Ronault. 02.09.18 20:47
« Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Moje auto a návrat do dětských let
Woody: Zasmál jsem se :yes: >:D I já mám nové auto z Nošovic :-O Naštěstí jen minulá majitelka tam bydlí :-!
iudex: fotka by to byla pěkná, ale dítě v Crocsech? 8-s Možná už to je profesní deformace, ale přesto - to neéé 8-s -
Market 02.09.18 20:12
« Re: Re: pekne porovnanie HH: i30N vs Type-R vs Megane RS vs Cupra R vs 308 GTi - DRAG RACE, ROLLING RACE, BRAKE TEST & REVIEW!
Ked som to pozorne pozeral, mal som pocit, ze keby ten drag race mal este aspon o 100m viac, tak TCR by uz stracal... Z toho, co predviedol MRS som bol aj ja "prekvapkany" :-) Este by to chcelo aj nejake objektivne porovnanie na nejakom dlhsom okruhu napr. Nordschleife. -
iudex 02.09.18 12:57
« Re: pekne porovnanie HH: i30N vs Type-R vs Megane RS vs Cupra R vs 308 GTi - DRAG RACE, ROLLING RACE, BRAKE TEST & REVIEW!
Market: zjavne máme rovnaký odber, tiež som to ráno pozrel. Podľa očakávania to bolo tesné medzi CtR a Cuprou R (čo Ťa iste teší), mňa ale celkom prekvapil ako dobre sa držal i30N a naopak ako zaostával M RS. -
woody-alien 01.09.18 20:55
« Fotosoutěž Srpen 2018 - Moje auto a návrat do dětských let
poterienko: Tak to sleduj jednou za měsíc, kolem 25. a my ostatní mezitím můžeme plkat o čem chceme. ;-)
Soutěž jsme obnovili teprve v červenci a teď jsem byl na dovolené, takže jsem neměl čas to tady furt dokola prezentovat.
Téma pro SRPEN 2018 je Moje auto a návrat do dětských let. Přihlašování do 2.9. 22:00 hod. Určitě budeme rádi za každou přihlášenou fotku. -
poterienko 01.09.18 17:41
« Re: Re: Foto soutěž?
iudex: Děkuji . A je tu nějaký admin, co by to házel do té "recenze" nebo ne? Jakože občas bych si zasoutěžil, ale pokud se tu pořád probírá nejsilnější diesel v renaultu, nebo co to tu bylo před lety, tak na to asi prdím, než abych to tu hledal . -
Ronault. 31.08.18 23:33
« Foto soutěž?
Přihlašuji se:
Fotka se jmenuje: dětské sny a realita života
To Lambo je opravdu moje autíčko, jak jsem byl malý. V podstatě bílé auto mám, futuristický design má taky, jen je to trochu větší >:D
Jinak musím teda říci, že jsme udělali chybu, protoe na tohle se můj objektiv zrcadlovky vůbec nehodí, na makro to chce něco jiného, to by i kompakt zvládl lépe