iudex 12.08.18 09:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srpen
Vcelku jo. Na úzkych ostrovných cestičkách by sa hodilo aj niečo menšie, ale zase táto hranatá krabica má výhody v tom, že sa slušne odhadujú rozmery auta, vyšší posed znamená dobrý výhľad. Jazdné vlastnosti typické SUV, mierne sa to nakláňa, združenie mäkšie, ale ľahko prepruží. Motor je prekvapivo slušný na 1.6ku, tipoval som to dvojliter, má slušný krútiak, čo sa veľmi hodí pri tunajších prudkých stúpaniach (bežne 32%). -
praděda7 09.08.18 15:06
« Re: Re: Re: Re: Srpen
Soutěž. Dětská léta.....moje dětství je krutě poznamenané tímto hradem, kde jsem měl od komunistických * povoleno vídat jednou za půl roku svého otce....Mírov, věznice pro politické vězně 1948-1989 [odkaz]
Omlouvám se, ale dětství mě komunisté totálně zkurvili..... -
Dany 06.08.18 14:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - ukončení přihlašování
Iudex: tá moja nutnosť, vychádzala čisto z bysomárčiny. Reálne by som rozmýšľal nad univerzálom z kategórie cestných endúr, prípadne cestný liter podobný tomu Ztku.
Enduro v motorkách nie je až taká márna kategória, ako pri autách. Nie je tam taký nárast hmotnosti (prípadne sú ľahšie) a s tým spojené negatívne vplyvy. Napríklad taká Multistrada je neskutočne multifunkčná a nestratí sa ani na okruhu. Alebo Super Adventure od KTM. 160 koní, palivové mapy, adaptívny podvozok. To všetko robí z týchto endúr dokonalé univerzály.

"MOJE AUTO A NÁVRAT DO DĚTSKÝCH LET" ;-)
Přihlašovat se začne 25.8. a konec přihlašování bude 31.8. ve 22:00 hod.