Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 08.11.23 17:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Dnes v Renocar. Výměna brzdové kapaliny... [odkaz]
Seděli jsme v Mini JCW. N/V překvapivě dobré. Podobné jako v Yarisku. Možná i kapku lepší. K projížďce (i když byla nabídnuta) nedošlo, protože jsme spěchali domů. Naše 1er se jim líbilo moc, ale nám se zase nelíbila cena, kterou nám za ni nabízeli (550k) na protiúčet. V komisním prodeji by to prý mělo být o 100-150k víc. Do toho se mě ale nechce jít....takže to vypadá na 700k.....
-
pradeda777 07.11.23 14:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
iu....mě se vždy řadilo líp levou rukou a volant ovládal pravou....ale to asi proto že jsem pravák... >:D Ale se změnou strany to máš pravdu. S tím jsem měl vždy po návštěvě Evropy v Austrálii chvíli problém. Nejhorší to bylo, když jsem na křižovatce odbočoval vlevo a byl jsem tam v ten moment sám, což na štěstí nebylo často. Hned jsem skončil na pravé straně.... ;-) -
iudex 07.11.23 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
woody: presne. Ja mám takú utkvelú predstavu, že akonáhle by som dal auto do fólie ako ochranu pred kamienkami, tak auto rozflákam kompletne (alebo mi ho niekto rozfláka ako Tebe). ;-\
P.S. Ako Swišť, už je opravený?
Leg: presne o tom to je, prežiť prvú hodinu-dve. Ale tá býva aj bez zmeny strany najťažšia, lebo začínaš pri letisku alebo veľkom meste, hustá doprava, viacpruhové cesty, kruháče; k tomu zvykanie si na ovládanie požičaného auta... Keď už si niekde na vidieku alebo na rovnej diaľnici, to sa už dá. Ale v Británii by som si úplne nepetrolheadsky požičal radšej automat. >:-[] -
pradeda777 06.11.23 13:06
« Re: Re: Re: Týden snů - aneb PORSCHE WEEK
Tms....zafóliování celého auta, když je ještě zbrusu nové, je dobrý nápad. Já dělal vždy jen předek a později i dveře a myslím že by to cenově vyšlo nastejno jako celé auto.
Teď mám na C-HR pouze předek a zbytek v keramice. Dáváš před fólií i keramiku? Někdo říká, že je to dobře kvůli vysokému lesku. -
Leg 06.11.23 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2
... a ešte follow-up pre iudexa: ja som s manuálom na ľavej strane cesty jazdil prvý krát. Za hodinu som si zvykol. Dôležité je prežiť bez šrámov túto prvú hodinu, a potom už je to v cajku.

Sám som zvažoval, koľko by som pýtal za moje, ak by som ho chcel predať. Jedna vec sú ceny v inzercii, druhá vec je, aký je reálny dopyt po takomto aute.
Tom: už máš auto "zafašované"? Asi ho v tomto počasí môžeš rovno zazimovať.