Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 23.09.18 11:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
pradědo - nová X5 je strašně (a zbytečně) velké auto. Mě přišla už zbytečně velká a hlavně vysoká nová X3 >:-[] Včera jsem byl na setkání majitelů BMW M pořádané Renocarem, s pěknou projížďkou po Moravském krasu a následně malou párty na farmě Noe v Březině, kousek od Křtin. Měli tam novou X4, chvilku jsem ji okukoval, taky zajímavé auto, ale stále na můj vkus pro dva hrozně velké a těžké, vysoké těžiště (tedy nebezpečné z hledisky rychlých vyhýbacích manévrů). Mnohem více ti schvaluji X2 M35i s 2.0T, těžiště mnohem níže, sportovnější svezení (proti X3 kterou jsem řídil chvíli po X2), působí spíše jako Hatchback, jen o kousíček vyšší.
Jo a před tím bylo v Renocaru představení M2 Competition, tak jsem si ji zase pěkně okouknul a zjistil, že má konečně přímý přístup vzduchu k předním brzdám (teda aspoň do podběhů, ale to je rapidní zlepšení), minimálně k těm větším 6-ti pístkovým. Taky ty lepší sedadla jsou fajn, sedí se mi v nich lépe, ikdyž do Recar to má kus daleko. Jo a ta světlá stříbrná Hockenhaim na živo nevypadá tak dobře. -
boost. 22.09.18 23:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Th. Na zacatku prispevku prodavas auto, na konci auto zustava a stava se z nej daily biatch. Takovy emotional roller-coaster jsem dlouho necetl. >:D
Prodej oboje, kup si F80 a Thule a jezdi s tim celej rok. -
praděda7 22.09.18 12:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
On subject of....výměny aut....já jsem dosáhl 2 let s mojí "raketkou" a tak zvažuju....
X5 jsem měl také 2 roky. MPS gen.II 4 roky a MPS gen.I 2 roky.
V zaměřovači mám novou X2 M35i. To by posloužilo jako jedno auto v baráku.
[odkaz]
V případě, že zůstaneme u 2 aut (Yaris + 1), tak nová X5 přichází v úvahu....
[odkaz]
X5 je moooooc pohodlné auto a právě to pohodlí starým kostem a scvrklému zadku letos na cestách chybělo. ;-) -
praděda7 22.09.18 12:10
Včera na Kypru teplota vody 28°C. U nás doma 29.5°C. Přes noc se prudce ochladilo a trochu sprchlo. Momentálně je tu 16°C, ale svítí slunéčko...su zvědavý, co to udělá s teplotou vody v bazénu. -
Thomasino 21.09.18 18:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Přesně, rok a čtvrt už je dlouhá doba !! >:D >:D
Jako nechci to prodat za každou cenu, ale kdyby se rozumně prodala, nejspíše bych to nahradil něčím hodně podobným ;-) Ale v březnu půjde z domu asi Cupra ST a plán je, že bude přece jen jedno auto, ale nějaké co mě bude bavit. Klidně zůstane M2 a bude z ní "dejlyna" >:-[] Aneb stále se něco děje ;-) -
praděda7 21.09.18 09:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Aussie dollar........platí stále....při dnešním kurzu tak 15.50Kč....je to slabý. Když jsem renovoval v Kyjově barák, tak se pohyboval mezi 20-22Kč, což bylo moc dobrý. Při dnešním kurzu by mě renovace stála o milion víc..... ;-\ -
praděda7 20.09.18 19:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Dnes byla v bazénu voda 31°C. Rekord drží 33.5°C, kterým bazén dosáhl nastaveného maxima. Byli jsme 6 dní na cestách a zastřešení bazénu bylo celou dobu uzavřené. Během léta jsem bazén "chladil" tím, že jsem jej nechával přes noc otevřený. -
praděda7 20.09.18 13:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Já měl v bazénu od 24 dubna vodu minimálně 28°C. Sledoval jsem teplotu vody v letoviscích ve Středozemním moři na zprávách v TV, ale nikde mě nemohli konkurovat. Až posledních pár týdnů v Tunisku a Turecku se občas teplota přiblížila ke 30. Já mám ještě dnes vodu stále na 30°C. Ani v Austrálii v Jižním Queenslandu se Pacifik neohřál na víc než 26°C. V Melbourne jsme se koupali v 19°C, když byla vedra..... :-) -
white label 20.09.18 11:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Kypr je ještě o kus jižněji, než Zakynthos (mrkni na mapu) ležící v Jónském moři mezi Řeckem a "podrážkou" Itálie. A pravděpodobnost, že tam bude koncem září pršet je prostě menší, než na Jónských ostrovech, a bude tam taky o něco tepleji/teplejší moře.
Např. Limassol je označován jako nejteplejší (teplotně ;-) ) město v rámci celé EU.
Pokud bych měl jet na dovolenou do středomoří někdy na přelomu září/října, tak by byl u mě Kypr jasně na prvním místě.
K Maurícius apod., předpokládám, že tam "normální" evropané nejezdí v období, kdy je v Evropě léto, ale pokud se chtějí ohřát u moře v období, kdy je tady zima (roční období), tak se nějakému tomu delšímu letu nevyhnou.
P.S. Letos je v EU abnormální léto, loni bylo např. v Benátkách chladno už začátkem září, letos je tam horko ještě dnes.