Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.05.18  11:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

Leg
    Tak tady se (pro změnu) příliš neshodneme. 6GT je sice výrazně přijatelnější, než předchůdce (5GT), ale o přímo o eleganci by mě psát nenapadlo. To třeba 6GC je jiná káva, a to přesto, že tyhle pseudokupé zrovna moc nemusím.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.05.18  09:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

Sorry, ale hoci 6GT vyzerá o niečo lepšie, ako predchodca 5GT, stále to má od vzoru elegancie ďaleko. Ako mám rád liftbacky, tak toto nie je ani-ani, takže za mňa buď klasický lift (a.k.a. štvordverové kupé) 6GC, alebo rovno SUV.
    Ad zvuk: neviem povedať, návod som nečítal a ak by to tak aj bolo, BMW sa tým nepochváli. Každopádne zvuk znie veľmi prirodzene a s výnimkou štartu s otvorenou klapkou veľmi decentne (zniesol by som aj výraznejší), takže si skôr myslím, že z reprákov to nebude.
    Btw. mal som možnosť priamo porovnať seaťácku (woodyho) oranžovú Eclipse s bavoráckou Sunset orange a hoci sú obe oranžové, je medzi nimi relatívne veľký rozdiel: kým bavorácka oranžová je tmavšia, s nádychom do tehlovočervena, seaťácka je bledšia, viac oranžová s nádychom hrdzavej. Každopádne obe zaujímavé a výrazné farby a Leon v oranžovej dosť ožije.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 28.05.18  05:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

label: náhodou, mne sa 6GT celkom páči. Síce ju väčšinou prezentujú v bielej farbe a M-sport, to potom pôsobí trochu ako hrbaté wanna-be pseudokupé, v tmavej a Luxury line ale vyzerá celkom elegantne [odkaz] . Za mňa ideálny kompromis medzi X5 a 5 touring.

Keby sa podobne vydarilo budúce 4 GT, tak si myslím, že by som o ňom o pár rokov reálne uvažoval. Som ale skeptický, súčasné 3 GT naznačuje, že tento formát u mňa v menšom balení moc nefunguje.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 28.05.18  00:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

Tak jsem se díval na cenový rozdíl mezi 1X xDrive a 2AT xDrive, oba se 170kw motorem a zjistil, že se jedná o nějakých 200k peněz, což je poměrně dost. V základě jsou 1X
    1,160.146 a 2AT 958,256. 1X jsem nejel, ale 2AT ano a byl jsem mile překvapen, jak pěkně se s ní jelo. A při tom se jednalo jen o ussrranný trojhrnek 1.5l..... ;-) Jasný, i 2AT by se přehouplo přes 1 mega s nutnou výbavou na přání, což je opravdu na druhé auto do rodiny a bit too much....ale na druhé straně by posloužilo i jako jeden vůz v rodině docela dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.05.18  20:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

wl: Jj, taky se v debatách ohledně GT modelů od BMW slovo "hezký" příliš nevyskytuje. Spíš jsou to hry se stupňováním adjektiva ošklivý. Ošklivý, méně ošklivý, ošklivější.... ;-)

A vědět to Sergio Leone, mohl svůj kasaštyk distribuovat pod názvem The Good, The Bad and GT. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.05.18  19:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

Leg
    Jo, i přes zřejmou podobnost mezi 2AT a 2GT je tam rozdíl v celkovém designu vyjádřený slovy: přijATelný a nepřijaGTelný.
    Ono se dá říct pomalu obecně, že aktuálně označení GT (u BMW!) = ošklivý.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.05.18  19:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

Toš ja by som ju samozrejme tiež bral aj v tej červenej. Aj v ružovej. >:D

Ja si dvojku AT ako druhé auto v rodine predstaviť viem, páči sa mi, vraj jazdí ako BMW, tak prečo nie. Teda okrem maličkosti, ceny. Pozor, nezamieňať s GT, to je hnus.

