Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
praděda7 26.10.18 12:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Díval jsem se párkrát na to video. Borec měl maximálku na hlavní rovince 223. Gumy mu pěkně hvízdaly, tak asi nebyly nic moc. V posledním kole, měl "moment" nebo dva, to asi z toho borce co ho dojížděl a záhy předjel. Nevím co to bylo za auto....možná Evo nebo STi? -
praděda7 25.10.18 10:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Tms....wl kecá...nejsou to americké brýle ani AU brýle. Jsou to rakouské brýle Carrera koupené v roce 1989 v AU. Svého času špičková světová značka. Podobné těmto, se dnes dají pořídit i tady v komunistické ČR.... [odkaz]
wl máš dobrý postřeh....mohl bys dělat Putinovi špiona..... ;-) -
praděda7 24.10.18 23:22
« Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Fred.....no ano byly to cesťáky, ale v AU se jednalo o hromadné starty ( skupina 12 vozů) a jeli se prakticky 4 kola, druhé a třetí měřené. Moc prima závody...a brzdy i gumy obvykle vydržely celou sezónu....
Tms.....mrkni se slavnostní zahájení, jak tam ředitelství stojí nařádkované, stojím vedle toho borce na berlích a pak ještě na konci, kde mluví s Grygarem a já se motám v pozadí.... ;-)
A přesně tak, závody na motorkách na přírodních okruzích nejsou pro "slečinky"........ >:D -
speedfred 24.10.18 21:17
« Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Ja moc neviem jazdiť tak to naháňam výkonom a pneu. >:-[]
Cup 2 som nemal tak preskakujem rovno na top,ale kámoš (QV) kupoval v Nurburgu Trofeá a prešiel na ne z Cup2 a povedal že to je iná galaxia. Však aj Dano s M2 ich má,a tiež povedal že úplný top.
Na budúcu sezónu budem riešiť zadné tak uvidím čo tam. -
Thomasino 24.10.18 20:26
« Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
speedfred - Pirelli Trofeo R jsou špička co se týká gripu, ale jednak nejsou levné a hlavně moc prý nevydrží. Ale zase jsou nejrychlejší !! :yes: >:-[]
Pak dej info, jak se ti zdají proti PS Cup2. Na nich mi vadí ty měkké bočnice, asi se pak vrátím k Yokohama Advan AD08R. -
Thomasino 24.10.18 20:23
« Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
pradědo - pokud nejsi Grygar, tak jsem tě tam na tom videu neviděl :-( Asi jsem slepý... A to jsem tě na živo viděl 8-s
Ale jinak závody na mašinách mezi baráky a obrubníky - to jsou velcí magoři !! Na to bych neměl koule >:-[] ;-\ :-( -
praděda7 24.10.18 19:28
« Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Parádní vůz ta Megana RS T..škoda jí...měl sis ji nechat. Já měl v tu dobu (2014) Mazdu 3 MPS s podobným výkonem. V Kyjově se tenkrát ještě jezdily moto závody na přírodním okruhu a Megane RS T byl zaváděcí vůz. Na hlavní rovince (dlouhá přes kilák) to mělo opravdu parádní zvuk. [odkaz] [odkaz]
Ale motórky jsou o něčem jiném.... :-) Na tomto videu jsem 2x k vidění...měl jsem tenkrát funkci vedoucího startovního prostoru a tlumočníka. [odkaz]
K tomu Carbonia Cup. Mrkl sem na to. Jezdí se to stále. Díval jsem se regule a můžu říct, že je to celé dost profesionální, i když je to pojmenované závody amatérů. Úprav je povoleno celkem dost, což prodražuje celou show. Nejvíc to však prodražuje délka samotných závodů, kde potom dostávají brzdy a gumy hodně zabrat.
V klubových sprintech v Austrálii se jelo jedno zahřívací kolo, pak letmý start a dvě měřená kola, následně pak jedno zpomalovací. Jelo se takhle 3-4 krát, podle toho kolik bylo jezdců. Mezi jízdami bylo vždy dost času na to, aby všechno pěkně zchladlo a tak opotřebení bylo minimální. Jo, a taky vyhrával ten, kdo zajel v průměru nejrychlejší celkový čas. Jo, a taky byly povoleni 2 jezdci s každým autem, takže náklady se potom rozdělily na půl.... -
woody-alien 24.10.18 19:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: BMW 3 konfigurátor
Thom: No, facelift pro CTR bych toužebně nevyhlížel, hůře může být vždycky. >:-[]
A co se týká Aurisů, tohle zavírání maj nacvičený z dálnic v duchu hesla "Když já jet nemůžu (míněn motor), tak ty taky nepojedeš." >:-[]