Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.09.18 16:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Skôr na tú Toyotu. >:D A možno som zvedavý aj na Tvoj názor na B58 z výšin Tvojich 510 koní.
Inak ja nekritizujem ten proces výberu (ostatne aj ja som išiel kupovať kompaktný hotheč a skončil som pri sedane strednej triedy), naopak mám to rád a predstavujem si, čo by som tak vybral ja. Aj keď nad niektorými dilemami sa nedá nepozastaviť. >:-[] -
speedfred 25.09.18 16:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
však že si hlavne zvedavý na moje nové Doblo Work Up ? >:D
Keď som pred cca 3-4 rokmi kupoval auto,tak to by nechcel vidieť ten zoznam kontrastov - nakoniec to bol P508GT -
iudex 25.09.18 15:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Jj, zase sa tu predávajú a vyberajú autá, to mám rád, čím divokejšie lavírovanie, tým väčšia zábava. :-)
U Toma som úplne mimo, neviem, čo vlastne chce predať (a či vôbec), hlavne ale neviem prečo (v čom je nespokojný s M2) a čo chce kúpiť. Deda na jednej strane dá odkaz na ódu na jeho skvelé auto, aký future classic má, odsudzuje tu ussrrané štvorvalce a súčasne pozerá po náhrade vo forme zvýšeného hatchbacku s R4 a keďže mu stredné SUV Macan príde veľké, uvažuje o kúpe o triedu väčšej X5. Proste zábava. Ešte keby sa potvrdili tie wild rumours o možnom Golfe R s päťvalcom, tak by sa snáď pridal aj label. Ešteže my s woodym máme na tento rok vymaľované. >:D
Inak možno by stálo za úvahu spraviť nejakú stretávku (motokáry, alebo len tak), kým ešte nie je v Beskydoch sneh, rád by som videl všetky tie nové autá predtým, než sa predajú. >:D -
Dany 25.09.18 14:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Dedo: Macan je veľký a "radeji" X5? Ak jedno tak X2, ak dve tak + X5? Vyzerá to, že s výberom budeš mať slušný problém. Nechcem byť zlým prorokom, ale podľa mňa ti X2 vo verzii M35 bude pritvrdá. -
white label 25.09.18 11:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Hmm, fešák jak věšák...
P.S. Kdyby měl někdo zájem o nové Lambo za
super cenu, tak tady má odkaz na českou verzi www stránek: [odkaz]
-
praděda7 25.09.18 11:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Tms....very funny..... >:D
Ale v dnešní době je i nemožné možné, že? Kdo by před cca 20léty řekl, že MB se poníží k tomu že bude vyrábět hatchbacky? A že Porsche se kdy vydá na cestu SUV 4x4? Tak proč ne hh? Jedinou brzdou pro Porsche může být koncernový marketing. Tam má MB výhodu, protože není součástí nějakého koncernu....zatím....kua, ale ten A35 AMG je v té žluté opravdu fešák... ;-) [odkaz]
[odkaz] -
white label 25.09.18 00:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Ten zadek je stejný, jen někdo "sundal" ten démant z pátých dveřích a propojil ty původní světelné "ocásky" od Renaultu. Ještě je vidět jak je to spojení tmavší a kostrbatější. >:-[] -
-
white label 25.09.18 00:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
-
white label 25.09.18 00:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Thomasino
A pročpak ten údajný hh od Porsche vypadá stejně jako MRS??? :-O :*) >:D >:-[]
P.S. Ale jestli někdy Porsche přijde na trh s hh, tak se (po zkušenostech s MGTS) rád postavím do fronty na něj. ;-) -
Thomasino 24.09.18 23:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
praděda - mám pro tebe ještě jeden zajímavý TIP na nový povoz. Co takhle chystaný HotHatch od PORSCHE, na platformě Golfa R ?? :-) Už ho testují v okolí bratislavského závodu VW.
[odkaz]
-
praděda7 24.09.18 15:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Nová X4 je taková jakási natažená...tvar bočního zadního okénka tomu napomáhá. Samozřejmě je to hlavně k vůli tomu, že je delší a nižší.
Macan? Moc velký....to už raději "krabici" X5.... ;-)
[odkaz]
Uvidím jak to bude s pohodlím u X2 M35i.....ale upřímně si od toho moc neslibuju... -
white label 23.09.18 19:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Z profilu je hodně podobná "staré" X4:
[odkaz]
A celkově se mi víc líbí ta nová.
Ještě je tu Macan. Škoda, že ses tenkrát nesvezl, jízdně dokáže hodně příjemně překvapit. Na Porsche fórech jsem už párkrát četl názor, že právě MGTS je ideální daily Porsche. -
praděda7 23.09.18 16:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky
Tms Tož jak píšu...X5 jsem už 2 roky měl a jezdilo se s ní parádně. Ano, s parkováním to nebyla zrovna pinkačka, ale jinak jsem si na tu velikost rychle zvykl. Nemám v plánu ji používat na sportovní svezení, (kdybych ji koupil... ;-)). Ano, nová X3 je už pořádná kráva. Zrovna tak i X4. Nevím, co tím nafukováním BMW sleduje....To pak raději X5.která se naopak kapánek zmenšila.
X2. Ta je zase naopak zbytečně scvrklá. Přesně jak píšeš...takový kousíček vyšší hatchback. Kdyby následovali daný trend, tak X2 měla velikostně kopírovat X1, což by bylo fajn. Asi zapomněli, že přichází nová jedničková řada, která bude X2 velikostně konkurovat.
Nabízí se také možnost koupě X1 s tím silnějším motorem, který by si logicky měl najít místo i v X1. Ta by také posloužila jako 1 auto v rodině. Je větší než X2, ale myslím, že tak akorát....

Ano, taky si myslím, že X2 M35i bude přitvrdlá. Ale pokud bude k mání adaptivní podvozek, tak si myslím, že by X2 byla použitelná. Elektronické nastavení tuhosti tlumičů je momentálně pro X2 ve volitelné výbavě. Na mojí M140i je též adaptivní podvozek a v comfort nastavení je auto košer. Jinak opakuju....pokud zredukuju garáž na jedno auto, tak to nic většího než X2 nebude. Snad X1 ale to je max.....