Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.18  03:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Th
    Konečně máš odpovídající avatar..., ajťák ze Štatlu! >:-[]
  • « 30 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.07.18  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Žádný snižování, auto bude pokud možno co nejvíce v seriovém stavu. Průměr těch kol 18" s pneu je o něco menší, proto jsou tam nyní větší mezery...
    Nepočítám o něco lepší brzdové desky, druhá sada kol... Možná pak to sedadlo řidiče Recaro, ale to se pak zase před prodejem vyndá a vrátí samozřejmě původní :-!
    P.S.: Jo a v tom Hradci na S-Drive Polygonu se jezdilo takto. Max. 5 aut na dráze, ty červeně označená místa byla kropená vodou, nalevo v mírném kopci kluzná folie a napravo půlkruh taky. A na FB to bylo propagováno dost, i od Garáže a nebo Jakuba Rejlka
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 25.07.18  09:48

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Měl bys to snížit. :-!

Jaká byla dráha na tom polygonu? Jen ten kropený kruh? Ze strany organizace žádná komunikace, tak jsem nejel.
  • « 30 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.07.18  23:38

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

V pátek jsem nahodil na eMko 18" kola 513M (původně seriová z M4), nechal nazout jeté semislicky Federal 595 RS-RR co jsem koupil od známého a v neděli si jel zablbnout do Hradce na S-Drive polygon, kde bylo takové menší driftování, včetně kluzné fólie. Dal jsem si 3 desetiminutovky s Jakubem Rejlkem z Fasteru a Garáže, který mi vysvětlil jak na to a pak ještě dvě sám :-) Dokonce jsem mu to i na chvilku půjčil, názorná ukázka pomohla a po pár kolech jsem už taky místy driftil >:-[] Jak na fólii, tak na mokrém asfaltu, tak i na suchém asfaltu. Profesionální drifter ze mě teda nebude, ale byla to super zábava!!
    Tady foto s šedýma 18-tkama, vypadá to zase trochu jinak. Pneu v rozměrech 255/35 R18 a 275/35 R18: [odkaz]
  • « 03 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 23.07.18  19:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Byl si někdy v Rusku? >:-[]
  • « 03 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 23.07.18  18:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Rozhodně bys ho měl oslovit!

Třeba ti pak dojde = jak moc si mimo realitu = a neskutečně drzej :-!

I když možná ani pak ne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 23.07.18  14:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Nice shot......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.07.18  11:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

iudex: To souhlas, mě spíš zaujala ta poznámka o výletu na Žižkov. Kdyby Dante psal svojí Božskou komedii dneska, tak by nutně po návštěvě Žižkova musel přidat desátý stupeň pekla. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.07.18  11:05

Iudex: odpovedal som na ss

Ronault: pekná Fabia, dobre si to vytunil, ja by som už ďalej s fóliami nešpekuloval, aj naše staré matere zvykli hovoriť, že zo Stylu Monte Carlo neupletieš. Keď chceš silou mocou auto odlíšiť, daj na neho 1,5 cm podložky a kratšie pružiny a auto získa hneď lepší postoj - najväčšia slabina dizajnu súčasných skodoviek. A ani to nebude tak biť do očí.

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.07.18  10:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

woody: otázka je, či si to tu necháme pokaziť nejakým vyšinutým spamerom. Keď sa tu ešte raz vyzvracia, zvažujem osloviť Martina, nech ho spacifikujú.
    Leg: poslal som Ti SZ.
    Ron: myslím, že tomu tá strecha pomohla. Možno by som zvažoval ešte aj A stĺpik a horný rám do čiernej, aby to bolo komplet.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.07.18  10:13

double
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.07.18  09:42

Tak práce mám dost, ale vždycky jsem si chtěl dát kávu na vysílači na hoře, tam musí být pěkný výhled..
    Spojit příjemné s užitečným ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.07.18  09:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Ron: Ty nemáš nic smysluplnějšího na práci ? ;-)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.07.18  08:42

« Špeciálne pre white labela

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.07.18  23:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Budeme si muset někdy půjčit nějaký ten Transporter a udělat si skupinově výlet na Žižkov.
  • « 06 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 22.07.18  12:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Si Bůh? Tak di do stejný pr-ele jako to druhý vymatlaný pako :-!

Neskutečně drzá vopice = co si to na veřejnym prostranství dovoluješ? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.07.18  12:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Frede, tož vidíš, tak jsi se snažil pomoc a bylo to prrd platný.... ;-) Myslím, že si toho Sergej na svá ramena naložil přespříliš.....
  • « 40 Reagovat !

foto white-label

white label 22.07.18  10:47

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.07.18  09:31

Serdžo M. u FCA skončil.
  • « 06 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 22.07.18  00:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Ty si ale drzej garrulus = neřikej že tě někdo poslouchá. Tak věř že ani tady ne :-)

Jestli si neudělal anketu se 100% účastí = tak nežvaň >:-[]

Takže nežvaň ;-)

Můžeš leda poděkovat za odkaz = když už se cizim lidem sereš do řeči

A neměl bys používat cizí slova kterejm nerozumíš = i když ty spam od faktu nepoznáš ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…