Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 21.07.18 16:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Ron....s temi stribrnymi nosniky je to presne podle meho gusta. Stribrna krasne zlomi prechod mezi cernou a bilou. Ja bych do toho urcite investoval. Wl je v tomto moc konzervativni...... ;-) -
Ronault. 21.07.18 15:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
WL: jasně, na MonteCarlo je podle mě jinak tvarovaný, proto je ta černá část kratší, tady na tom našem je ten "zlom" dále. Možná až to budu fotit na recenzi, půjde to lépe poznat.
Bílé hagusy bych určitě nedával, to spíše matný chrom nebo přímo chrom, ať to sedí k masce nebo kolům, ale nejde to, takže odpadá přemýšlení, jestli jo nebo ne. Nad tou maskou na černý lesk ještě popřemýšlím, možná bych si za dlouhých zimních večerů na to troufl sám.
Jinak trochu zklamán jsem, že se i nedaří spojit rádio s mirror linkem na mobily, nejsou kompatibilní. Hlavně, že Xiaomi, co se dva roky nevyrábí, kompatibilní jsou. 8-s
Hele a nemáš logo White Label na boční slupek, že bych to něl v místě jak Monte Carlo? >:D -
white label 21.07.18 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Ron
Vypadá to líp, než původně..., MonteCarlo má ten střešní spojler řešený podobně jako na G5 GTI, kdežto u vaší Fabie je to jinak, ale vyřešili jste to (na dané podmínky) taky dobře.
Zrcátka do černého lesku bych dal, ale jedině nalakovat. Je to exponované místo a ta lesklá černá folie není v takovém místě dobrý nápad. Ale už origo jsou ty zrcátka v podstatě černo-bílá a na kolech taky žádný černý prvek není, takže to není až tak nutné.
Pradědův nápad, dát hagusy do bílé folie, raději ani nebudu komentovat... 8-s
To bych ti pak musel okamžitě odebrat copyright na označení "w.l.". ;-) -
Ronault. 21.07.18 12:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
praděda: chtěli jsme ty hagusy dát do chromu, nejlépe matného, ale má to takový hrubý povrch a folie na tom nechce držet. Jedině by se musely sundat a nalakovat a to obsahuje sundat stropnici a to zase nechceme... a nebo koupit originál stříbrné, ale stojí 7500 a co pak s černými, tak jsme to zavrhli.0
Takhle vypadá Fabia s černou střechou a stříbrnými hagusy: [odkaz]
ale Monte Carlo je má černé: [odkaz]
takže těžko říci... spíše jsem zvažoval stejně jako monte Carlo nebo white label zrcátka do černé, ale taťka je chtěl nechat bílé -
praděda7 21.07.18 10:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Ron, customised Fabiaq looks cool..........já bych teď ještě zafolioval střešní nosníky na bílo. V originále proti bílé střeše jsou hezký kontrast, teď s černou střechou se ztrácí. Navrhuju udělat napřed "mock up", třeba jen obalit bílým papírem a "hodit čučku". Nebo to napřed zkusit jen v fotoshopu.......... -
woody-alien 21.07.18 07:06
« Fotosoutěž
K tématu Fotosoutěž:
Já s tím nemám problém, pokud se mi podaří něco zajímavého cvaknout, klidně přispěju a přihlašování, hlasování a vyhlašování "ošetřím". Na červenec 2018 tedy vyhlašuji univerzální téma:
LÉTO, PRÁZDNINY A MOJE AUTO
Přihlašování do 31.7.2018 do 22:00 hod
PS: Jedinej problémek může nastat s tím, že už jsem zapomněl přihlašovací údaje k fotosoutěži, tak snad to ještě najdu. :-) -
woody-alien 21.07.18 07:00
Ron: Když jsme u těch polepů, aktuálně mám Leona kompletně polepenýho nějakým cukrovým sirupem z listů stromů či co. Dvakrát po sobě jsem stál dvě tři hodinky poblíž shluku malých stromků u jednoho obchodního centra a vypadá to jako kdyby celý auto někdo poprášil cukrovou vodou. Skla, kastle,prostě komplet. První den jsem aspoň umyl všechny skla, druhej den už na to kašlu a budu muset absolvovat mycí kúru. Zas..aná příroda, kde je ten Hamunna....trochu víc všech těch oxidů by to chtělo. 8-s >:-[]
-
Ronault. 20.07.18 22:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Pár fotek nové "Laser White Label" Škody Fabia: [odkaz] :-!
Nakonec jsme nechali udělat i vrchní část spojleru, i když jsem to neplánoval a vypadá to dobře. Díval jsem se a Monte Carlo [odkaz] má ten polep trochu kratší, tohle je podle mě lepší.
Ještě nám nabízel polepit chromovanou lištu masky, že to bude hezčí... no, možná jo, ale za 600 si to ještě rozmyslím. A taky nám na zadní hranu dali silnější čirou folii, protože ta lakovaná hrana je hodně nepraktické řešení.
No a samozřejmě zatmavená zadní okna.
Řekl bych, že jí to sekne a přecejen to trochu odlišuje od toho obrovského množství bílých Fabii v kombíku s nápisem firmy na boku :-) -
Ronault. 20.07.18 22:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
praděda: podívej, můžeme na to pohlížet i z té strany, že vaše generace si vychovala tuhle tak jak vychovala, takže za to máte zodpovědnost vy. Co? ;-)
Tyhle rozpory mezi generacemi a za nás byla tráva zelenější a bla bla...
Třeba já se setkávám s lidmi všech generací každodenně, v desítkách lidí, nevím, jestli je tu někdo, kdo má zaměstnání více o komunikaci než já...od 90 letých (těm, kterým bys ještě ty mohl vykat) po malé děti, rodiče, babičky atd. Rozdíly mezi jsou, ale nedá se globalizovat.
Taky jsem nedávno koukal... přišel tec s asi 8 letým klukem, který měl na ruce tržnou ránu, když lezl na plot. Otec ho utěšoval, neplač, to bude dobré, kluk řval jak smyslu zbavený, klasický rozmazlenec... a otec tím svým konejšivým hlasem říká "říkal jsem ti, že na ten plot nemáš lézt" To mě už nenechalo chladným a říkám: "Takže vy jste mu řekl, že nemá lézt na ten plot, tys tam tam vylezl, neposlechl jsi taťku, teď máš pořezanou ruku a vy ho teď utěšujete? Neměl byste mu spíše dát přes zadek aby si to pro příště zapamatoval? Já kdybych udělal něco, co mi taťka zakázal a něco se mi stalo, tak bych nebrečel a nehysterčil jako tady váš kluk, ale bál se jít domů, protože by mi taťka dal po zadku. Takhle z něj vychováváte rozmazlence a uplakánka"
No koukal na mě tatíneček jak vyjevený >:D -
praděda7 20.07.18 09:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Není pravda. S osobního pozorování jde především o neochotu se podřizovat panovačným ženským a z toho pak vyplyne setrvání u hodné ženské, kterou je maminka. A jak dobře víme, maminky mají pro synáčky slabost, a tak se mlaďoch ani nemusí moc snažit.....