Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 10 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.04.18  21:37

« Re: Re: FieSTa

vypínanie válcov je v móde, mne vypína dokonca 50% válcov kdežto vo Fieste "iba" 33,3% válcov >:-[] >:-[] tak sa nesťažujte!
    U motoriek majú najkrajší zvuk dvojválce.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.18  21:32

« Re: FieSTa

wl: Tak to vypínání jednoho válce u tříválce >:D >:D >:D >:D (to už je vážně komedie) avizovali dlouho dopředu. Jinak jasně, takhle jak to píšeš to vypadá slibně, ale uvidíme. Nějaké obavy stran schizofrenní cenové politiky Fordu (viz minulý zkraje totálně přestřelený Focus ST vs. velmi příjemně naceněná FieSTa) tu jsou, ale výlet do krajin GRMNdy to zase zřejmě nebude. Hlavně jsem rád, že malé HH nevymírají. Upřímně, leckdy bývají zábavnější než jejich o třídu větší bráškové.

PS: Jsem zvědav jestli ten adaptiv podvozek bude pouze opce zhýčkaných nebo jasná volba, protože nové obratle prostě nepadají z nebe. >:-[] Ulice Jablonce nad Nisou v předchozí FieSTě mám dodnes na páteři "vytetované". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.18  15:01

« Re: Re: FieSTa

Auto TIP . Číslo 07 . Duben 2018 . 33 Kč . 1,76 eura
    Na titulce je facelift Passatu
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.18  14:38

« Re: FieSTa

Odkiaľ máš tie info? Je niekde už na stránke Fordu?
    Inak ten samosvor, klapkový výfuk a pod. je paráda na malý HH, to bude o krok pred konkurenciou. Len sa pri cenovej politike nových Fordov obávam, či takto vybavená FieSTa nebude na cenovej úrovni o triedu väčších hothečov, ktorí tú výbavu už majú sériovo (napr. i30N).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.18  14:32

« FieSTa

Nová FieSTa (6/2018) s 1.5T (R3) má mít vypínatelný jeden válec, takže komu občas přijdou i 3 válce zbytečně moc, Ford má pro něj řešení. >:D
    Jinak to ale nevypadá špatně, 147kW/290Nm 6,5s/232 km/h a hlavně možnost 5dv. i 3dv.!
    Na přání: mechanický samosvor, adaptivní podvozek, launch control, aktivní klapky ve výfuku, audio Bang Olufsen! Na subkompaktní hh od Fordu, docela čumím...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.04.18  11:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV

Tak v nedeľu v Brne jazdilo aj jedno červené QV.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.18  08:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV

Strešné okná, karbónové strechy, cenníky... chcelo by to späť k jazde samotnej. Tu nám dáva Thomasino inšpiráciu, keď (tuším prvýkrát?) vytiahol M2 na okruh: [odkaz]
    Fred: inak tá kamera zaujíma aj mňa, už som to aj v minulosti pozeral a vyšlo mi to buď lacnejšia varianta Xiaomi Yi Dash alebo Mio MiVue, ale skončil som na tom, že všetky potrebujú kábel a teda buď rozoberať tapacírung a niekde to schovať, alebo tam ten kábel bude voľne visieť; ani jedno riešenie sa mi nepáčilo, tak som to (zatiaľ) nechal tak.
  • « 00 Reagovat !

foto idam-i

idam.i 03.04.18  22:04

« Re: Re: kamera do auta

Používam Navitel R 1000.Má GPS a cez WiFi sa dá pozrieť obraz aj v mobile.No g-force určite nie.Na druhej strane je príjemná cena.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 03.04.18  20:00

« Re: kamera do auta

Ja pouzivam toto:
    [odkaz]
    Ma to prednu aj zadnu kameru a co je super aj parkovaci mod. Tak som si pozrel, co s autom robili, ked som ho dal do servisu na vymenu oleja :-)
    nekupil som si k tomu ale GPS modul, lebo rychlost mi predsa ukazuje rychlomer a naco mat video zaznam rychlej jazdy aj s dokazom? Bola by to dvojsecna zbran.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.04.18  19:44

« kamera do auta

máte nejakú osobnú skúsenosť? Nechcem špehovať čo sa kde deje,ale skôr o jazdu na okruhu. Rád by som aby mi tam ukazovalo aj rychlosť či g-force.
    Príp radšej stiahnúť nejakú appku,máte nejaký tip?
    niečo takéto :[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 02.04.18  14:27

Sorry.......ne 3mg sleva, ale mělo být 300k....... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 02.04.18  09:55

...za 1,45 môžeš mat aj M2 so šíbrom...........no nevím nevím, v Renocaru jich sice mají plný dvůr (všechny s A/T), ale 3mg sleva ? To je myslím z říše snů........ ;-) Já ji nakonf. lehce přes 1.8 s M/T........... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 02.04.18  09:01

za 1,45 môžeš mat aj M2 so šíbrom...........ale ne s novými zády... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.04.18  07:59

Ron: Žes načal tu Xsaru. To je až neuvěřitelně oblíbené auto pro tunery. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.04.18  07:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV

Speedfred: protože talosi mají smysl pro styl, nedělají levný tuzing a la rychle a zběsile, kdy si karbonovou nálepkou polepi kapotu i Xsara Picasso ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.04.18  00:39

Tam je taky karbonová? Lakování není špatný nápad, jen to chce pěkně rovnoměrně strukturovaný podklad a transparentní lak.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.04.18  00:28

za 1,45 môžeš mat aj M2 so šíbrom
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 01.04.18  23:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV

Jo, a ještě k té předražené X2,.....za 1.5mg se dá pořídit taková krásná M240i i se střešním okýnkem.....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 01.04.18  23:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV

No, musíš stát hooooodně blízko aby sis všiml, že má tmavé auto ještě tmavší karbonovou střechu. To je fakt.
    Tady je fešanda v SO.............

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 01.04.18  23:19

Protože kvalita italského karbonu je na p-r-d. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…