Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 04.09.18  09:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Dany....je vidět, že si vážíš svého auta a malému sundáváš boty než ho do auta posadíš....... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 04.09.18  09:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Leg.....přesně to si myslel i autor, když hledal v albumu něco použitelného... ;-) ..Nakonec nejde o to vyhrát, ale zúčastnit se..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.09.18  08:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Za mňa tiež celkom jednoznačne:

1. Emel
    2. Woody
    3. Iudex

Emel, šlapacie Leninove sane v Top stave je proste najvác. Ten moskvič musel hádam opakovane padať z útesu. Navyše technická kvalita, ako už bolo spomínané, je za 1*. Rád som si zaspomínal. Ďakujem

Woody, oceňujem vtipnosť tebe vlastnú. Pobavil si ;-)

Iudex, pridávam sa ku kolegom s názorom, že fotku kazia detaily. Hlavne fakt, že ešte nemáš porúbané drevo, takto pred zimou >:D

Ron, vytrieskal si z toho celkom dosť. Nakoniec to nie je až také zlé, ako sa snažíš od začiatku podsúvať.

Dedo, dík, že ma nenecháš na poslednom samého

K hercovi na mojej foto by som chcel podotknúť, že viac ako herec je to kazisvet. Vzniklo asi 50 fotiek. Naivne som si myslel, že budem môcť ladiť kompozíciu, hĺbku ostrosti, svetlosť... Nakoniec sa dala použiť iba jedna z prvých foto, ktoré mali slúžiť ako nástrel. Leg, ver mi, že ten telefón už potom bol v každej možnej aj nemožnej pozícii. Lialo zo mňa ako z vola, lietal som okolo auta ako nasraný sršeň a aj z huby potichu vypadlo nejaké to zviera. Toto bolo proste maximum.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.09.18  02:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Dnes jednoznačne:
    1. Emel
    2. Woody
    3. Iudex
    Emel - jednoznačné víťazstvo za perfektné technické prevedenie. Navyše to šlapátko má vďaka geometrii predných kolies a otlčeniej karosérii taký silný výraz, že by kľudne mohlo hrať vedľajšiu úlohu v Cars 4. A samozrejme aj osoba na druhej strane aparátu to musí vedieť zvečniť, čo sa ti perfektne podarilo
    Woody: klasická woodyovka, toto by nikoho iného nenapadlo. Mňa teda určite nie, rešpekt
    iudex: v tomto zasa jednoznačne vidím tvoj rukopis, nápad aj prevedenie, na vyššiu priečku ale tomu chýba celková dotiahnutosť, ruší tam kopa dreva a celkovo tam človek musí dej chvíločku hľadať. To som ale hnidopich, je to špica, len prví dvaja predsalen tentoraz kopú inú ligu. A vôbec, aj mňa zaujíma, ako si to spravil s tým špagátom. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.09.18  23:21

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Woody: Jó nápad byl, ale realizace byla hodně rychlá a na koleni. Nové auto jsem vyzvedával až dnes, v pátek jsem si ho vzal jen na focení pro havarijko před přepisem, navíc večery jsou krátké... no a pevnou 35mm objektiv jsme si pučovali až dneska a ta umí lépe makro a na tak miniautíčko to chtělo makro, což ta 18-140 mm vůbec neumí. 8-s Proto jsem licitoval o posunutí termínu >:D Samozřejmě jsem mohl Lambo položit na Citroena, ale chtěl jsem aby byl znatelný ten rozdíl velikostí snů a reality >:D Třeba příště bude lepší. Honza teď hodně fotí, vlastně já si koupil zrcadlovku a fotím tak 5% fotek, takže se výkony do fotosoutěže třeba budou zlepšovat jak se bude snižovat stav mého konta po koupi nových objektivů 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.09.18  21:55

« Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Tak já zahlasuji:

1. Emel
    2. iudex
    3. Ronault

Emel - stejně jako Ron oceňuji technickou kvalitu. Pro stav toho autíčka pak máme v rodině zažitý výraz (a netýká se jen aut).....totiž že "prošlo Tobrukem". >:D

iudex - hrát si s velikostí objektů je vděčné a ty to neděláš poprvé. Pamatuju ještě krmení Focuse, tuším piškotem ? Každopádně hezká fotka.