Otázka na iudexa: máš vo svojom BMW vylepšený zvuk motora pomocou reprákov, podobne ako M140i?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.05.18  20:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X5

No, nevím nevím, ale myslím, že 2AT/GT byl první a zatím poslední BMW pokus o real MPV. Letos už také proběhl F/L....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.18  19:15

« Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

w-a
    Tak kdyby po mně náhodou nechtěli těch +7 mega, tak ho beru klidně i bez laku...
    A šprycnout se dá dycky... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.05.18  15:31

« Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava

wl: No, neměli....sám jsem si kvůli tomu projížděl fotky na netu, abych se kouknul, jak RZ na předek umísťujou. Jinak bez podložek je to jasně lepší, přesto to podle mých zkušeností málokdo řeší, a to i u aut vyšších cenových kategorií.

Jj, GT-silber by byla i moje volba. Navíc se mi s tou červenou dost tlučou žlutý třmeny. Ale zase že bych kvůli tomu to auto odmítl, to zrovna ne. >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.05.18  15:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X5

praděda: Chtělo by se pozdvihnout obočí nad realizací 2AT/GT ani ne kvůli tomu, že by to nějak devalvovalo značku, nýbrž proto, že to přišlo v době, kdy už BMW dávno "jelo" v SUV a crossoverech, která nemilosrdně klasická MPV pohřbívají. Takže mi to nedává moc smysl. Na druhou stranu prodeje (zejména 2016) nebyly vůbec špatné, přesto odhaduju, že pod tlakem produktů z vlastní stáje se 2AT/GT žádné dlouhé kariéry nedočká.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.18  15:10

« Re: Re: Re: GT2RS oStRava

w-a
    Vpředu ji naštěstí ani moc neměli kam dát. Já bych ji samo sundal, ale už jsem viděl i horší/výraznější firemní podložky.
    Ta barva je (pro GT2 RS) hodně špatně zvolená, navíc v reálu ten odstín vypadá ještě hůř, než na těch fotkách. Tady bych volil klasiku (GT-silber).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.18  14:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X5

w-a
    Jo, asi tak nějak.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.05.18  14:53

« Re: Re: GT2RS oStRava

Leg
    Souhlas, bohužel.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.05.18  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X5

wa. No, oni stylisti, když po nich fabrika chce aby zmákli nějaké to MPV, tak co se týká kastle toho na vybranou moc nemají. Myslím, že jako první pokus to není vůbec špatné. Ale ano, já vím....BMW a MPV to jaksi nesedí a devalvuje to značku. Ale BMW nemá na vybranou. Bojuje o přežití na trhu, který bohužel není sportovním a výkonným vozům vůbec nakloněn. Spíš naopak. A tak jak muselo BMW přejít na SUV a turba, je nuceno lovit zákazníky i ve stejných vodách jako Korejci a další.....

Ale tady tento koncept X1 M vzbuzuje naději....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.05.18  11:26

« Re: Re: GT2RS oStRava

Leg: Myslím že spíš než barva musí white labela dráždit ten rámeček pod RZ vzadu. Dát to na předek si naštěstí netroufli. ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.05.18  11:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: X5

praděda: Jako parametry úctyhodné, jinak to ovšem ze všeho nejvíc připomíná aktuální Carens. A kdyby na ty středy kol dal Vóša svoje zdeformovaný háčko, klidně bych mu to taky sežral. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.05.18  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: X5

Jako MPV 2AT nevypadá vůbec marně. S dvoulitrem 170kW, 0-100...... 6.3sec. docela solidní číslo....

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.05.18  08:59

« Re: GT2RS oStRava

Fú, pár rokov čaká na auto a potom to zabije farbou, ktorá sa na neho vôbec nehodí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.18  23:55

« Re: Re: Re: Re: X5

Na GT2 RS s eMPéVéčkem??? To žádná barva nezachrání...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…