Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.07.18  13:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž júl/červenec

deda: No dlho som váhal, či ísť s ním. Ale jedna vec je spraviť nejakú dvetisícovku v Tatrách či nejakú ferratu a druhá vec je najvyšší vrch rakúskych Álp (3798 mnm), kde ideš s mačkami, cepínom a naviazaný s ostatnými. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 30.07.18  12:53

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž júl/červenec

iu.....až hore....dobrý, ale nevěděl sem že se kamarádíš s blázny.......... ;-)[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 30.07.18  12:38

« Re: Re: Fotosoutěž júl/červenec

speedfred: pro forma - myslím, že by na fotce mělo být tvoje auto nebo jeho část. Ale pro znovuzavedení soutěže je určitě bonus mít co nejvíc fotek... co, pane vedoucí?
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.07.18  10:54

« Re: Fotosoutěž júl/červenec

Já se taky přidám se svou average fotkou do soutěže.

"long days, hot nights" [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 30.07.18  09:57

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž júl/červenec

iudex: hezký, tam se budu muset vypravit s dcerou, dříve či později :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.07.18  09:49

« Re: Re: Re: Fotosoutěž júl/červenec

Tom: keď spomínaš Grossglockner, kamarát tam bol v sobotu, ale až hore: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.07.18  23:50

« Re: Re: Fotosoutěž júl/červenec

Tak dobře, tady je taky jedna fotka do fotosoutěže :-) Z výletu na Grossglockner začátkem července:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 29.07.18  20:51

« Re: Fotosoutěž júl/červenec

skúsim aj ja niečo

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.07.18  18:01

« Fotosoutěž júl/červenec

Tak aby som to odštartoval, prihlasujem prvú fotku do obnovenej fotosúťaže.
    Nijaká veľká originalita, ani technicky žiaden zázrak, ale aspoň máte nastavenú latku tak, aby ste ju vedeli ľahko prekonať. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.07.18  09:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Jenom do 31.7.? Jsem si myslel, že je to na prázdniny jako celek... To asi nestihnu, směr Hungary vyrážíme až v pátek :-|

Jinak, asi v klubu HH je blbost se ptát, nezkoušeli jste někdo robotickou převodovku od PSA? Nevím, jestli se nám doma nezredukuje počet Fabií ze dvou opět jen na jednu a místo tříválcové HTP nebude opět 1.6 HDI od PSA, protože jsem dostal zajímavou nabídku na Gran Piccaso od známých, ale s tímhle motorem, což je docela slabé a nafta a ještě s robotem :-|
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.07.18  18:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Máš SZ.
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 27.07.18  18:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Konkrétní model, objektivy (SZ)?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.07.18  17:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Tohle je taky rychlá mobilovka, já to třeba už moc neřeším, foťák vozím málokdy...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.07.18  15:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Jj, už je objednaná a zaplatená, len akosi jej to dlho trvá. Pridávam sa k Legovi do klubu Fuji. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.07.18  14:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

S Panasonicem nemám nic, ale měl jsem teď od pátku do úterý půjčenou tu novou CB1000R (až překvapivě úžasná všestranná motorka s nekonečným výkonem na povel), takže jsem na ní byl omezen na focení mobilem, viz i ty poslední tři západy jsou z ježdění po okreskách na CB1000R.
    A už sis tu bezzrcadlovku definitivně vybral?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.07.18  14:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Ale jo, dnešné mobily robia už solídne fotky za svetla, byť niekde pod palmami pri mori, nemám problém s mobilovkou. Ale cez víkend sa nikam nechystám a v okolí moc "dovolenkových pozadí" niet, tak som uvažoval nad dnešným zatmením mesiaca, čo je zrovna jedna z kategórií, kde by bolo treba poriadny foťák. No uvidíme, núdza je matkou kreativity.
    Btw. čo máš s Panasonicom? Ja zrovna prechádzam tiež na bezzrkadlovku.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.07.18  14:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

iudex
    Nedělej Zagorku, jde o hlavně o fotku, resp. primárně o to, co na ní bude obsahově, já budu taky dávat fotku z mobilu, není důležité zvítězit, ale zúčastnit se, hlavně teď na začátku, viz woody.

P.S. Přehnaným bazírováním na obrazové kvalitě tady spíš potenciální soutěžící odradíme, než přilákáme. Většina zajímavých fotek se naskytne ve chvíli, kdy u sebe nemáš "kufřík" s foto technikou, ale mobil, ten máš u sebe prakticky pořád. Mimochodem poprvé jsem tu vyhrál s fotkou z mobilu v dobách Nokie N86 a od té doby urazily fotomobily pěkný kus cesty dopředu. Takže ber to jako výzvu, uspět tady s pouhým mobilem. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.07.18  11:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

iudex: Vzal bych to jako nový začátek. V tuhle chvíli si myslím, že bude lepší více fotek, byť z mobilu, než dvě precizní. Aby dítě neumřelo dřív než se stihlo narodit. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.07.18  08:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Tak neviem, či sa do fotosúťaže zapojím, práve som rozpredal doterajšiu fototechniku (resp. zostal mi ešte foťák - telo, ale bez objektívov je akosi nepoužiteľný) a nový objednaný foťák ešte nedorazil. Jedine žeby som skúsil nejaký cvak mobilom, ale to nebude ono. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.18  18:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Připomínám, že od včerejška až do 31.7. můžete přihlašovat fotky! :yes: ;-)

Na rozjezd ještě tři nové nesoutěžní západy slunce z mobilu:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…