Ron - hodně podobný nápad jako Emel, ovšem o poznání hůř zrealizovaný. Jednoduché to není ale snaha a autenticita (s tímhle autíčkem si kdysi opravdu slovutný MuDr. Ronault hrával >:-[] ) se cení.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.09.18  21:44

« Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Ron: Nedalo, nedalo...určitě by se dalo. Holt mám (aspoň doufám) silnější stránky než je focení. Třeba smysl pro humor. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.09.18  20:23

« Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Hlasuji:
    1. Emel
    2. Woody
    3. iudex

Emel - svým způsobem by se dalo říct, že to je relativně jednoduchý nápad, ale provedení je technicistně dokonalé a ta dokonalost převýšila nad nápadem woodyho. Navíc jak si to tak vemem, i to šlapací autíčko má velkou hodnotu.

woody: zasmál jsem, hodně dobrý nápad :yes: Jen trochu jinak bych to nafotil, ale možná se to jinak nedalo...

iudex: nápad dobrý, ale trochu mi, podobně jako na mojí fotce, vadí detaily. V první řadě boty >:D no a pak to okolí kazí celý dojem z fotky a trochu ten nápad kazí. Ono to vypadá jako jednoduchý nápad, hrát si s velikostí objektů na fotce, ale lehké to není. Taky jsme bojovali a chybělo mnoho pomůcek a ještě chyběl figurant. Jen teda otázka na to lano? Jak to, že visí? to je photoshop?

Dany: velký plus pro aktéra fotky, hraje výborně :yes:

WL: jsem, to jsi nevěděl? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.09.18  10:19

« Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Nešlo mi nahrať fotku na rajče, keď som prihlasoval, tak som ju dal na imgur, kde to je dosť malé. Tak ešte raz cez rajce: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.09.18  23:09

« Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Právě (včil) jsem se vrátil z dovolené, takže zase pozdě..., woody pobavil, Vóšu z toho klepne. >:-[] ;-) :yes:

Ron
    Ne, že možná, ale určitě! Ty jsi ortoped?
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 02.09.18  22:57

Ty pohádky... myslím, že jsem od toho autora četl i nějakou pohádku na téma jak prodávat auta na operativní leasing... i nějaké thrillery pro dealery :-)

Ještě se na to vyspím, je to docela vyrovnaná série
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.09.18  22:45

Hlasování od seniorů....
    1. Emel
    2. iudex
    3. Ron
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.09.18  22:16

« Fotosoutěž Srpen 2018 - Konec přihlašování

Tak tedy uzavírám přihlašování. Do srpnového kola fotosoutěže s tématem Moje auto a návrat do dětských let jsou přihlášeni:

Emel [odkaz]
    Dany [odkaz]
    Ronault [odkaz]
    praděda [odkaz]
    iudex [odkaz]
    woody-alien [odkaz]

Hlasovat můžete odteď do 5.9. 22:00 hod.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.09.18  20:47

« Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Moje auto a návrat do dětských let

Woody: Zasmál jsem se :yes: >:D I já mám nové auto z Nošovic :-O Naštěstí jen minulá majitelka tam bydlí :-!

iudex: fotka by to byla pěkná, ale dítě v Crocsech? 8-s Možná už to je profesní deformace, ale přesto - to neéé 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.09.18  20:23

« Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Moje auto a návrat do dětských let

A i já nakonec něco malého vytvořil. Čtení pohádek na dobrou noc jistě patří k zásadním okamžikům dětských let.....a jen těžko můžeme vynechat naše plechová "děťátka". ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.09.18  20:18

« Fotosoutěž Srpen 2018 - Moje auto a návrat do dětských let

Tak na poslednú chvíľu som cvakol a prihlasujem svoj príspevok do súťaže s pracovným názvom: Keď sme ešte autíčka ťahali za sebou:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Market

Market 02.09.18  20:12

« Re: Re: pekne porovnanie HH: i30N vs Type-R vs Megane RS vs Cupra R vs 308 GTi - DRAG RACE, ROLLING RACE, BRAKE TEST & REVIEW!

Ked som to pozorne pozeral, mal som pocit, ze keby ten drag race mal este aspon o 100m viac, tak TCR by uz stracal... Z toho, co predviedol MRS som bol aj ja "prekvapkany" :-) Este by to chcelo aj nejake objektivne porovnanie na nejakom dlhsom okruhu napr. Nordschleife.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.09.18  12:57

« Re: pekne porovnanie HH: i30N vs Type-R vs Megane RS vs Cupra R vs 308 GTi - DRAG RACE, ROLLING RACE, BRAKE TEST & REVIEW!

Market: zjavne máme rovnaký odber, tiež som to ráno pozrel. Podľa očakávania to bolo tesné medzi CtR a Cuprou R (čo Ťa iste teší), mňa ale celkom prekvapil ako dobre sa držal i30N a naopak ako zaostával M RS.
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 02.09.18  08:46

« pekne porovnanie HH: i30N vs Type-R vs Megane RS vs Cupra R vs 308 GTi - DRAG RACE, ROLLING RACE, BRAKE TEST & REVIEW!

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.09.18  22:17

« Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Moje auto a návrat do dětských let

Ok...soutěž....another go............Pravnučka a pradědova kára..........

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…