speedfred 28.05.18 22:54
« Re: Re: Re: GT2RS oStRava - ring
tak na tie preteky na D1 si nespomínam,som už troška starší >:D ,asi si budem musieť kúpiť kameru.
Th : to kolo bolo pre fotografov :-! ,no a samozrejme že som na tom išiel domov,rezervu tá j€bka nemá ;-\ a iná možnosť nebola.
Na motorkách to bývalo aj horšie. -
Ronault. 28.05.18 22:37
« Re: Re: GT2RS oStRava - ring
Speedfred: moc pěkné.
Jsem ale netušil, že máš Alfu v bílé a na Téčkových značkách. Nedávno, tuším to bylo v ten den, kdy byl sraz z auto.cz na motokárách, jsem, pravděpodobně, tě potkal na D1 za Brnem směr Ostrava. Když tak potvrdíš či vyvrátíš, možná si to budeš pamatovat - béžový Megane v kombíku.
Z prvu jsi mě dojel a předjel, pak jsem tě pro změnu předjel já, pak jsme se chvíli naháněli, chvíli jsi byl první ty, občas jsem ti docela ujel, někdy i ty, no... panečku měl jsi co dělat... nevím nevím, jestli je ten výkon je dostačující, co tam máš... každopádně to skončilo tak, že jak konečně skončilo po popojíždění v zácpě u Rohlenky, jsem moudře ustoupil a nechal tě odjet....
>:-[] >:-[] >:D >:D -
Thomasino 28.05.18 22:04
« Re: Re: GT2RS oStRava - ring
Speedfred - pěkná fotka, ale zřejmě šlo o první kola, máš špatnou stopu ;-) >:-[]
V Malém karuselu máš mít levé kola dole na asfaltu, pravé pak na betonu (ale možná jsi tam mířil). Ve Velkém Karuselu jsou samozřejmě obě na tom hrozným rozjebaným betonu :-) >:D
P.S.: Pěkný pneu!! Na tom jsi doufám nejel domů 900-1000 km !! :-O Jinak co je to? PS Cup 2? -
woody-alien 28.05.18 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
wl: To záleží na jakém běžném modelu. Např. oranžová na Atece není Eclipse a ta je skutečně více do hořčicova. Ale nechci tu barvu za každou cenu obhajovat, mně jenom přišla nejpřijatelnější. Jak jsem psal, původní favorité modrá mystery a červená desire mě naživo zklamali. Modrou jsi nejspíš viděl u Thomasina, a ta červená....nevím, prostě mazdí Red Soul nebo renaultí Flamme jsou vyloženě výrazné a povedené odstíny, tahle od Seatu je taková obyčejná a s výrazně viditelným pomerančem. -
speedfred 28.05.18 19:35
« Re: GT2RS oStRava - ring
zdar dievčence a chlapci, práve som sa vrátil z hradu (Nurburg) a k tomu Poršä GT niečo RS vám poviem že je parádne v akejkoľvek farbe či kombinácii farieb.
zaujímavá stránka a možeš filtrovať foto podľa značky auta a dátumu jázd a
tu som si dovolil pridať moju haraburdu (je tam toho ale viac) :
Leg 28.05.18 16:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
No to dúfam nemáme. >:D
Takto, nechcem zrovnávať hrušky a jablká, ide o to, že 6GT má v sebe zvláštne kúzlo ani nie tým ako vyzerá ale skôr tým, čo reprezentuje - pohodlná limuzína na zvýšenom podvozku, miesto na kopec bagáže, kopec miesta vnútri. Mám na sedadle spolujazdca toho dosť najazdené v minulej päťke a občas aj v 5GT a to auto mi výrazne učarovalo ako pohodlný krížnik. No a mám rád, keď auto svojim vzhľadom reprezentuje svoj charakter a na 6 GT to celkom sedí. Panamera, to je superšport na diaľnicu, pre mňa sa ale ani aktuálna generácia úplne nezbavila výrazu obtlstlej 911.
Ak to ale zjednodušíme a postavíme obe autá vedľa seba, tak poviem, že Panamera je určite atraktívnejšia, ale dizajn 6GT je mi bližší. Ktoré sa mi páči viac ti ale nepoviem.
