Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.18  15:01

« Re: Uzávěrka

Emel: Zkusím takové to hamunovo viz já >:D dnes 8:05. Anebo to napíšu rovnou - UZÁVĚRKA JE V PONDĚLÍ 1.10. 22:00.

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.09.18  14:59

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž Září 2018

Ja som na prvý pohľad myslel, že je to dvojexpozícia a aj tak by to bolo OK, ale pri jednocvaku s dlhou uzávierkou je to na 100% kóšer. Mimochodom podobnú fotku som tu svojho času mal aj ja (a tuším som s ňou aj vyhral), ale fotil som to ako multishot (dve expozície spojené priamo foťákom do jedného záberu, teda bez úprav a Photoshopu): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.09.18  14:49

« Re: Re: Re: Fotosoutěž Září 2018

WL: s tým som samozrejme, po prvotnom faux pas, počítal. Je to jeden cvak bez úprav (iba mierny orez).
    Je použitý 1000 ND filter, statív, 10s oneskorenie, expozícia 10s. Jav je dosiahnutý odjazdom z miesta pomocou launch controlu, aby bolo učinené za dosť téme. Dokonca ani asistentku som nemal ;-)

všimni si tie čáry v prachu...

Ak by zasadala komisia, môžem poskytnúť RAW.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.18  14:12

« Re: Re: Fotosoutěž Září 2018

Dany
    Fotka pěkná a zajímavá, ale nevím jestli to tu projde:
    "JAKÉ ÚPRAVY JSOU POVOLENY ?
    Jemný postprocesing je bonus; s barvičkami si pohrát můžeš. Stejně jako HDR. Ale kromě úprav poznávací značky jsou všechny zásahy do struktury fotky jako retuše, koláže a podobně zakázány."
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.18  14:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Dany
    Ad P.S. - Přesně to mě taky napadlo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.09.18  13:55

« Re: Fotosoutěž Září 2018

Tak budem prvý aspoň takto:

Titul: Plná, môžeme vyraziť

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.09.18  13:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

WL: RS3 samozrejme. Už mi to docvaklo. Tak už len počkať na to Porsche. Hádam nebudú brať kasne od Renaultu.
  • « 10 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.09.18  13:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Dedo, vím, vím. Až príde na predaj X5 40i, po nemeckom dôchodcovi, pardon, austrálskom, s takýmto nájazdom, tak daj vedieť. Možná okúsim vody bazárového kovboja >:D

PS: o Yariske viem, ale že je s CVT som nevedel. To sa ti potom bojuje za manuál >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.18  13:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Dany
    Které Audi máš na mysli, to co mám v garáži (allroad), nebo RS3 hb?
    Chtěl jsem ten R5T do Golfu hlavně proto, že bych ho pak mohl mít ve třídveřovém hb, protože Audi ho dávalo jen do 5dv. hb. Teď, když už i G8 bude jen jako 5dv. hb, je to vlastně jedno.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.18  13:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Tak já vím o jednom starším dědovi (můj otec), za tři týdny mu bude 79! a taky ještě jezdí v BMW s manuálem, akorát je to už starší kousek (myslím, to auto - e39 v M-paketu, první M-paket od BMW vůbec). ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.09.18  12:55

« Re: Uzávěrka

...mimo soutěž... ;-)

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.09.18  11:58

« Uzávěrka

BTW... kdy je uzávěrka?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.18  11:45

dědo: O dalším takovém pradědkovi nevím.....snad jen podobném. Ve vedlejší obci bydlí pán, shodou okolností taky navrátilec z ciziny, který se v důchodovém věku (děti dospělé a manželka mu zemřela) rozhodl splnit si sny a jezdí v 370Z. ;-) Je teda o pár let mladší než ty (tuším 65-66), každopádně respekt Vám. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.09.18  11:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Dany.....kua tys mě odhalil........ :-) Jestli nevíš, tam mě je 71 a jezdím s M140i v manuálu. Jestli o nějakém dalším takovým pradědkovi víš, tak mě dej prosím vědět. V Renocaru, kde jsem vůz kupoval o nikom takovém neví.
    Svého času jsem byl podle Honda fans club nejstarší řidič Integry DC2 Type R na světě.... :-) To sem byl tehdá ještě cucák...bylo mě 62....
    Ale abych byl upřimný, tak se přiznávám, že na 80% jízd dnes používám naše druhé auto Yaris s CVT.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.09.18  08:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Iudex: U Thoma je to celkom jasné, chce stále viac >:D Len priestor, kam by sa mohol posunúť sa zužuje. Evidentne mu vadí sedlo, čo by sa možno dalo riešiť, ale je to ako s tuningom. Pri úpravách M2 by som išiel maximálne do továrenských performance dielov.

