Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 25.07.18 17:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Žádný snižování, auto bude pokud možno co nejvíce v seriovém stavu. Průměr těch kol 18" s pneu je o něco menší, proto jsou tam nyní větší mezery...
Nepočítám o něco lepší brzdové desky, druhá sada kol... Možná pak to sedadlo řidiče Recaro, ale to se pak zase před prodejem vyndá a vrátí samozřejmě původní :-!
P.S.: Jo a v tom Hradci na S-Drive Polygonu se jezdilo takto. Max. 5 aut na dráze, ty červeně označená místa byla kropená vodou, nalevo v mírném kopci kluzná folie a napravo půlkruh taky. A na FB to bylo propagováno dost, i od Garáže a nebo Jakuba Rejlka
[odkaz] -
Thomasino 24.07.18 23:38
« Re: Re: Re: Fotosoutěž
V pátek jsem nahodil na eMko 18" kola 513M (původně seriová z M4), nechal nazout jeté semislicky Federal 595 RS-RR co jsem koupil od známého a v neděli si jel zablbnout do Hradce na S-Drive polygon, kde bylo takové menší driftování, včetně kluzné fólie. Dal jsem si 3 desetiminutovky s Jakubem Rejlkem z Fasteru a Garáže, který mi vysvětlil jak na to a pak ještě dvě sám :-) Dokonce jsem mu to i na chvilku půjčil, názorná ukázka pomohla a po pár kolech jsem už taky místy driftil >:-[] Jak na fólii, tak na mokrém asfaltu, tak i na suchém asfaltu. Profesionální drifter ze mě teda nebude, ale byla to super zábava!!
Tady foto s šedýma 18-tkama, vypadá to zase trochu jinak. Pneu v rozměrech 255/35 R18 a 275/35 R18: [odkaz] -
woody-alien 23.07.18 11:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
iudex: To souhlas, mě spíš zaujala ta poznámka o výletu na Žižkov. Kdyby Dante psal svojí Božskou komedii dneska, tak by nutně po návštěvě Žižkova musel přidat desátý stupeň pekla. >:D >:D -
Leg 23.07.18 11:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Iudex: odpovedal som na ss
Ronault: pekná Fabia, dobre si to vytunil, ja by som už ďalej s fóliami nešpekuloval, aj naše staré matere zvykli hovoriť, že zo Stylu Monte Carlo neupletieš. Keď chceš silou mocou auto odlíšiť, daj na neho 1,5 cm podložky a kratšie pružiny a auto získa hneď lepší postoj - najväčšia slabina dizajnu súčasných skodoviek. A ani to nebude tak biť do očí.
-
iudex 23.07.18 10:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
woody: otázka je, či si to tu necháme pokaziť nejakým vyšinutým spamerom. Keď sa tu ešte raz vyzvracia, zvažujem osloviť Martina, nech ho spacifikujú.
Leg: poslal som Ti SZ.
Ron: myslím, že tomu tá strecha pomohla. Možno by som zvažoval ešte aj A stĺpik a horný rám do čiernej, aby to bolo komplet. -
Hammunasakra 22.07.18 00:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Ty si ale drzej garrulus = neřikej že tě někdo poslouchá. Tak věř že ani tady ne :-)
Jestli si neudělal anketu se 100% účastí = tak nežvaň >:-[]
Takže nežvaň ;-)
Můžeš leda poděkovat za odkaz = když už se cizim lidem sereš do řeči
A neměl bys používat cizí slova kterejm nerozumíš = i když ty spam od faktu nepoznáš ;-\

Konečně máš odpovídající avatar..., ajťák ze Štatlu! >:-[]