iudex 29.05.18 15:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava - ring
Tom: asi máš pravdu, teraz som pozeral, že 340i má priemer bŕzd 340mm vpredu a 330mm vzadu, pričom GTI malo vpredu rovnako 340mm a 310mm vzadu. Teda vpredu rovnaké brzdy ako o 206 kg ľahší Golf, to naozaj neveští okruhové ambície. Až príplatkové (modré) M brzdy majú 370mm vpredu (štvorpiestiky) a 345mm vzadu, to už vyzerá vhodnejšie na okruh. -
Thomasino 29.05.18 11:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava - ring
IUDEX - nedělej to! S tím SK ringem. Brzdy dostanou hrozně pokouřit, vím o čem mluvím :-( To auto je těžké a navíc tvé brzdy na to nejsou zdaleka připravené (ani moje na M2 nejsou a to jsou o dost větší!). Jestli tě svrbí prsty, raději si tam půjč nějakého Civica TR, bude to levnější než si pak kupovat minimálně nové brzdové desky. Já je mám spálené a musím za 9000 kč koupit nějaké lepší Endless, abych tam občas mohl.
P.S.: Nebo si zajeď na Jankov vršok.. -
iudex 29.05.18 08:20
« Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava - ring
Fred: tak až u Teba výraz "zodral som gumy" nadobúda pravý rozmer. >:D A ja som vyhadzoval Bridgestony s pocitom že sú zodraté, ale Tvojím štýlom by vydržali ešte hodne. Inak bol som rozhodnutý, že na okruh už nepôjdem, ale silne si ma inšpiroval a keď spravím ešte nejakú tisícku km, tak na SK ring vybehnem vyskúšať, či tam tých 326 koní niekde je (lebo zatiaľ sa neprebudili).
Ad Eclipse orange: ono aj v samotnej galérii ACZ tá farba vyzerá rôzne, podľa svetla. Tá woodyho fotka je na priamom slnku a vyzerá parádne: [odkaz] , ale hneď vedľajšia je zrejme pod mrakom a pôsobí mdlejšie: [odkaz] Holt to je osud výrazných farieb, sú silne variabilné v závislosti od svetla. Každopádne ten výber farieb u Leona je super, ja by som bral hociktorú z trojice oranžová-červená-modrá. Čo by som za taký výber dal u Golfa.
P.S. Dve severskoautomobilové: [odkaz]
Thomasino 28.05.18 23:29
« Re: Re: Re: GT2RS oStRava - ring
S Megoušem jsem si mohl dovolit vzít na Nordschleife dvě nebo čtyři obutá kola sebou do kufru (235/40 R18) a ještě se nám tam vešly dvě tašky s věcma na 5 dní. Do M2 to bohužel nedám, už jen kvůli výrazně širším pneu 8-s :-( (255/35 a 275/35 R19)
Ale do Cupry ST se to vejde a dokonce tam klidně naložím nějakému kamarádovi další dvě kola ;-) -
white label 28.05.18 23:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
Takže Seat má dvě oranžové metly..., myslím, že to byla Ibiza, ale jistý si úplně nejsem, čuměl jsem hlavně na ten odstín.
Red Soul je povedená, ale zase ji má každá (skoro doslova) Mazda a k Red Flamme bych nějaké ty výhrady měl taky.
Thomasinovu modrou jsem viděl, podobná a o chlup lepší, než Lapiz u GR, ale nevybral bych si ji.
Ale hlavně se musí líbit tobě, a pokud si všechny viděl naživo, tak ses určitě rozhodl správně. -
Leg 28.05.18 23:04
« Re: Re: Re: GT2RS oStRava - ring
Tak to je klasika, borec na dieselovom megane s oroseným čelom porazí v závode štvorlístkovú júliu, ktorej vodič si ani nevšimne, že nejaký pretek prebehol. >:-[] :yes:
fred: super, kým my tu fantazírujeme o hovadinách, ty nezaháľaš a hneď si stihol zodrať gumy. Čo zadné, tie sú OK? -
speedfred 28.05.18 22:54
« Re: Re: Re: GT2RS oStRava - ring
tak na tie preteky na D1 si nespomínam,som už troška starší >:D ,asi si budem musieť kúpiť kameru.
Th : to kolo bolo pre fotografov :-! ,no a samozrejme že som na tom išiel domov,rezervu tá j€bka nemá ;-\ a iná možnosť nebola.
Na motorkách to bývalo aj horšie. -
Ronault. 28.05.18 22:37
« Re: Re: GT2RS oStRava - ring
Speedfred: moc pěkné.
Jsem ale netušil, že máš Alfu v bílé a na Téčkových značkách. Nedávno, tuším to bylo v ten den, kdy byl sraz z auto.cz na motokárách, jsem, pravděpodobně, tě potkal na D1 za Brnem směr Ostrava. Když tak potvrdíš či vyvrátíš, možná si to budeš pamatovat - béžový Megane v kombíku.
Z prvu jsi mě dojel a předjel, pak jsem tě pro změnu předjel já, pak jsme se chvíli naháněli, chvíli jsi byl první ty, občas jsem ti docela ujel, někdy i ty, no... panečku měl jsi co dělat... nevím nevím, jestli je ten výkon je dostačující, co tam máš... každopádně to skončilo tak, že jak konečně skončilo po popojíždění v zácpě u Rohlenky, jsem moudře ustoupil a nechal tě odjet....
>:-[] >:-[] >:D >:D -
Thomasino 28.05.18 22:04
« Re: Re: GT2RS oStRava - ring
Speedfred - pěkná fotka, ale zřejmě šlo o první kola, máš špatnou stopu ;-) >:-[]
V Malém karuselu máš mít levé kola dole na asfaltu, pravé pak na betonu (ale možná jsi tam mířil). Ve Velkém Karuselu jsou samozřejmě obě na tom hrozným rozjebaným betonu :-) >:D
P.S.: Pěkný pneu!! Na tom jsi doufám nejel domů 900-1000 km !! :-O Jinak co je to? PS Cup 2? -
woody-alien 28.05.18 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GT2RS oStRava
wl: To záleží na jakém běžném modelu. Např. oranžová na Atece není Eclipse a ta je skutečně více do hořčicova. Ale nechci tu barvu za každou cenu obhajovat, mně jenom přišla nejpřijatelnější. Jak jsem psal, původní favorité modrá mystery a červená desire mě naživo zklamali. Modrou jsi nejspíš viděl u Thomasina, a ta červená....nevím, prostě mazdí Red Soul nebo renaultí Flamme jsou vyloženě výrazné a povedené odstíny, tahle od Seatu je taková obyčejná a s výrazně viditelným pomerančem.

Ani na tvém druhém odkazu (tam je v pohodě) není tak mdlá, jako třeba na tom mém odkazu...