Dedo: bude iný oriešok :-) . Usrané štvorvalce, na každú otázku je odpoveď M2, potom to s tým TypeR... Telo by chcelo pohodlie v X5 a duch mladosti piští po rýchlosti a extravagancii. Len to nejak nejde dokopy. A treba mu uznať, že Macan má veľkostne bližšie k X5 ako k X2.
    Tá X2 nie je až taký zlý nápad. Trochu toho štýlu mladosti má, vyššie sedenie, priestoru asi bude dosť, je to kompaktné. Najviac kritizované sedadlá a páku radenia vymenili. Cena za štýl asi nebude problém. Otázka bude, kde to bude s komfortom.
    Ale obe vízie majú niečo do seba. Mne je asi bližšia verzia s dvomi autami. Predsa je dobré mať otĺkanka do mesta.
    Ja normálne začínam uvažovať ako druhé auto Duster. Na prímestské poskakovanie to bude stačiť. Nejaké to otĺkanie pred supermarketom to znesie a aj na hríby sa bude chodiť ľahšie.

WL: a čo Audi? Že ho tak obchádzaš?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.09.18  08:05

« Fotosoutěž Září 2018

Můžete přihlašovat své fotky do fotosoutěže za září 2018. Téma je:

MÁM BENZÍN V KRVI

Přihlašování probíhá do pondělí 1.10. 22:00 hod. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 25.09.18  22:54

wl, nedavno se R5T Golf R objevil na NS [odkaz] a existuje jeste tenhle dalsi prototyp [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 25.09.18  20:05

Boost....oprava...... Tak to vypadá, když člověk má co chtěl a kouká přes plot na sousedovic paničku.....NH syndrom.......- never happy.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.18  18:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW novinky

Když Audi nechce sdílet ten R5T s VW, mohlo by ho sdílet s Porsche, podobně jako teď u benzínových V6 3.0 a 2.9. To by pak mohl přijít hh snů od Porsche, jmenoval by se třeba CAMAN GTS. >:D
    Ale i MGTS funguje parádně, čím častěji s ním jezdím, tím víc mu rozumím/přicházím na chuť. Nastavení 4x4 s masivní preferencí rwd a elektronickým samosvorem je skvělé, stejně jako PDK a naladění výfuku s manuálně ovládanou klapkou, nebo adaptivní podvozek (bez "vzduchu") + velká kola (ideální na suchu). Na tom autě se těžko hledají chyby i přesto, že to není "plnotučné" (911) Porsche, ale zase pokud by člověk chtěl jedno auto "na všechno" (včetně daily), je tohle příjemné řešení. Nikdy bych neřekl, že existuje auto, které by umělo nahradit obě dosavadní auta v garáži (allroad a hh) najednou. Akorát (proti vzpomínané dvojici) ta spotřeba, dostat se pod 10 l je prakticky nemožné a dostat se k 10 l je tvrdá ekorally se striktním dodržováním předepsaných limitů. Dá se jezdit v pohodě za nějakých 11-12, ale když se zapomenu na prázdné okresce, tak nějakých 15 l (těch 2x295mm/21" vzadu se nezapře) jen to hvízdne, ale nevytáčejte motor s tak návykovou zvukovou kulisou. Prostě se podařilo dostat do relativně běžného základu docela dost "DNA Porsche".
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 25.09.18  18:18

Holt to tak vypadá, když člověk neví, co sám vlastně chce a trpí na FOMO - fear of missing out.

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…