iudex 09.09.18 15:40
« Re: Re: G20
Iudex Ti to v pohode požičia, keď sa najbližšie stretneme. Inak aktuálne mám pocit, že je to pomalé, mäkké a reaguje to strašne pomaly. Pre vysvetlenie, včera som bol jazdiť na Arieli Atom. A to je neskutočná raketa, 310 koní na 520 kg, stovka za 2,7 s. V podstate motorka na 4 kolesách. Neskutočne ostré (všetko, podvozok, riadenie, brzdy), bleskové reakcie na plyn, brutálne spomalenie. Po prepadnutí do 3er som si pripadal ako šofér autobusu.
Thomasino 09.09.18 14:54
« Re: G20
Je to pravděpodobné, ale asi ne tak "vyhoněný". Tam netrpělivě očekávám především verzi M340i (a ještě více o rok později kupé M440i), kde má být šestiválec s výkonem kolem 380 koní. A hlavně už trochu dopracované divizí M a s označením "M" na začátku (tedy řada M Performance), které se poslední (stávající) generaci nedostalo. Ikdyž podle všeho je to výborné auto (iudex mi to ještě nepůjčil, tak nevím, řídil jsem jen M2 a M4). -
Emel 09.09.18 13:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků
Jo, bráchovi se povedlo spustit odsávačku na olej a neutáhnout nahoře nějakej ventil, takže to skončilo scénou jako když v Limonádovém Joeovi narazí na ropu. No a pak hodil montérky do koše na prádlo :-) -
praděda7 08.09.18 10:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků
Tms....super video :yes: Zvažuješ M4? Musíš ale jednat friško, protože se window of opportunity rychle uzavírá.....Zatím se dá ještě objednat...i v manuálu. Ale na NS a na okruzích by byla dvouspojka určitě výhodou. [odkaz] -
Thomasino 07.09.18 23:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků
Jo a gratulace vítězům ve fotosoutěži, zvláště Emelovi ke skvělé fotce :yes:
Jinak tady je malý sestřih z posledního dne na NS a pak je tam ještě jedno video s půjezdem té lehce upravené M2 :-)
- komentář je u videa