Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.10.18  09:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

černostříbrné OK. Jen stříbrné se mi nelíbí, to vyšlo dávno z módy a je na tom vše vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.10.18  09:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

A čo by ste povedali na Anzio Split, strieborné: [odkaz] alebo čierno-leštené: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.10.18  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Ak je to možné, tak si autá prezúvam sám. Samozrejme, kolá treba vyvážiť, treba mať nejaké vybavenie, priestor a chce to ďaleko viac času, ako pol hodinku v pneuservise.

V pneuservisoch v sezóne prezúvania zamestnávajú "rôznych" brigádnikov na vykrytie náporu. Väčšinou sú slabší duchom, nemajú k tomu vzťah a na niektoré ich úkony sa pozerá len ťažko. Aj profíci časom rezignujú na dobré návyky a v časovej tiesni často zostávajú zaprášené len v pracovných postupoch. Už sa mi stalo, že na jednom kole bol pritiahnutý iba jeden šrób a to sa potom prevalovalo podľa zaťaženia.
    Takže ak v pneuservise, vždy sa snažím byť pri aute, alebo potom všetko skontrolovať.
    Inak sa snažím dať vyvážiť komplet, prípadne prezuť, mimo sezónu. Ten prístup je úplne iný. Takto pripravený si potom vždy prezujem keď treba a nemusím mesiac dopredu veštiť počasie.
    Na starších autách si vždy pri prezúvaní zhodím brzdové strmene a skontrolujem funkčnosť. Zvlášť na zadných kotúčoch zvyknú trpieť vodiace kolíky a treba ich raz za čas namazať, prípadne vymeniť aj s tesneniami. A nakoniec je tu ešte dobrý pocit z dobre vykonanej práce.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.10.18  08:35

« Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Blahoželám Danymu k jasnému víťazstvu, ako aj ostatným medailistom.
    Ešte k diskom: ja chcem mať dve sady gúm na diskoch práve preto, aby som sa vyhol tomu, čo popisuje label, t.j. čakanie na termín v pneuservise, strata času, tiež neviem, či by som vôbec narval do trojky 4 disky a 4 gumy samostatne, zrejme nie. Takto si kolesá vymením sám podľa aktuálneho počasia, ani s uskladnením nemám žiaden problém.
    Btw. keď už ste mi odobrili tie Rail X10 v antracitovej, tak som bol rád, že už mám konečne vybraté, ale ako na potvoru nikde nie sú s mojím ET, takže som zase na začiatku hľadania. No radosť. >:-[]
    Tom: dík za také tipy, to sú použité disky za vyššiu cenu, než ja pozerám nové. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.10.18  08:04

« Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ďakujem za gratuláciu, ďakujem všetkým zúčastneným za príspevky do súťaže a samozrejme ďakujem za hlasovanie. Dúfam že v ďaľšom kole sa tu stretneme vo väčšom než malom počte.

PS: ak by som si mylne nemyslel, že uzavierka súťaže je 25. , tak by som zrejme nestihol toto kolo ani ja.
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.10.18  06:46

« Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

V záříjovém kole fotosoutěže s tématem Mám benzín v krvi bylo hlasováním určeno toto pořadí.

1. Dany - 18 bodů
    2. white label - 14 bodů
    3. Emel, iudex - 6 bodů
    --------------------------------------… /> Thomasino - 4 body

Velká gratulace vítězi a všem patří poděkování za účast a hlasování. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.10.18  06:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Tak teď jsem se v té debatě trochu ztratil. Vůbec nevím, kdo je pro co a kdo je proti čemu. >:D >:D Hotová poslanecká sněmovna. >:-[]

