volba, protože nové obratle prostě nepadají z nebe. >:-[] Ulice Jablonce nad Nisou v předchozí FieSTě mám dodnes na páteři "vytetované". ;-) -
iudex 04.04.18 14:38
« Re: FieSTa
Odkiaľ máš tie info? Je niekde už na stránke Fordu?
Inak ten samosvor, klapkový výfuk a pod. je paráda na malý HH, to bude o krok pred konkurenciou. Len sa pri cenovej politike nových Fordov obávam, či takto vybavená FieSTa nebude na cenovej úrovni o triedu väčších hothečov, ktorí tú výbavu už majú sériovo (napr. i30N). -
white label 04.04.18 14:32
« FieSTa
Nová FieSTa (6/2018) s 1.5T (R3) má mít vypínatelný jeden válec, takže komu občas přijdou i 3 válce zbytečně moc, Ford má pro něj řešení. >:D
Jinak to ale nevypadá špatně, 147kW/290Nm 6,5s/232 km/h a hlavně možnost 5dv. i 3dv.!
Na přání: mechanický samosvor, adaptivní podvozek, launch control, aktivní klapky ve výfuku, audio Bang Olufsen! Na subkompaktní hh od Fordu, docela čumím... -
iudex 04.04.18 08:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV
Strešné okná, karbónové strechy, cenníky... chcelo by to späť k jazde samotnej. Tu nám dáva Thomasino inšpiráciu, keď (tuším prvýkrát?) vytiahol M2 na okruh: [odkaz]
Fred: inak tá kamera zaujíma aj mňa, už som to aj v minulosti pozeral a vyšlo mi to buď lacnejšia varianta Xiaomi Yi Dash alebo Mio MiVue, ale skončil som na tom, že všetky potrebujú kábel a teda buď rozoberať tapacírung a niekde to schovať, alebo tam ten kábel bude voľne visieť; ani jedno riešenie sa mi nepáčilo, tak som to (zatiaľ) nechal tak. -
Market 03.04.18 20:00
« Re: kamera do auta
Ja pouzivam toto:
[odkaz]
Ma to prednu aj zadnu kameru a co je super aj parkovaci mod. Tak som si pozrel, co s autom robili, ked som ho dal do servisu na vymenu oleja :-)
nekupil som si k tomu ale GPS modul, lebo rychlost mi predsa ukazuje rychlomer a naco mat video zaznam rychlej jazdy aj s dokazom? Bola by to dvojsecna zbran.
-

U motoriek majú najkrajší zvuk dvojválce.