Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.04.18 21:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)
Akorát že z těch 12 ks Leon Cupra R je na prodej po měsíci stále 7 ks a vůbec nejsou vyprodané. Když jsem se dotazoval na cenu před měsícem, tak sleva max. kolem 5%, dneska už to jde více >:-[] Ono taky kdo dá navíc 200-250 tisíc za to že je to limitovaná edice, která toho z mého pohledu zase tak moc nepřináší. Dobře, má jinou geometrii a odklony, ale to za deset tisíc dokoupím a odklony vpředu půjdou taky nastavit o trochu více, má ty větší brzdy, které jsou při další výměně drahé jako sviňa a dá se vyřešit kotouči a deskama z GTI Clubsport S nebo ještě lépe většími šestipístky Alcon, které brzdí ještě lépe a stojí 3/4 ceny těch Brembo. Pěkný je ten karbonový přední splitter, o tom budu přemýšlet. Alcantara na volantu pěkná, to zase jooo, ikdyž to je za 2-3 tisíce taky lehce řešitelné. Obložení ve dveřích je naopak u eRka hrůza, imitace karbonu nějakým plastikem, měl jsem to samé v Meganu, potí se na tom ruce :-( Zlatá Alcantara u běžné Cupry! Takže uvidíme jak moc si bude Cupra R držet cenu, za mě to chtělo trochu více, např. sedačky RECARO s možností 4 bodových pásů na okruh. Ale je to jen můj pohled, každý to může vidět jinak. Já tam třeba spoustu výbavy neocením, mě šlo o cenu a nechtěl jsem překročit 750 tisíc. Kdybych chtěl předokolku kolem milionu, asi bych volil kontroverzní nový Civic Type R, jeden z důvodů jsou zrovna ty sedačky, kam 4 bodové pásy dám a skvěle se v nich sedí. Akorát ten vzhled je takový puberťácký, spíše tunerský :-O -
praděda7 10.04.18 16:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)
Ano (ne to ANO... ;-), použití R6 a snaha udržet karoserii kompaktní, přinutilo stylistu dlouhou kapotu vyvážit delší kabinou a tím se nevyhnul jezevčíkavosti. Kdyby u 1er zůstali jen u čtyřválců (což asi měli), tak by to měl stylista práci o dost snadnější a měli by proper H/B o dost dřív. Asi jako A-Class nebo kapku později.Stejně 1er H/B bude, ale mezitím propásli hezkých pár roků prodejů. Hrdost jim asi v tu dobu nedovolila opustit RWD. :-! -
white label 10.04.18 15:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)
140i má delší předek, protože podélně uložený R6, ale jinak (po této stránce) docela v pohodě, tím spíš 3dv.
X4 je z jiného soudku.
Leon SC a ST má design exteriéru (hlavně z profilu!) ve stylu Audi, 5dv. hb je proti nim (také z profilu) "exot". -
white label 10.04.18 12:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)
-
praděda7 10.04.18 10:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)
Sorry, ale jezevčíky nemám rád...........ani dobře ugrilované..........
Proto za dědky je pořadí.......SC....H/B..................… ;-)
Staré čínské rčení........pes, který štěká, je málo uvařený............ >:-[] -
-
Thomasino 09.04.18 22:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Leontýnka Kuprová je doma :-)
Z Bystřice do Holešova už nic moc. Ale z Valašského Meziříčí do Bystřice je řada pěkných úseků. Teď čtu na FB, že se partička o víkendu zřejmě chystá na Červenohorský sedlo. Tam bych ovšem chtěl vzít eMko a ne Cupřici...