Já s tím obvykle nemívám problém. Možná proto, že přezouvám spíš později (na zimu) anebo spíš dřív (na léto) než většina. Vezmu kola do servisu na vyvážení (funguju jako skladiště i pro sourozence, takže to je několik sad) auto, kterým to vezu si nechám rovnou přezout a ty ostatní si klidně přezuju sám.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.10.18  00:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

boost.
    No, letos na jaře, jsme k montáži na ulici (u G6 GTI) vlastně byli nepřímo donuceni pneuservisem, kde jsme si objednali/koupili nové letní pneu, jenže stále neměli volné místo na přezutí. Nakonec jsem tam dovezl celou sadu disků k přezutí (nebyl volný termín na zvedák) s tím, že to nachystají/přezují a jak bude volný nějaký zvedák ozvou se a já hned přijedu na výměnu kol. Jenže nebylo volno týden, pak další týden..., tak jsme se nakonec naštvali kola si tam naložili do kufru auto přezuli u nás na našem parkovišti. Takže něco jak píšeš, akorát naruby. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 05.10.18  00:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

a nejlepší je si přivézt pneu z netu, nechat si je nahodit na disky v pneuservisu a odfičet domu přezout auto před barákem na ulici, viď 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.10.18  23:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Co je špatného na tom, objednat si zvláště kola a jinde pneu (většinou je to i levnější), pak to vzít, zajet s tím do pneuservisu a tam si to nechat obout a případně dát zrovna na auto? Jen je třeba se pomalu objednat na přelom měsíců 10/11 >:-[]

IUDEX - koukni sem, tady se dají vybrat origo BMW kola za slušný penisz:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.10.18  23:01

« Konec hlasování

Hlasování ukončuji....přesné výsledky (o vítězi myslím nikdo nepochybuje) dám ráno. Dneska už jsem mrtvej. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.10.18  22:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

iudex: Nevím jak bych ti to kulantně sdělil....no zkrátka ty Dezenty jsou příšerný. Bez urážky. ;-) Pokud chceš už namontovaná kola, tak prosím tě, pátrej dál....nebo překonej nechuť a objednej kola a disky zvlášť. Tohle je vražda. Ty Rialy jsou stokrát lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.10.18  21:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

iudex: Ještě bacha na jednu věc při koupi těhle kol. Já když jsem o nich zvažoval na Picasso, tak jsem je dal v konfigurátorech dle modelu, ale pak mi to házelo jiné rozměry, především ET, pak jsem zkoumal podmínky a často ti dodají jiný rozměr, protože ne všechna ET vyrábějí a k tomu typový list, že je smíš na tom konkrétním autě smíš mít a musíš s tím ještě na úřad, což je otrava a proto jsem z toho rezignoval a hledal pouze originály. Nakonec jsem pro ně byl v Trenčíně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 04.10.18  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Kecy... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.10.18  18:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Ty RAIL v šedé jsou OK, stříbrné nééé :-O
    Jinak já mám druhý kola na M2, jsou to origo BMW 513M z nové M4, bylo to vč. čidel TMPS, nic se nemuselo přeprogramovávat, normálně si to najde tlaky a je to v klidu.
    Druhá věc je, že bych to nejraději nechal vypnout, protože je tam nějaký debilní hlídač a když to na okruhu dopředu snížíš pod 2,0 tak to řve a nenechá tě * vypnout ESP, nebo přepnout do Sport+ s posunutým ESP (zatím to plně nevypínám) 8-s Je třeba to snížit rozumně, nejlépe po dvou kolech zajet do boxů a ještě snížit.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.10.18  18:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Kdy si byl naposledy na kontrole u očního? Ještě v Austrálii, že jo... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 04.10.18  15:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Kecy. Ten design je náhodou very macho.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.10.18  15:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Dyť to je design jak na tragač/trakař a ne na auto... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 04.10.18  15:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Proč po autě? Náhodou ty retro kola na 3er siluetu podle mě docela pasují....konzervativní kastle na současné 3er zrovna "nevolá" po něčem out of ordinary.....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.10.18  15:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

A bude mít po starostech i "po autě"... 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…