Dany 08.10.18 09:18
« téma Říjen - Október
ešte raz ďakujem všetkým za účasť a hlasovanie.
Ako téma na Říjen - Október ma napadlo,dať fotkám štvrtý rozmer. Téma by to bola nadpriemerne široká a možno umožní zrealizovať nápady z minulého kola.
"Čas"
Neviem či tu už taká téma bola v minulosti a poprosím vás o námietky, alebo prípadné schválenie témy. -
Thomasino 07.10.18 19:22
« Ukončení sezóny na brněnském okruhu..
Dneska malý jakože "závod do vrchu" na brněnském okruhu. Chtěl jsem to zkusit v protisměru. Video z druhé jízdy z mobilu od spolujezdkyně (a ta nejrychlejší, první byla hodně seznamovací). Jinak organizace bídná, informace při registraci špatné, takže jsem nestihl žádnou tréninkovou jízdu (prý byly krátké), takže jen 3 ostré jízdy. Nakonec 11-té místo z 38 aut ve třídě nad 3000 ccm (nejvíce zastoupená), za námi nějaké GT-R a Corvetty :-) V prvních dvou příspěvcích jsou výsledky. A pěkné 3. místo Adama s Civicem Type R poslední generace, plus páté místo Davida s lehce poladěnou Cuprou :yes: Byla to zábava, napoprvé to celkem ušlo.
iudex 05.10.18 21:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Dany, chýbal si, bol som s kamošom na motokárach, prvý stint sme jazdili len dvaja, ďalšie dva aj partia chalanov, ktorí boli pomalší a zavadzali. Ale zajazdil som si. :-) -
white label 05.10.18 11:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
"know-how z Gruzínska", to zní exoticky..., ale nakonec to auto bude vypadat na zimních líp, než na letních. >:-[] ;-)
P.S. Nezapomeň si pohlídat šrouby (tvar dosedací plochy) a distanční vložky/podložky. -
white label 05.10.18 10:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
iudex
Na stříbrné se vůbec nedívej, k té shadow line to vypadá prostě nepatřičně. Buď nějaké ty kovově šedé, nebo (tyhle tvarově podobné těm Rialům) dvoubarevné s leštěným kovem. -
Thomasino 05.10.18 10:20
ANZIO (Vision) jsem měl kdysi na Golfu GTI jen dve 18" kola na předek se semiclicky Kumho KU36, když jsem ho tehdy vzal tak 2x až 3x za rok na okruh. Kromě toho, že vypadly časem obě krytky byly OK. Od té doby si k sadě kol objednávám vždy jednu až dvě krytky navíc. Protože také u OZ jsem jednu někde potratil a jedna se mi teplem lehce zkroutila (z okruhu).
iudex 05.10.18 10:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Anzio by mala byť nemecká značka, resp. súčasť nemeckého koncernu Uniwheels, výroba v Nemecku a Poľsku, takže možno paralela s Matadorom v rámci Continentalu.
Tak som nakoniec objednal tie čierno-leštené, k tomu Dunlopy Winter Sport 5. Ďakujem výberovej komisii za spoluprácu. >:D -
Dany 05.10.18 09:51
Iudex, čierno leštené, tie sú o level inde. Aj keď vôbec netuším, čo sú to za značky. Ja osobne BY som vyberal od nejakého renomovaného výrobcu. Predsa nemáš litrovú fábiu. Ak to chceš na zimu, ešte treba vyberať z diskov použiteľných v zime.
Čiste z BY pohľadu by som úplne nezatracoval ani Thomov návrh. A že vyzerajú byť nové a s dokladom. Cenovka za komplet do 1000€ tiež nie je zlá:
Performance dať na leto a sériu na zimu.
Inu, máš hustú káru - máš husté rozhodovanie