Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
praděda7 18.07.18 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Ron, nic ve zlém, ale pořád si nemůžu zvyknout, jak vy mladí chlapi, se dnes podřizujete přáním soudružky manželky.
Kurňa, líbí se mě toto auto, většinou ho budu řídit já, tak ho koupím a basta. Jestli chce soudružka jiné auto a bude s ním jezdit, tak ať si ho koupí. Kde je problém? -
Ronault. 17.07.18 23:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Woody:a kdo říká, že je Fabia moje >:-[] >:D V GT to asi nebude a do Supa se nevlezeme, ale... :-!
Thomasino: ten nick je to z doby, kdy jsi ještě ty ani nevěděl o existenci auto.cz a my měli doma ještě R19 ;-) Já i tlačil Clio, ale mamce se nelíbilo... Pro Captura mi přišla 0.9 TCe trochu slabá a servisak v Renaultu mi tak úplně nedoporučoval 1.2 TCe...a nemůžu jim tlačit něco, čím si nejsem jistý. I když pravda, že 1.0 TSI je taky dost nová na nějakou jistotu 8-s
WL: když malé kombíky jsou jen dva, Clio a Fabia a Clio se mamce nelíbilo, takže tady to měl koncern hodně lehké 8-s >:D
Zítra, jestli se umoudri počasí, zkusím nafotit, laser white label úpravy -
Thomasino 17.07.18 14:25
« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Ronault - myslím že jak barevně doladit koncernové bílé auto je naprosto jasné! :-)
Zvláště když tam dodáš i druhý tříválec.. [odkaz]
Ikdyž teda nechápu, jak jsi mohl nedostát svému NICKu a nepřesvědčilo rodiče na Renault!
P.S.: Občas mám myšlenky, že to jebnu i na Cupru >:-[] Teda jen na boky dolů, protože to ve finále vyjde levněji než samosmršťovací fólie a ochrání to před kamínky u případného výletu do kačírku ;-) [odkaz]
Budu tu samozacelovací fólii dávat na přední kapotu, plus zrcátka, plus nějaké mytí a voskování zbytku, ale je to řádově 9-10 litrů ;-\ Kupřice už zvládla první pokusné opatrné ježdění na okruhu, zatím bez nějakých škod. Ale bylo to na seriových gumách CSC-5P a ty na okruh nejsou vhodné, hnedka se to přehřálo a klouzalo to jako sviňa. -
Ronault. 17.07.18 06:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
WL: ono je to spíše návrat ;-) Taky je to tím, že se malé kombíky zredukovaly na dva modely, Clio a Fabii a mamce se Clio nelíbilo... A já jako spíše "nefanda" crossoveru a SUV (navíc naši jsou pohybově naprosto v pohodě) jsem to tlačil do kompaktu, jenže tam byla cenovka, i když z mého pohledu super (Golf Maraton za 409, na to neměl odpověď nikdo z konkuren) luxusní, mamce se zase zdálo zbytečné připlácet za kompakt s menším kufrem...
Takže koncern vyhrál tím, že nemá konkurenci ve třídě, protože není >:D to se to snadno kraluje
WA: tak nějak... A to mi ještě nabízí Kodiaka >:D -
Ronault. 16.07.18 23:18
« Re: Re: Re: Fotosoutěž
S fotosoutěží taky souhlas.
Nicméně nástupce Peugeotu je doma: [odkaz]
Škoda Fabia Combi 1,0 TSI 81 kW Style, laser white.
Z příplatků radio Bolero, 16" kola, hagusy, mirror link a ještě něco...
Nějak se nám ty tříválcové Fábie doma množí 8-s >:D Pravda, že tohle má alespoň skoro 2x větší výkon než HTP :-!
Sice taťka nikdy bílé auto nechtěl, ale výběr skladovek bez FAP se úžil, požadavky na motor a výbavu byly velké a cena konkrétního kousku více jak lákavá. Navíc navrhl jsem drobnou designovou úpravu ve stylu White labela, která se provede hned zítra a to už se taťkovi líbilo o hodně více. V Galerii zatím původní stav :-)
Tak snad bude sloužit stejně dobře jako Peugeot. -
Dany 16.07.18 10:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
WL, SF: Honda spravila pekný kúsok v modernom duchu :yes: .
Tiež som prvú sezónu bez motorky a už ma svrbia prsty.
Mne sa tiež páčia retro mašiny ako ThruxtonR, NineT, Norton commando... Je to super koncepcia na vyvetranie po práci a na kratšie výlety. Na dlhšie cestovanie už to chce lepšiu ochranu pred vetrom, dažďom a viac pohodlia.
WA: Skúsenosti sa dajú získať rýchlo a bezpečne. Na motorke môžeš vyrážať na miesta kde je účastníkov pomenej. V premávke je treba rozmýšlať za všetkých a na križovatkách sa správať ako na vedľajšej, prípadne mať vyhliadnuté únikové zóny. S vedomím, že doma ťa čaká rodina a so skúsenosťami z premávky to nie je také zložité. ;-)