Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.09.18  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.09.18  11:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Jestli M2, nebo M2 Competition s automatem, většími 6-ti pístkovými brzdami? ;-) >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.09.18  11:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

pradědo - nová X5 je strašně (a zbytečně) velké auto. Mě přišla už zbytečně velká a hlavně vysoká nová X3 >:-[] Včera jsem byl na setkání majitelů BMW M pořádané Renocarem, s pěknou projížďkou po Moravském krasu a následně malou párty na farmě Noe v Březině, kousek od Křtin. Měli tam novou X4, chvilku jsem ji okukoval, taky zajímavé auto, ale stále na můj vkus pro dva hrozně velké a těžké, vysoké těžiště (tedy nebezpečné z hledisky rychlých vyhýbacích manévrů). Mnohem více ti schvaluji X2 M35i s 2.0T, těžiště mnohem níže, sportovnější svezení (proti X3 kterou jsem řídil chvíli po X2), působí spíše jako Hatchback, jen o kousíček vyšší.
    Jo a před tím bylo v Renocaru představení M2 Competition, tak jsem si ji zase pěkně okouknul a zjistil, že má konečně přímý přístup vzduchu k předním brzdám (teda aspoň do podběhů, ale to je rapidní zlepšení), minimálně k těm větším 6-ti pístkovým. Taky ty lepší sedadla jsou fajn, sedí se mi v nich lépe, ikdyž do Recar to má kus daleko. Jo a ta světlá stříbrná Hockenhaim na živo nevypadá tak dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.09.18  23:39

Nová oranžová pro Mini....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 22.09.18  23:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Th. Na zacatku prispevku prodavas auto, na konci auto zustava a stava se z nej daily biatch. Takovy emotional roller-coaster jsem dlouho necetl. >:D

Prodej oboje, kup si F80 a Thule a jezdi s tim celej rok.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.09.18  12:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

On subject of....výměny aut....já jsem dosáhl 2 let s mojí "raketkou" a tak zvažuju....
    X5 jsem měl také 2 roky. MPS gen.II 4 roky a MPS gen.I 2 roky.
    V zaměřovači mám novou X2 M35i. To by posloužilo jako jedno auto v baráku.
    [odkaz]

V případě, že zůstaneme u 2 aut (Yaris + 1), tak nová X5 přichází v úvahu....
    [odkaz]

X5 je moooooc pohodlné auto a právě to pohodlí starým kostem a scvrklému zadku letos na cestách chybělo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.09.18  12:10

Včera na Kypru teplota vody 28°C. U nás doma 29.5°C. Přes noc se prudce ochladilo a trochu sprchlo. Momentálně je tu 16°C, ale svítí slunéčko...su zvědavý, co to udělá s teplotou vody v bazénu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.09.18  18:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Přesně, rok a čtvrt už je dlouhá doba !! >:D >:D
    Jako nechci to prodat za každou cenu, ale kdyby se rozumně prodala, nejspíše bych to nahradil něčím hodně podobným ;-) Ale v březnu půjde z domu asi Cupra ST a plán je, že bude přece jen jedno auto, ale nějaké co mě bude bavit. Klidně zůstane M2 a bude z ní "dejlyna" >:-[] Aneb stále se něco děje ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 21.09.18  09:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Aussie dollar........platí stále....při dnešním kurzu tak 15.50Kč....je to slabý. Když jsem renovoval v Kyjově barák, tak se pohyboval mezi 20-22Kč, což bylo moc dobrý. Při dnešním kurzu by mě renovace stála o milion víc..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  22:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Nezdá se ti to, myslím, že na jeho poměry už to má poměrně dlouho... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  22:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Jasně, že brát, v podstatě tam zima (jak ji známe tady) ani není... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 20.09.18  22:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

zda se mi to nebo uz tu nekdo odsud prodava svoji M2 [odkaz] :-O
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 20.09.18  20:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

tak ako to tu čítam Cyprus brať? Máme tam prácu na celé zimné obdobie.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Dnes nám někdo ve zmrzce zaplatil místo dvacky australským doláčem z 80. let:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  19:31

33.5, to už jsou takové malé termály...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 20.09.18  19:12

Dnes byla v bazénu voda 31°C. Rekord drží 33.5°C, kterým bazén dosáhl nastaveného maxima. Byli jsme 6 dní na cestách a zastřešení bazénu bylo celou dobu uzavřené. Během léta jsem bazén "chladil" tím, že jsem jej nechával přes noc otevřený.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.09.18  15:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Toz v Severnim Queenslandu ma Pacifik take tech 30 plus, ale koupani je jen pro ty, co se neboji krokodylu a stone fish..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  14:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Na Kypru bývá voda v moři (na okraji při plážích) začátkem září 30-32 st.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 20.09.18  13:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Já měl v bazénu od 24 dubna vodu minimálně 28°C. Sledoval jsem teplotu vody v letoviscích ve Středozemním moři na zprávách v TV, ale nikde mě nemohli konkurovat. Až posledních pár týdnů v Tunisku a Turecku se občas teplota přiblížila ke 30. Já mám ještě dnes vodu stále na 30°C. Ani v Austrálii v Jižním Queenslandu se Pacifik neohřál na víc než 26°C. V Melbourne jsme se koupali v 19°C, když byla vedra..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.09.18  11:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Kypr je ještě o kus jižněji, než Zakynthos (mrkni na mapu) ležící v Jónském moři mezi Řeckem a "podrážkou" Itálie. A pravděpodobnost, že tam bude koncem září pršet je prostě menší, než na Jónských ostrovech, a bude tam taky o něco tepleji/teplejší moře.
    Např. Limassol je označován jako nejteplejší (teplotně ;-) ) město v rámci celé EU.
    Pokud bych měl jet na dovolenou do středomoří někdy na přelomu září/října, tak by byl u mě Kypr jasně na prvním místě.
    K Maurícius apod., předpokládám, že tam "normální" evropané nejezdí v období, kdy je v Evropě léto, ale pokud se chtějí ohřát u moře v období, kdy je tady zima (roční období), tak se nějakému tomu delšímu letu nevyhnou.

P.S. Letos je v EU abnormální léto, loni bylo např. v Benátkách chladno už začátkem září, letos je tam horko ještě dnes.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…