Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 25.08.18 16:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Zkrátka vidím svět jinak než vy, co jste žili v zakomplexované Evropě.
Současná situace s uprchlíky na Sicílii a konflikt mezi italskou vládou a vedením EU a mezi EU a so called Visegradskou čtyřkou jsou toho nejlepším příkladem.
-
white label 25.08.18 15:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Ale už ji nemá...všechny auta které měl, má a bude mít... jsou jeho cestou k "evropsky rovnostářské" 911ce.
Jak už jsem psal, u tebe je vidět, že jsi v Austrálii příliš dlouho pracoval pro japončíky.
Mimochodem Civica 5. g. (3dv. hb v černé metle) jsme v rodině taky měli, jenže to byl ještě ve své době pěknější hb, než Golf, ale kde jsou ty časy.
P.S. Komunistické rovnostářství zasáhlo celou naši rodinu především znárodněním a vyvlastněním, takže o tom mi tu přednášky dělat nemusíš, jsem posledním z těch, kdo by ho podporoval, naopak. -
pradeda777 25.08.18 14:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Jste zasaženi rovnostářstvím jako takovým. A to je evropský syndrom, zrovna jako Golf je především produktem evropským...
Je vidět, že jsi tu žil moc dlouho a toho rovnostářského batohu ses nezbavil a už asi ani nezbavíš.......... ;-) Snad tvůj syn......měl svého času docela slušně našlápnuto s 370Z............ >:-[] [odkaz] -
white label 25.08.18 14:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Co by za tu "nudu" dala konkurence.
Takže my jsme jím zasaženi, a proto je to nejprodávanější hb na světě?
Tady ti něco nehraje...
Golf je od začátku "západní" produkt, nikoli "východní".
Je vidět, žes pro ty Japonce makal hodně dlouho. :*)
>:-[] -
pradeda777 25.08.18 13:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Jo Golf vypadá pořád stejně...sousedy nenasere, nikoho neurazí, ale je to nuda. Zkrátka produkt rovnostářství, kterým i vy jste zasaženi. Já vím, že za to nemůžete. Já vám to nemám za zlé. Měli jste zkrátka smůlu... ;-\
Type R rules.......
[odkaz] -
white label 25.08.18 12:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Golf vypadal/vypadá dobře pořád, což se o Civicu rozhodně napsat nedá, viz i woodyho odkaz. ;-)
Na vrcholu byl design Civicu v období 4.-5. g., pak to s ním šlo +- z kopce až do 9. g., která byla je a bude ošklivá věčně. 10. g je na to určitě lépe, teda až na ten zadek CTR.
Golf je dlouhodobě a suverénně nejprodávanější hb! na světě! (Corolla/Auris, Civic ani Focus by se bez sedanu! nechytali) a jedním z hlavních důvodů je právě jeho design.
P.S. Ten tvůj první odkaz nejede.
-
pradeda777 25.08.18 11:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Životní zkušenosti jsou k nezaplacení, obzvlášť ty z vyspělé ciziny. A skleróza je fajn, když je selektivní....
Golf je perfektní příklad českého potažmo evropského rovnostářství, strach z vyčnívání ze stáda a nasrání sousedů.
Golf 1990
[odkaz]
Golf 2018
[odkaz]
Golf styling ustrnul ve 20 století, kdežto Civic styling se posunul do století 21
Civic 1990
[odkaz]
white-clean-title.jpg
Civic 2018
[odkaz] -
white label 24.08.18 23:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
Životní zkušenosti jsou ti na nic, pokud máš sklerózu. Podívej se, jak vypadal Civic v 80tých/90tých letech a jak vypadá třeba jeho nedávná/minulá generace.
Civic hb dřív býval (designově) japonský Golf, v tom nejlepším slova smyslu. -
Thomasino 24.08.18 20:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
CTR se mi líbí v červené nebo v modré. V bílé ne, to tady stojí nyní u prodejce. V černé vypadá dobře, zanikají ty divné černé plasty v náraznících, ale černý auta mi nesmí domů, to nehrozí !! >:-[] Nakonec bílý taky ne.
A úplně nejhezčí je NSX v nové oranžové !! :yes: [odkaz] -
pradeda777 24.08.18 18:37
« Re: Re: Megane RS - jazdné dojmy
w-a....S Renaulty jsem na dovolené (ještě z Austrálie) objel 2x Evropu. První byl v roce 1994 R19. Moc pohodlné auto. Až na to, že nám ho v Nice vykradli, s ním nebyl žádný problém. Pak v roce 2000 Megane1 hb. Hezké auto, ale už ne tak pohodlné. Motoricky žádný borec, ale dělalo parádu.... ;-)

Ale súhlasím s tým, že v Európe a hlavne východnej sa v porovnaní s USA či Austráliou snažíme viac zapadnúť do davu, ísť s prúdom, nielen čo sa týka áut. Ako to súvisí s imigrantami ale neviem a ani to nechcem rozoberať.