Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 21.09.18  09:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Aussie dollar........platí stále....při dnešním kurzu tak 15.50Kč....je to slabý. Když jsem renovoval v Kyjově barák, tak se pohyboval mezi 20-22Kč, což bylo moc dobrý. Při dnešním kurzu by mě renovace stála o milion víc..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  22:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Nezdá se ti to, myslím, že na jeho poměry už to má poměrně dlouho... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  22:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Jasně, že brát, v podstatě tam zima (jak ji známe tady) ani není... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 20.09.18  22:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

zda se mi to nebo uz tu nekdo odsud prodava svoji M2 [odkaz] :-O
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 20.09.18  20:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

tak ako to tu čítam Cyprus brať? Máme tam prácu na celé zimné obdobie.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Dnes nám někdo ve zmrzce zaplatil místo dvacky australským doláčem z 80. let:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  19:31

33.5, to už jsou takové malé termály...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 20.09.18  19:12

Dnes byla v bazénu voda 31°C. Rekord drží 33.5°C, kterým bazén dosáhl nastaveného maxima. Byli jsme 6 dní na cestách a zastřešení bazénu bylo celou dobu uzavřené. Během léta jsem bazén "chladil" tím, že jsem jej nechával přes noc otevřený.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.09.18  15:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Toz v Severnim Queenslandu ma Pacifik take tech 30 plus, ale koupani je jen pro ty, co se neboji krokodylu a stone fish..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  14:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Na Kypru bývá voda v moři (na okraji při plážích) začátkem září 30-32 st.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 20.09.18  13:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Já měl v bazénu od 24 dubna vodu minimálně 28°C. Sledoval jsem teplotu vody v letoviscích ve Středozemním moři na zprávách v TV, ale nikde mě nemohli konkurovat. Až posledních pár týdnů v Tunisku a Turecku se občas teplota přiblížila ke 30. Já mám ještě dnes vodu stále na 30°C. Ani v Austrálii v Jižním Queenslandu se Pacifik neohřál na víc než 26°C. V Melbourne jsme se koupali v 19°C, když byla vedra..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  11:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Kypr je ještě o kus jižněji, než Zakynthos (mrkni na mapu) ležící v Jónském moři mezi Řeckem a "podrážkou" Itálie. A pravděpodobnost, že tam bude koncem září pršet je prostě menší, než na Jónských ostrovech, a bude tam taky o něco tepleji/teplejší moře.
    Např. Limassol je označován jako nejteplejší (teplotně ;-) ) město v rámci celé EU.
    Pokud bych měl jet na dovolenou do středomoří někdy na přelomu září/října, tak by byl u mě Kypr jasně na prvním místě.
    K Maurícius apod., předpokládám, že tam "normální" evropané nejezdí v období, kdy je v Evropě léto, ale pokud se chtějí ohřát u moře v období, kdy je tady zima (roční období), tak se nějakému tomu delšímu letu nevyhnou.

P.S. Letos je v EU abnormální léto, loni bylo např. v Benátkách chladno už začátkem září, letos je tam horko ještě dnes.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.09.18  09:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Naopak v južnejších častiach Stredomoria je september najstabilnejší, more ešte vyhriate, ale slnko už tak nepečie. Takže Cyprus či Zakynthos je úplne jedno. Ja som bol v druhej polovici septembra/září v južnom Taliansku a super počasie. A naopak v auguste/srpnu som mal celodenný dážď na Kréte (aj keď to bolo aj pre miestnych dosť prekvapenie).
    Inak ale súhlasím s Tebou, že v rámci Stredomoria je všetko blízko, či sú to 2 hodiny alebo 2:30 je už jedno. Mňa skôr fascinuje že ľudia sú ochotní letieť 12 hodín na Maurícius a pod. aby tam potom boli zavretí v rovnakom rezorte ako v Turecku.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.18  23:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Tak ta cca + 1 hodina už by mě nezabila. Ve druhé polovině září bych dal rozhodně přednost Kypru. Letos bylo dlouhé léto skoro všude v Evropě, ale jinak je Kypr v tomto období nesrovnatelně větší zárukou opravdu letního počasí bez srážek, než Zakynthos a spol. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 19.09.18  22:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komu nestačí GT86/BRZ, koupí Supru :-)

Se Suprou to vidím tak, že jestli bude i 2.0l verze, tak tam by mohl být i manuál, protože k tomuto motoru by to neměl být problém. Emise? Nevím..... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 19.09.18  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Komu nestačí GT86/BRZ, koupí Supru :-)

Tms....podobnou Supru...tenkrát ještě Celica Supra jsem nějakou dobu kočíroval v roce 1985 v Austrálii....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 19.09.18  21:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Kua kluci to se máte...kdyby tu ještě byli komanči, tak byste lítali do prdélky nebo nanejvýš na Jaltu.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.09.18  20:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

To je zbytečné daleko a dlouhý let. Sem to bylo 2 hodiny a je tu tak pěkně. Lepší jak Kapverdy co bylo přes 6 hodin letu...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.18  19:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Th
    Ale Mojito letí v pondělí do Ayia Napa...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.09.18  15:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Tak, tak... Odsud je to do Sýrie naštěstí dost daleko. I do Turecka :-)
    Ale v neděli se už budeme vozit po Jeseníkách nebo na Ecce Homo s Cars and Coffee CZ ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…