Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 10.04.18  14:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

Sorry jako....ale já na MPS nikde jezevčíkavost nevidím......to spíš na mojí současné M140i.....................[odkaz]

[odkaz]

Podivné prosklení C sloupku? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.18  12:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

Když nemáš rád jezevčíky, tak proč sis kupoval zrovna Mazdu 3 MPS?
    Dyť to byl "nejjezevčíkovatější" hb/hh, navíc to podivné "MPV" prosklení C sloupku mělo MPS taky, ale u asiatů se dají podobné výstřelky pochopit spíš, než u Seatu.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 10.04.18  10:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

Sorry, ale jezevčíky nemám rád...........ani dobře ugrilované..........

Proto za dědky je pořadí.......SC....H/B..................… ;-)

Staré čínské rčení........pes, který štěká, je málo uvařený............ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.04.18  09:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

Za mě také souhlas s pořadím jak psal WL :-)
    Ale neříkejte to Covenantovi ;-) Ten má 5-dv. na prvním místě. Ale proč ne, každý to má jinak, navíc 5-dv. je praktické a stále pěkné!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.04.18  08:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

už mi niečo písal kolega o tom Červenohorskom sedle,a bude tam celkom pekná zostava.
    Nemám FB tak také veci nemôžem sledovať tam.

wl - presne v takom poradí to mám aj ja :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.18  00:02

Má pravdu, chlapec... :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.18  23:59

Souhlas kombík je u Cupry hezčí, než 5dv. hb, hlavně k vůli prosklení C sloupku, který má 5dv. hb ve stylu MPV, takže moje pořadí:
    1. SC (3dv. hb)
    2. ST (kombi)
    3. 5dv. hb
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.18  23:53

« Re: Re: Re: Motor ze Země Nezemě

Kuwa neS.E.R. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.18  22:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

Z Bystřice do Holešova už nic moc. Ale z Valašského Meziříčí do Bystřice je řada pěkných úseků. Teď čtu na FB, že se partička o víkendu zřejmě chystá na Červenohorský sedlo. Tam bych ovšem chtěl vzít eMko a ne Cupřici...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.04.18  22:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

Tu trasu Holešov - Bystřice - Valmez příště zkusím......ale jak se tak dívám, je to tam samá dědina...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.18  22:38

Tak tohle bude další >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.04.18  22:15

Tms. Poslední SW co jezdil okruhy............[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.04.18  22:10

Frede.nehovor.........zrovna ty a kombík....... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.18  21:30

Tak zkusíme něco ve čtvrtek večer nebo behěm pátku naplánovat na víkend, pokud je už IUDEX taky ready. Snad se připojí i White Label a další :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.04.18  21:10

nie,nie kombík je krajší ako 5dv :-!
    Ak by ste robili nejaký míting tak sa mi kľudne ozvite.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.18  21:05

Ale tak kdyby se něco stalo, tak Cupra je auto, které si dovedu představit jako jediné univerzální a lehce zábavné auto. A na okruh se dá taky vzít. A už jsem chtěl i na daily trochu svižnější auto. Jak jsem psal, začalo to Oktávkou RS, pak co jsem zjistil, že za stejnou cenu mám Cupru, skončilo to Cuprou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.04.18  20:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

No právě. Já myslel, že na bláznění a na okruhy již auto máš a to druhé bereš víceméně jako work horse.....No, mě se v každém případě líbí víc H/B. Sorry jako..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.18  19:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

Původní plán byl 5dv., ale když jsem pak začal o Cuprách zjišťovat více info a taky je viděl na živo, tak jednak kombík lépe sedí v zatáčkách (je rychlejší i na NS a v Mostě když to testoval Fulda), kdy těch 35 kg navíc za zadní nápravou dává autu lepší vyvážení, a hlavně se mi líbí kombík více než krátká a ke všemu ta modrá se mi taky líbila více než oranžová na krátkým (už ji přestali mimochodem nabízet, vydržela jim v nabídce ani ne rok!). A z výhodných skladovek, které měli ty příplatkové lepší sedačky, to byly jen tyto dvě k dispozici. Tak jsem nakonec přihodil 30T za ST (SportTourer). Na druhou stranu krátká má od verze 290 lepší zvuk, kdežto kombík má skoro nulový zvuk, stejně jako dříve krátká 280. A ten kombík se mi bude občas hodit pracovně. A jedno vyloženě pěkný auto už mám ;-)
    P.S.: Někdo se ptal kdo odsud na tom malém srazu byl mimo Covenanta, tak ještě KAA, který tu asi už moc není, měl dříve Focus ST, pak Focus ST II III, pak Focus RS :-) Další tu asi nebyli aktivní..
    P.S.S.: Chtělo by to nějaký sraz s IUDEXem, White Labelem, přidá se jistě BULLY a Covenant a KAA, ideálně někde kolem Bystřice. Trasa Valašské Meziříčí - Bystřice je na svezení moc pěkná! Jel jsem ji zase v pátek cestou od White Labela.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.04.18  19:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)

TMS. Mě by zajímalo, proč jsi si vybral zrovna Cupru kombi a ne H/B, který podle mě vypadá daleko lepší? H/B je pětidvířko, tak by jako rodinné posunovadlo posloužilo dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.04.18  19:26

« Re: Re: Motor ze Země Nezemě

wl. Abbreviation pro středoevropskou republiku je S.E.R............ ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…