white label 13.06.18 22:57
« Re: Leon dorazil
Gratulace! :yes:
Jak jsem si přečetl "lvíčátko", tak první co mě napadlo, byl Peugeot. :*) >:-[]
P.S. Byli jsme nedávno na rodinné oslavě, a když přijeli moji rodiče, tak mamka říká: "přijeli jsme pežotem", tak si říkám - jakým pežotem? Podíval jsem se ven, stál tam Macan. Říkám, to není pežó, ale porše... a ona na to: "...a není to jedno, taky to začíná na pé..." >:D -
Leg 12.06.18 15:23
« Re: Re: Re: Čistič kol
Iudex: ja by som sa radšej vrátil k tej bezdotykovej umývačke, s hentým oným zeleným si akurát dodrbeš lak, ak to nebudeš používať iba na odstránenie jemného prachu.
Podobnú vec na kolesá používam aj ja, ale iba dvakrát do roka pri prezutí. Ako hovorí boost, pravidelne je overkill. A určite by som to ako maník na videu nepoužíval bez rukavíc, je to celkom sajrajt.
Aj ja mám novú vec v detailingovej výbave - nádrž na dažďovú vodu. Super vec, hlavne oproti doteraz používanej studňovej vode, ktorá je u nás extra vápenitá. -
iudex 12.06.18 08:37
« Re: Re: Čistič kol
Tak mňa čistenie a umývanie prestalo baviť úplne. Maximálne zájdem do bezdotykovej umyvárky, ale ručne umývať, to je prácna a dlhotrvajúca otrava a naviac s garantovaným dôsledkom, že do 24 hodín bude pršať (empiricky overené) :-) Rozmýšľal som, ako to úplne zjednodušiť a kúpil som sprej waterless wash, teda umývanie nasucho: [odkaz] nastriekam, utriem aj so špinou a je vymaľované, výsledný efekt na 90% zhodný s prácnym ručným umytím (a lepšie ako umytie v umyvárke, po ktorom zostávajú miestami zaschnuté kvapky). Samozrejme funguje to len na ľahkú špinu, prach a pod., ale to je v lete najčastejšie. -
boost. 12.06.18 01:03
« Re: Čistič kol
Neznám, no felgi to dělá ale efektně krwawe. Podle mě je overkill používat tyhle čističe pravidelne, některé ničí i laky. Na vetsinu spiny stačí wapka a auto šampon. Jednou za čas použiju iron-x na rez a odstraňovač asfaltu a kola jako nová. Ja mám jeden disk hotov za 8 minut, používám wheel woollies na zadní části disku, hadru a štětec.
Sonax Wheel Cleaner je dost efektivní na starou špínu, můžu osobně doporučit. -
Ronault. 11.06.18 23:24
« Čistič kol
Nezkoušeli jste někdo tohle:
[odkaz] ?
Jako vypadá to hodně dobře... i když se mi to nějak nezdá, ale i kdyby to odstraňovalo jen usazeniny nové, neusazené za měsíce/roky provozu, by to bylo fajn, protože umytí kol mi trvá pomalu stejně dlouho jako celého auta. Ale zkusím to i na taťkového Peugeota, kde ani hrubou silou rohy nejdou vydřít...
praděda7 10.06.18 13:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NS
No je to opravdu o tom, co chceš na okruhu dokázat.
Jestli se chceš jen svézt, tak std road pneu trochu přifúkneš a kroužíš jen s občasným zakvílením gum.
Pokud si chce užít víc, tak to si člověk musí minimálně pořídit nejen dobré semislicky, ale i lepší brake pads a brake fluid.Tož tak trochu víc investovat.....
;-) -
praděda7 07.06.18 23:26
« Re: Re: Re: Re: Re: NS
Já jezdil okruhy na Bridgestonech, tlak 28 psi, který šel po zahřátí na 35-36 psi. Nikdy jsem žádnou pneumatiku nezničil. Scuffed nebo flat spotted to jo, ale žádný zničený sidewalls. Ano, já vím, je to také o to stylu jízdy a o tom jestli musíš vyhrát...... :-) Jo, taky jsem jezdil s FWD. -
speedfred 06.06.18 16:10
« NS
po nete sa nám šírí taký nešvar,že údajne sa Poršä chystá zlomiť rekord na Nordschleife s upraveným špeciálom zo série WEC.
A vypadá to na hodne razantné skrátenie času,asi celkom hlboko pod 6min.
Mne moc hlava neberie časy pod 7min ale uvidíme čo sa im podarí.
Držím palce.