Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 23.05.18 21:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra a manual
WL: dostal jsem předminulé vánoce právě french press, stál nějakých 150 Kč v Ikei. Vzal jsem ho do práce a prostor mezi vizitou a odchodem na sál, kdy se dává káva a snídaně, ovládl. Z lékařů si už instantní nikdo nedá, to jsem dokonale vytlačil. Chvíli jsem byl i oficiálním baristou oddělení (trochu blbé, když někdo má na starosti nohy, jiný ruce, jiný zase třeba ramena a já barista... >:D - už mám i jiné věci naštěstí na starosti >:D )
Jen ještě naučit frýdecké pacienty, ať nenosí instantní břečky a hlavně nosí více kávy. Holt je to s těma měšťákáma a "sídlišťákáma" špatné, hodně špatné 8-s >:D
Mimochodem, na rozdíl od předešlého pracoviště, kde kdybych pil veškerý alkohol, co jsme dostal, tak bych byl těžký notorik, tak zatím jedinou láhev jsem dostal od pac. z Rožnova, klasicky slivku. Slušně vychované obytalestvo tam máte >:D -
praděda7 23.05.18 15:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra a manual
wl. Tak tak. Zadní náprava se vypořádá s vyšším výkonem lepší než přední. Po osobních zkušenostech s MMPS 260k a 380Nm na předek a M140i 340k a 500Nm na zadek musím konstatovat, že jsem se cítil s MMPS celkově jistější. Má to souvislost s přenosem váhy. Jasný, také záleží moc na tom, co s autem děláš a co po něm chceš. Hovořím jen za sebe a za "dědkovský styl" jízdy.... ;-) -
praděda7 23.05.18 09:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra a manual
Jj, překapávanou/filtrovanou znám. Dělaly ji v Austrálii obě dvě moje manželky, když byla párty.... :-) Taky dobrá......... :-) -
Dany 23.05.18 07:45
S dlhými dverami trojdverákov sa obecne horšie žije v stiesnených priestoroch.
WL: za osvetu v kávičkovaní :yes: O nejakom Hario som ani netušil. -
white label 23.05.18 00:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra a manual
Záleží na jakou nápravu, ta zadní toho snese určitě víc, než přední. -
white label 23.05.18 00:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cupra a manual
sf
Macan hlavně není alternativou (od Porsche) k BMW M5, tou je logicky mnohem spíš Panamera Turbo/Turbo S. Že jsou Poršáky obecně dražší, než stínové protějšky z D3, asi nikoho příliš nepřekvapí. -
white label 23.05.18 00:09
p7
O překapávané/filtrované (včetně Hario V60, French Press, Aeropress, Clever Dripper, Chemex, Vacuum Pot...) kávě jsi nikdy neslyšel?
[odkaz]
"Filozofií espressa není rozjímání a hodinové upíjení v kavárně, ale rychlá objednávka a konzumace na dva až tři loky u baru. K posezení s přáteli, meditaci, snídani či svačině (k buchtě/bábovce) se lépe hodí káva filtrovaná. Espresso také není nejvyšší dosažitelnou metou mezi kávovými nápoji, za kterou bychom se museli nutně hnát. Je to jen jedna z metod příprav, která má sloužit svému účelu — rychlosti a koncentrovanému zážitku." -
white label 22.05.18 23:55
p7
Hlavně nevidím důvod srovnávat Macan zrovna s M5... a s tím nelogickým srovnáním si přišel ty, ne já.
Macana můžeš srovnávat s X3/X4 a tam 400/440 PS nenajdeš.
K M5 dej nejvýkonější Panameru a vypadne ti 680PS/850Nm = 0-100 3.4 s, 0-160 7.6 s, 80-120 2.2 s a max. 310 km/h.

[odkaz]