Ronault. 29.07.18 09:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Jenom do 31.7.? Jsem si myslel, že je to na prázdniny jako celek... To asi nestihnu, směr Hungary vyrážíme až v pátek :-|
Jinak, asi v klubu HH je blbost se ptát, nezkoušeli jste někdo robotickou převodovku od PSA? Nevím, jestli se nám doma nezredukuje počet Fabií ze dvou opět jen na jednu a místo tříválcové HTP nebude opět 1.6 HDI od PSA, protože jsem dostal zajímavou nabídku na Gran Piccaso od známých, ale s tímhle motorem, což je docela slabé a nafta a ještě s robotem :-|
white label 27.07.18 14:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
S Panasonicem nemám nic, ale měl jsem teď od pátku do úterý půjčenou tu novou CB1000R (až překvapivě úžasná všestranná motorka s nekonečným výkonem na povel), takže jsem na ní byl omezen na focení mobilem, viz i ty poslední tři západy jsou z ježdění po okreskách na CB1000R.
A už sis tu bezzrcadlovku definitivně vybral? -
iudex 27.07.18 14:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Ale jo, dnešné mobily robia už solídne fotky za svetla, byť niekde pod palmami pri mori, nemám problém s mobilovkou. Ale cez víkend sa nikam nechystám a v okolí moc "dovolenkových pozadí" niet, tak som uvažoval nad dnešným zatmením mesiaca, čo je zrovna jedna z kategórií, kde by bolo treba poriadny foťák. No uvidíme, núdza je matkou kreativity.
Btw. čo máš s Panasonicom? Ja zrovna prechádzam tiež na bezzrkadlovku. -
white label 27.07.18 14:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
iudex
Nedělej Zagorku, jde o hlavně o fotku, resp. primárně o to, co na ní bude obsahově, já budu taky dávat fotku z mobilu, není důležité zvítězit, ale zúčastnit se, hlavně teď na začátku, viz woody.
P.S. Přehnaným bazírováním na obrazové kvalitě tady spíš potenciální soutěžící odradíme, než přilákáme. Většina zajímavých fotek se naskytne ve chvíli, kdy u sebe nemáš "kufřík" s foto technikou, ale mobil, ten máš u sebe prakticky pořád. Mimochodem poprvé jsem tu vyhrál s fotkou z mobilu v dobách Nokie N86 a od té doby urazily fotomobily pěkný kus cesty dopředu. Takže ber to jako výzvu, uspět tady s pouhým mobilem. ;-) -
iudex 27.07.18 08:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
Tak neviem, či sa do fotosúťaže zapojím, práve som rozpredal doterajšiu fototechniku (resp. zostal mi ešte foťák - telo, ale bez objektívov je akosi nepoužiteľný) a nový objednaný foťák ešte nedorazil. Jedine žeby som skúsil nejaký cvak mobilom, ale to nebude ono. ;-\