Edit: Vlastne je to celkom jednoduché, 6GT vo vhodnej konfigurácii sa mi páči, Panamera naprieč portfóliom nie. Bodka. -
pradeda777 28.05.18 16:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
Moje soudruzka manzelka stale vzpomina na X5, takze neni vylouceno, ze bude zase stat v garazi. Ale tentokrat s ventilovanymi sedackami......jo, ta modra X5M u Prahy je stale na prodej........ :-) -
white label 28.05.18 15:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
Moje žena má také ráda SUV, ale 6GT se ji nelíbí..., takže asi nemáme ani stejnou ženu. >:-[]
Nepotřebuji se zavděčit masám a přesto se mi 6GT nelibi. Tobě se aktuální Panamera líbí méně, než 6GT? -
Leg 28.05.18 15:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
label: no vidíš, a ja by som zasa Panameru a 6GC do jednej vety nikdy nedal (myslím obrazne, veď som oba výrazy do jednej vety zrovna dal >:D ) Ale každý sme iný, keby som sa chcel zapáčiť masám, nikdy by som do 6GT nešiel. A nakoniec ani do 1-ky, vlastne, neni som ja nejaký divný? >:D BTW ja nemám rád SUV-čka a 6GT sa mi páči, moja žena miluje SUVčka a 6GT sa jej páči, pre nás je to dokonalý kompromis (oxymoron).
iudex: na 135i/140i som sa nikdy nezviezol ale fakt, že určitú dobu po uvedení na trh sa nevedelo naisto, či naozaj je zvuk reprákmi dofarbovaný svedčí o tom, že sa to asi podarilo. Až jeden maník niekde na bimmerposte fyzicky odpojil repráky, bolo to definitívne potvrdené. A ako sám napísal, prvá vec čo spravil bola, že ich rýchlo napojil späť. Ale je treba povedať, že radový šesťvalec sa dofarbuje asi výrazne jednoduchšie ako radový štvorvalec. :-) Skrátka z hov... zo štvorvalca šesťvalec neupletieš, ani zo šesťvalca osemvalec, ako potvrdzuje pradeda. -
praděda7 28.05.18 13:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
iu. Ano, musím souhlasit. Zvuk v M140i je fajn. I kapku drsnější by se snesl. Že je podbarvený přes repráky ani nevnímám. V nastavení "sport" je to opravdu "happy medium".....a i na dálnici pohoda. Zajímavé, že ani na babybmw zvuk výfuku přes repráky nikdo neřeší. Ti co chtějí větší rámus, mění výfuky za MPE nebo se pouští do dalších mods, kterými ale pak "pokouší" BMW garanci.
Nejdrsnější zvuk přes repráky jsem zažil v M3, kde "doktor naordinoval" zvuk jako z V8..... ;-) Nevím v jakém režimu to bylo tenkrát nastavený, ale akcelerovalo to jako jumbo jet.... -
white label 28.05.18 12:32
Leg
Proti gustu...
Já už po padesátce mám (za pár dní 52) a nákup 6GT by mě ani nenapadl, bez ohledu na konto.
A třeba otci (letos na podzim 79) se aktuální GTéčka od BMW také vyloženě nelíbí, stejně jako synovi (pár dní zpět měl 21). Takže u nás se to nelíbí napříč generacemi. -
iudex 28.05.18 12:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
Leg: áno, zvuk nie je taký výrazný ako v M140i. Takže to by asi mohla byť odpoveď. Každopádne ak by to tam aj bolo, už len samotný fakt, že to neviem posúdiť, svedčí v prípade dofarbovaného zvuku o veľmi dobrej implementácii. Napr. v Golfe R som to počul okamžite a dosť ma to rušilo. Kdežto ten dofarbený zvuk v M140i sa mi veľmi páčil, osobne by som prijal, ak by 3er mala takýto výraznejší zvuk -
Leg 28.05.18 11:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
Samozrejme, 6GC je úplne iná liga. Vlastne, úplne iný šport, podľa mňa je 6GC najpodarenejšie prémiové štvordverové kupé. OK, nie je to úplne dokonalé, to uznávam, ale mix hodnôt je mojim preferenciám celkom naklonený - ani SUV ani žiadny pseudoterénny look, napriek tomu mierne vyššie, ani pohrebácke kombi a ani sedan, takže si to človek môže našpecifikovať na elegantnú nôtu bez toho, aby sa cítil ako vodič limousineservicu. Keby som mal po 50-ke a dosť peňazí, idem po ňom.
iudex- myslím že si ho šoféroval bezprostredne po M140i, ktoré má zvuk z reprákov. Bol zvukový prejav výrazne utlmenejší? -
white label 28.05.18 11:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
iudex
S 6GT souhlas.
Ad Btw: Viděl jsem teď v Ostravě oranžovou metlu na nějakém běžném Seatu a podle toho jak to popisuješ, to byla zřejmě právě Eclipse. Na denním světle za jasného počasí bez přímého slunce - bledá (až lehce hořčicová) s nádechem do rezava. Upřímně mě naživo ten odstín příliš neoslovil (na woodyho odkazu vypadal mnohem lépe a výrazněji) a pokud bych chtěl u Seatu barvu, šel bych raději do červené metly Desire.

fred: super, kým my tu fantazírujeme o hovadinách, ty nezaháľaš a hneď si stihol zodrať gumy. Čo zadné, tie sú OK?