Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 04.10.18 23:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Co je špatného na tom, objednat si zvláště kola a jinde pneu (většinou je to i levnější), pak to vzít, zajet s tím do pneuservisu a tam si to nechat obout a případně dát zrovna na auto? Jen je třeba se pomalu objednat na přelom měsíců 10/11 >:-[]
IUDEX - koukni sem, tady se dají vybrat origo BMW kola za slušný penisz:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
-
woody-alien 04.10.18 22:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
iudex: Nevím jak bych ti to kulantně sdělil....no zkrátka ty Dezenty jsou příšerný. Bez urážky. ;-) Pokud chceš už namontovaná kola, tak prosím tě, pátrej dál....nebo překonej nechuť a objednej kola a disky zvlášť. Tohle je vražda. Ty Rialy jsou stokrát lepší. -
Ronault. 04.10.18 21:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
iudex: Ještě bacha na jednu věc při koupi těhle kol. Já když jsem o nich zvažoval na Picasso, tak jsem je dal v konfigurátorech dle modelu, ale pak mi to házelo jiné rozměry, především ET, pak jsem zkoumal podmínky a často ti dodají jiný rozměr, protože ne všechna ET vyrábějí a k tomu typový list, že je smíš na tom konkrétním autě smíš mít a musíš s tím ještě na úřad, což je otrava a proto jsem z toho rezignoval a hledal pouze originály. Nakonec jsem pro ně byl v Trenčíně :-) -
Thomasino 04.10.18 18:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Ty RAIL v šedé jsou OK, stříbrné nééé :-O
Jinak já mám druhý kola na M2, jsou to origo BMW 513M z nové M4, bylo to vč. čidel TMPS, nic se nemuselo přeprogramovávat, normálně si to najde tlaky a je to v klidu.
Druhá věc je, že bych to nejraději nechal vypnout, protože je tam nějaký debilní hlídač a když to na okruhu dopředu snížíš pod 2,0 tak to řve a nenechá tě * vypnout ESP, nebo přepnout do Sport+ s posunutým ESP (zatím to plně nevypínám) 8-s Je třeba to snížit rozumně, nejlépe po dvou kolech zajet do boxů a ještě snížit. -
praděda7 04.10.18 15:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Proč po autě? Náhodou ty retro kola na 3er siluetu podle mě docela pasují....konzervativní kastle na současné 3er zrovna "nevolá" po něčem out of ordinary..... -
white label 04.10.18 15:14
Tvar je O.K., ale jinou "barvu" (k shadow line), takže kovově šedá je správně:
[odkaz]
Tahle "barva" by slušela i těm tvým originálům.
P.S. Mimochodem všiml sis, že u 19" palců mají omylem šířku 5,0" místo 8,5". Leda, že by to byly disky na nové MPV od Renaultu. >:-[] -
praděda7 04.10.18 14:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
iu...kua, "dobří rádcové" ti ale pěkně zamotali hlavu, co?..... ;-) Mých 5 centů worth.....zůstaň u toho komba Dunlop Winter Sport 5 + Dezent TD 18" a máš po starostech... :-! -
Dany 04.10.18 14:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Snímačmi, resp, nejakým systémom sledovania tlaku Musí byť od určitého času vybavené každé auto. Systém Musí byť funkčný. Či máš RF alebo neRF je jedno.
Predpokladám, že BMW bude mať systém vysielač/príjmač na každom kolese. Tak by aspoň odpadala nutnosť chodiť programovať po prezutí.
WL, tak podrobne som to neštudoval, to už určite spraví Iudex sám, rád.
Ide o rozšírenie obzoru, aby náhodou nekúpil tie Dezenty ;-)
Borbet má navyše príjemné ceny. Viacfarebné a zložitejšie designy sú sice drahšie, ale stále sú to relatívne slušné ceny. -
praděda7 04.10.18 14:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
My koupili Yarise na zimácích a plechových 15" kolech. Na léto nám pak v Toyotě kola přehodili na 15" mag wheels a nějaké širší gumy od Goodyear a Yarisek se s nimi ledvá hýbal.... ;-\ Proto sem po další zimě už na letní gumy nepřezouval a jezdil dál na plecháčích. Loni sem si koupil hydrohever a přehodil na letní kola sám a jakžtakž sem si na ně zvykl. Rozdíl mezi těmi zimními a letními koly je v chování vozu opravdu markantní..(FWD)..no, musím je příště zvážit, abych viděl o co jsou ty letní kola těžší. S tímto jsem se v Austrálii nesetkal, protože se tam zimní pneu logicky nepoužívají. -
white label 04.10.18 14:31
Nějaké hlídání tlaku teď musíš mít (u nových aut) na všem (na běžné stačí nepřímý systém), a když nebudeš mít RF musíš mít aspoň tu lepící sadu.
Když už rezignuješ na vzhled, tak si tam dej ty 17"ky + 225/50/17" CWC TS 860. -
iudex 04.10.18 14:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Takže tie TPMS musia ísť iba do run-lfatov? Ak áno, o dôvod navyše nebrať ich, okrem toho, že RF sú drahšie, tak aj tie senzory stoja tak 40-50 eur na kus, teda ďalších do 200 eur navyše.
Dany: Tie Borbety XL vyzerajú parádne.
WL: nie, tei Dezenty čo som mal na Golfe (a mám ich aj na Mondeu) sú len do 17", pritom tie by som bral hneď.