Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.09.18  23:37

« Re: Re: Re: Re: Re: G20

Ja právě potřebuju vyzkoušet, jak funguje ten slavnej M samosvor na sněhu. >:D Jestli víš o někom, kdo by prodával sadu 640M, nejlépe bez pneu, dej mi prosím echo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.09.18  22:59

« Re: Re: Re: Re: G20

Nemám zimní kola na M2 >:-[] Ale když je pěkně, tak nad 5 stupňů a nejlépe sucho, tak párkrát za zimu vyjedeme na projížďku. Minulá zima byla u nás na Jižní Moravě celkem teplá, déle jak 4 týdny v garáži nestál :-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 09.09.18  21:56

« Re: Re: Re: G20

Thomasino

Co máš za zimní sadu na M2? OEM?
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 09.09.18  17:40

« Re: Re: G20

Podla toho, co som sa docital, M340i bude v G20 uz iba z automatom.
    A to je, myslim si, riadna skoda...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.09.18  16:11

« Re: Re: Re: G20

Když mě vezl na Nordschleife s tou upravenou M2 s KW Clubsport a dalšímí úpravami, tak mi moje seriová M2 přišla na NS pak taky hrozně houpavá >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.18  15:57

« Re: G20

Mkt......motor v X2 je FWD spec. motor. Takze asi ne. V nove 3 bude RWD spec. motor. Pochybuju, ze by mel takovy vykon. Pro 300k plus ma BMW v rade 3 sestivalce...

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.09.18  15:40

« Re: Re: G20

Iudex Ti to v pohode požičia, keď sa najbližšie stretneme. Inak aktuálne mám pocit, že je to pomalé, mäkké a reaguje to strašne pomaly. Pre vysvetlenie, včera som bol jazdiť na Arieli Atom. A to je neskutočná raketa, 310 koní na 520 kg, stovka za 2,7 s. V podstate motorka na 4 kolesách. Neskutočne ostré (všetko, podvozok, riadenie, brzdy), bleskové reakcie na plyn, brutálne spomalenie. Po prepadnutí do 3er som si pripadal ako šofér autobusu.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.09.18  14:54

« Re: G20

Je to pravděpodobné, ale asi ne tak "vyhoněný". Tam netrpělivě očekávám především verzi M340i (a ještě více o rok později kupé M440i), kde má být šestiválec s výkonem kolem 380 koní. A hlavně už trochu dopracované divizí M a s označením "M" na začátku (tedy řada M Performance), které se poslední (stávající) generaci nedostalo. Ikdyž podle všeho je to výborné auto (iudex mi to ještě nepůjčil, tak nevím, řídil jsem jen M2 a M4).
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 09.09.18  13:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

Jo, bráchovi se povedlo spustit odsávačku na olej a neutáhnout nahoře nějakej ventil, takže to skončilo scénou jako když v Limonádovém Joeovi narazí na ropu. No a pak hodil montérky do koše na prádlo :-)
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 09.09.18  13:11

« G20

Bude motor z X2 M135i aj v novej trojke G20?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.09.18  12:38

Hahahahaha....musel jsem to přerušit....vzpomněl jsem si na svého bráchu. To byl taky takový magor a matku by to z něj kleplo, kdyby se brzy neoženil a nezmizel z baráku..........
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.09.18  22:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

Láska k autům...? Nj, hned jsem si vzpomněl na tuhle scénku.... >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 08.09.18  21:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

Jo, to já taky ne. Ale snad se to dá pojmout i abstraktně, vlastně se pod to schová cokoli s láskou k autům. Víš co, já už měl ta dětská léta, tak právě žádné super nápady nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.09.18  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

Emel: Ok, zajímavé téma. Akorát momentálně absolutně netuším, co s tím.... >:D Nicméně vyhlašuji nové téma pro Září 2018 - MÁM BENZÍN V ŽILÁCH.

Přihlašování od 25.9.2018.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 08.09.18  12:40

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

Dobře, jelikož se k tomu nikdo nemá, nadhazuju možné téma:

"Mám benzín v žilách" s povolenou alternací na "mám naftu v žilách" nebo "mám elektřinu v žilách".
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 08.09.18  10:34

Tms....super video :yes: Zvažuješ M4? Musíš ale jednat friško, protože se window of opportunity rychle uzavírá.....Zatím se dá ještě objednat...i v manuálu. Ale na NS a na okruzích by byla dvouspojka určitě výhodou. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 08.09.18  09:43

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

iu....píšu to aj jinde....první M3 byly v létech 1985-7 čtyřválce....2.3l a 2.5l....jo, a nejsu si jistý, jestli je X2 M35i plněhodnotné Mko.......a pochybuju, že i připravované M135í bude real McCoy....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.09.18  23:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

Jo a gratulace vítězům ve fotosoutěži, zvláště Emelovi ke skvělé fotce :yes:
    Jinak tady je malý sestřih z posledního dne na NS a pak je tam ještě jedno video s půjezdem té lehce upravené M2 :-)
    [odkaz]
    - komentář je u videa
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.09.18  11:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

Jj, a to byl ještě 2dv. sedan! :yes:
    Kde jsou ty časy..., v pr...achu!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.09.18  10:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Srpen 2018 - Vyhlášení výsledků

prvý “emkový” R4 baworák bol hneď ten prvý.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…