praděda7 09.08.18 15:06
« Re: Re: Re: Re: Srpen
Soutěž. Dětská léta.....moje dětství je krutě poznamenané tímto hradem, kde jsem měl od komunistických * povoleno vídat jednou za půl roku svého otce....Mírov, věznice pro politické vězně 1948-1989 [odkaz]
Omlouvám se, ale dětství mě komunisté totálně zkurvili..... -
Dany 06.08.18 14:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - ukončení přihlašování
Iudex: tá moja nutnosť, vychádzala čisto z bysomárčiny. Reálne by som rozmýšľal nad univerzálom z kategórie cestných endúr, prípadne cestný liter podobný tomu Ztku.
Enduro v motorkách nie je až taká márna kategória, ako pri autách. Nie je tam taký nárast hmotnosti (prípadne sú ľahšie) a s tým spojené negatívne vplyvy. Napríklad taká Multistrada je neskutočne multifunkčná a nestratí sa ani na okruhu. Alebo Super Adventure od KTM. 160 koní, palivové mapy, adaptívny podvozok. To všetko robí z týchto endúr dokonalé univerzály. -
Leg 06.08.18 13:59
« Re: Pochvala!
Gratulujem woodymu k víťazstvu a symbolicky mu ako posledný víťaz odovzdávam putovný pohár najlepšieho miestneho fotografa. Mne sa bohužiaľ nepodarilo sa ani pokúsiť obhájiť titul. Teším sa, že pri pokuse o oživenie súťaže sa podarilo zapojiť toľko fotiek, rešpekt páni. A tiež sa teším, že z titulky konečne zmizne emelovo cédečko. :-)
Iudex: taká tvoja klasika, veľmi pekné, má to atmošku
Tom: hovoriac o klasike, u teba by človek ani iné nečakal. Je to taký tvoj (veľmi vysoký) štandard
Boost: waw, M3, gratulujem. šum by sa dal zredukovať znížením iso, ak hovoríš, že si fotil na 1/400. Toto by si mal dať z ruky na nejakých 1/50 a pri adekvátne zníženom ISO by šum výrazne ustúpil. Mne sa to ale celkom takto páči, má to takú vintageovú večernú atmosféru.
Fred: super
Woody: žlté pole, zrúcanina, bezoblačná obloha. Z toho a hlavne z toho laku prázdniny priam žiaria
Deda, emel, dany, vranis: pekné fotky
iudex 04.08.18 15:35
« Re: Ukončení hlasování, vyhlášení výsledků
Blahoželám woodymu k jasnému a zaslúženému víťazstvu, tiež aj ostatným medailistom. Myslím, že na začiatok netreba až tak striktne dbať na pravidlá a zrejme aj keby fred hlasoval, len by zvýšil woodyho náskok. :-)
A v auguste/srpnu to verím bude lepšie.