Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.10.18  12:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Jo to na začátku bylo první zahřívací kolo, nebo ve finále kolo a půl - když jsem viděl provoz, nechal jsem je poodjet...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.10.18  12:01

Díval jsem se párkrát na to video. Borec měl maximálku na hlavní rovince 223. Gumy mu pěkně hvízdaly, tak asi nebyly nic moc. V posledním kole, měl "moment" nebo dva, to asi z toho borce co ho dojížděl a záhy předjel. Nevím co to bylo za auto....možná Evo nebo STi?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.10.18  10:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Tom: tu som našiel video z nedele, si na videu borca s IS-F: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.10.18  08:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

wl ....ale no tož.....nejsou to AU brýle. Jsou vyrobené v Rakousku, tak to jsou rakouské brýle. Do AU byly dovezené... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.18  01:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

iudex
    Kočner by mě nezaplatil, když vidím, za jakou almužnu chtěl udělat tak špinavou práci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.18  01:42

p7
    Takže, já (údajně) kecám, když píšu, že máš ty brýle z AU... a přitom sám hned přiznáváš, že sis je koupil (v r. 89) v AU. :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.10.18  10:35

... alebo u nás zbierať informácie pre Kočnera. >:-[] Aj keď momentálne by bol bez práce. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 25.10.18  10:35

V tomto obchodě jsem je koupil.... :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 25.10.18  10:30

Tms....wl kecá...nejsou to americké brýle ani AU brýle. Jsou to rakouské brýle Carrera koupené v roce 1989 v AU. Svého času špičková světová značka. Podobné těmto, se dnes dají pořídit i tady v komunistické ČR.... [odkaz]

wl máš dobrý postřeh....mohl bys dělat Putinovi špiona..... ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.18  00:25

« Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

prd7
    Ty už bys taky měl vyměnit ty tmavé brýle za čiré/dioptrické. Dyť mezi tebou a tím borcem o berlích, stojí další maník, tak jaképak: "stojím vedle toho borce na berlích". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.18  00:16

Nj, brýle větší jak on, to jsou brýle z úplně jiného konce světa (ne US, ale AU) woe... >:D
    Poprvé se tam mihne (vlevo) už v 0:49 a pak ještě (v pozadí) na konci od času 2:33.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.18  00:14

« Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

...za těma velkýma emerickýma brýlema jsem ho nepoznal >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.18  00:06

« Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Th
    Máš houby postřeh (jako obvykle), hned po Grygarovi v čase 1:44 až 1:47, ten "prďola" v řadě v tmavých brýlích. >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 24.10.18  23:22

Fred.....no ano byly to cesťáky, ale v AU se jednalo o hromadné starty ( skupina 12 vozů) a jeli se prakticky 4 kola, druhé a třetí měřené. Moc prima závody...a brzdy i gumy obvykle vydržely celou sezónu....
    Tms.....mrkni se slavnostní zahájení, jak tam ředitelství stojí nařádkované, stojím vedle toho borce na berlích a pak ještě na konci, kde mluví s Grygarem a já se motám v pozadí.... ;-)
    A přesně tak, závody na motorkách na přírodních okruzích nejsou pro "slečinky"........ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.10.18  21:17

Ja moc neviem jazdiť tak to naháňam výkonom a pneu. >:-[]
    Cup 2 som nemal tak preskakujem rovno na top,ale kámoš (QV) kupoval v Nurburgu Trofeá a prešiel na ne z Cup2 a povedal že to je iná galaxia. Však aj Dano s M2 ich má,a tiež povedal že úplný top.
    Na budúcu sezónu budem riešiť zadné tak uvidím čo tam.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.18  20:26

« Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

speedfred - Pirelli Trofeo R jsou špička co se týká gripu, ale jednak nejsou levné a hlavně moc prý nevydrží. Ale zase jsou nejrychlejší !! :yes: >:-[]
    Pak dej info, jak se ti zdají proti PS Cup2. Na nich mi vadí ty měkké bočnice, asi se pak vrátím k Yokohama Advan AD08R.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.18  20:23

pradědo - pokud nejsi Grygar, tak jsem tě tam na tom videu neviděl :-( Asi jsem slepý... A to jsem tě na živo viděl 8-s
    Ale jinak závody na mašinách mezi baráky a obrubníky - to jsou velcí magoři !! Na to bych neměl koule >:-[] ;-\ :-(
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.10.18  19:42

Niečo podobné ako si jazdil v Aus sa jazdi v Moste pod názvom Challenge.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 24.10.18  19:28

« Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Parádní vůz ta Megana RS T..škoda jí...měl sis ji nechat. Já měl v tu dobu (2014) Mazdu 3 MPS s podobným výkonem. V Kyjově se tenkrát ještě jezdily moto závody na přírodním okruhu a Megane RS T byl zaváděcí vůz. Na hlavní rovince (dlouhá přes kilák) to mělo opravdu parádní zvuk. [odkaz] [odkaz]
    Ale motórky jsou o něčem jiném.... :-) Na tomto videu jsem 2x k vidění...měl jsem tenkrát funkci vedoucího startovního prostoru a tlumočníka. [odkaz]
    K tomu Carbonia Cup. Mrkl sem na to. Jezdí se to stále. Díval jsem se regule a můžu říct, že je to celé dost profesionální, i když je to pojmenované závody amatérů. Úprav je povoleno celkem dost, což prodražuje celou show. Nejvíc to však prodražuje délka samotných závodů, kde potom dostávají brzdy a gumy hodně zabrat.
    V klubových sprintech v Austrálii se jelo jedno zahřívací kolo, pak letmý start a dvě měřená kola, následně pak jedno zpomalovací. Jelo se takhle 3-4 krát, podle toho kolik bylo jezdců. Mezi jízdami bylo vždy dost času na to, aby všechno pěkně zchladlo a tak opotřebení bylo minimální. Jo, a taky vyhrával ten, kdo zajel v průměru nejrychlejší celkový čas. Jo, a taky byly povoleni 2 jezdci s každým autem, takže náklady se potom rozdělily na půl....
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.10.18  19:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor

Thom: No, facelift pro CTR bych toužebně nevyhlížel, hůře může být vždycky. >:-[]

A co se týká Aurisů, tohle zavírání maj nacvičený z dálnic v duchu hesla "Když já jet nemůžu (míněn motor), tak ty taky nepojedeš." >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…