Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 14.09.18 16:44
« Re: Re: Motokáry Dlhá
iudex
No, třeba praděda to má taky kousek. ;-)
Nemáš teď někdy cestu směr Žilina, že bychom dali nějaký mikrosraz?
Dany
Tak jsem si ty motokáry pečlivě prohlížel, a nejvíc mě na nich zaujaly ty blankytně modré oči, ale neboj, tvoje (taky modré) oči to nebyly... >:D >:-[] ;-)
P.S. Pěkná rodinka... :yes: -
iudex 14.09.18 14:18
« Re: Motokáry Dlhá
Jj, v Dlhej je to celkom fajn, aj tým, že je to všetko nové a aj tie motokáry sú ešte v dobrom stave a celkom šlapú. Vonkajšia dráha je naviac lepšia ako indoor v Petržalke, kde sa pekne nadýchaš splodín. Inak mohli by sme sa niekedy zorganizovať a vybehnúť tam niekedy, Ty ani ja to nemáme ďaleko a Leg to má hneď za humnami. Prípadne aj vo väčšom meradle vrátane Moravákov (ale to už by si vyžadovalo zrejme prespanie a väčšiu organizáciu). -
Dany 14.09.18 10:02
« Motokáry Dlhá
V jeden pekný voľný deň sa mi podarilo zlomiť tlak navštíviť nejakú zo ZOO a presvedčil som rodinku (ženu), že zajazdiť si na motokárach bude oveľa zábavnejšie :-)
V Dlhej je postavená motokárová dráha od roku 2017. K dispozícii majú pre verejnosť stroje Sodi s motorom Honda 9 koní. Majú k dispozícii tiež dvojky s prepojeným riadením. Je to pekná príležitosť zatiahnuť svoje ratolesti do jazdenia na okruhu. Pod hrozbou rozvodu, sme sa mali pomaly voziť po trati, ale poznáte to. Po zoznamovacom kole a prvej šmykom prejdenej zákrute prišiel od mladého palec a tak sme sa do toho opreli. Dvojka krásne práskala do výfuku po ubratí plynu. Jednotka sa správala úplne inak a po ambicióznom štarte som v prvej ostrej dostal hodiny. Sám som bol prekvapený, ako boli všetci nadšení. Odchádzali sme ako zbití, ale spokojní a s prísľubom, že si takúto ZOO určite zopakujeme.
[odkaz] -
Thomasino 11.09.18 20:18
« Re: Re: M2 manuál v sérii a Nordschleife BTG pod 8
No chce to koule tam jet takto svižně (a Matěj tam jede pěkně a čas pod 8 se seriovou M2 je fakt pěkný!) a spoléhat na to, že tě každý vidí a uhne. Já jsem v tomto trošku opatrnější, většinou při předjíždění počkám jestli dá blinkr doprava, nebo se viditelně drží napravo. Stejně jako vím, že se dají ty zatáčky jet ještě rychleji, ale jednak mám respekt ze zadokolky, ale hlavně si na NS nechávám trochu rezervy. Občas tam potkáš vytahanou hlínu nebo štěrk od nějakého příliš rychlého nadšence, který jel chvilku před tebou (viz. ta IBIZA na mém videu), nebo potkáš olej apod. >:-[]
A nejvíce mě tam vadí že se jezdí společně s motorkářemi, ti se mi tam pletli několikrát.
[odkaz] - Tady stačilo jet rychleji v Karuselu, vylítnou z něj a sundám ho >:-[] -
praděda7 11.09.18 14:26
« Re: M2 manuál v sérii a Nordschleife BTG pod 8
Tms......super video.....dobře nastavená kamera, bylo hezky vidět šaltrování.....borec jel s přehledem....i ta * omg do toho pasovala.....musí to být opravdu nervák pro ty rychlejší jezdce, když se jim tam namotají do cesty "nedělní jezdci". Už jsem se na to ptal Freda....v Austrálii se pouštěli na trať (po skupinách) jen jezdci, co zajížděli podobné časy, tak na * málokdy došlo...organizace byla docela jiná. -
iudex 11.09.18 11:03
« Re: Re: Re: Re: M2 manuál v sérii a Nordschleife BTG pod 8
Dany: presne, najväčšie nervy mám na okruhu pri predbiehaní, pokiaľ Ti človek neblikne, tak furt nemáš istotu, že Ťa vidí a nespraví nejaký nečakaný manéver.
Fred: tak je zrejmé, že to bude ťažko vytunený Golf, inak by M2ku nesfúkol ako sviečku a to ešte na rovine. Od pohľadu sa zdá, že je to GTI Clubsport S.
Keď už tu virtuálne jazdíme okruhy, dám tu jazdu kolegu dinara na Radicale z Mostu: [odkaz] -
Dany 11.09.18 10:45
« Re: Re: Re: M2 manuál v sérii a Nordschleife BTG pod 8
Iudex, Thom, Fred: Pekné jazdy. Na NS treba mať gule. Vidieť, že chlapci mladí ho tam rúbu. Pri niektorých predbiehaniach do poslednej chvíle nevidíš, či ťa predbiehaný registruje alebo nie (ak nebliká). V tých rýchlostiach je to o život, rám, nerám. -
Thomasino 10.09.18 22:58
« M2 manuál v sérii a Nordschleife BTG pod 8
A takhle to vypadá, když už to někdo s M2 umí a na Nordschleife se toho nebojí :-) Seriová M2 v manuálu (taky desky PFC), jen M Performance výfuk.
[odkaz]
Pro mě zajímavé video, že vidím kde a co řadí (na 70% řadím podobně), jen na dvojku nejdu nikde.
-
Ronault. 10.09.18 22:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: G20
V první řadě gratulace vítězi a děkuji za body.
Chtěl jsem napsat dojmy po týdnu s novým autem, že docela spokojenost a dneska mi po první jízdě s vozíkem přestal fungovat blinkr v levém zrcátku 8-s :-(
Beztak v tom má prsty ten otcův letitý vozík se světly, které většinou nesvítí... 8-s nejhorší je, že samozřejmě v zrcátku je LED blinkr a ten stojí litr, kdyby tam byla alespoň obyčejná žárovka... prostě nesmysly vymýšlejí automobilky ;-\
No uvidíme, co mi řeknou v Citroenu, sám do toho nepolezu, ani nevím kudy....
Zlatý Fanouš :-! 8-s >:D