Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 05.04.18 16:57
« Re: Re: Re: Re: Re: FieSTa
Ad poslední věta - taky jsem na to myslel, ale to by se asi nelíbilo italským odborářům, nemluvě o italských komunistech... >:-[]
Pěkný zvuk může mít (s patřičným výfukem) jakýkoli motocykl se čtyřtaktním více válcem, za mlada jsem jezdil klasické CéBéčko s R4 a výfukem Marshall [odkaz] a mělo to taky parádní zvuk. Když jsem to vytočil k 10 tis. ot/min., takto bylo slyšet na 2 km daleko. Dvouválec má takový hrubší zvuk, čtyřválec hladší a tříválec je zajímavým mixem obojího.
Tady je zajímavý "zpěv" R6 (čas videa 1:55 - 2:00) v 9000 tis. ot./min. - ve stylu F1.
[odkaz] -
speedfred 05.04.18 12:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV
toto u BMW moc nevychytali min. u “emiek” tlaky pneu vs športové režimy.
Ďalšia vec čo ma štvala je že keď si vypol komplet stabilizáciu s trakciou tak ma to hodilo do Comfort režimu.
Na QV zase nie je žiadny medzistupeň ,buď všetko off alebo on, čo mi nepríde zrovna ako ideál pri 500 poníkoch
-
Thomasino 05.04.18 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV
Jo, jo, je to tak, byl jsem to v pondělí trochu provětrat :-) Jen 2 jízdy, v první problém s tlakem v pneu, který byl na začátku moc nízký (pod 2,0) a nedovolilo mi to přepnout do Sport+ a posunout zásahy ESP, takže spíše trápení. Stejně nás po 15-ti minutách vyhnali kvůli oleji v první zatáčce. V této druhé jízdě už tlak lepší, za skoro studena 2,0 a měl jsem posunuto na Sport+ s benevolentnějším ESP (stejně do toho na výjezdech dost kecá a omezuje výkon). Ale pak byl tlak už 2,4 a levá přední 2,5 a to je už hodně, to hlídání tlaku je prostě na pytel!! Chce to asi zajet po 2 kolech do boxu a snížit tlak. Pak jsem poslední kolo ESP vypnul úplně, jel spíše chladící kolo, zkusil jsem ten zadek v pár zatáčkách utrhnout, ale není to jen tak, má to gripu jako sviňa! Až na tom budou lepší pneu a správné tlaky, a taky odvážnější řidič, tak ten čas bude vypadat o hodně lépe (a nebude posyp v první zatáčce). Ale i tak na to že to bylo opatrnější je lepší čas v Brně asi o 2 vteřiny než s Meggie. Naopak na Slovakiaringu kde jsem byl v říjnu byl čas horší, ale to jsem byl až moc opatrný >:-[] -
speedfred 05.04.18 05:44
« Re: Re: Re: Re: FieSTa
socializmus nefungoval,kapitalizmus je v koncoch tak asi jedine diktát všetkého bude to správne ;-\
wl : mne sa vždy páčil najviac zvuk motorov V2,keď som mal Apriliu RSV tak by som bol najradšej jazdil bez výfuku pre ten sound.
Neviem ktorá rada valcov sa vypína,ale treba odstaviť najskôr ľavičiarov >:D -
white label 04.04.18 22:55
« Re: Re: Re: FieSTa
sf
To bych zrovna neřekl, právě u motorek znějí lépe a zajímavěji spíš tříválce, než dvouválce...
Která řada válců ti vypíná, levá, nebo pravá? >:-[]
A není to nakonec málo, já bych ti vypnul čtyři a FieSTě dva! To vám musí stačit, vy neekologická bezohledná čuňata... >:D