Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.10.18 17:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
iudex, woody a WL - jaký tlaky mají být u GTI na 18" kolech 225/40 ? Nahodil jsem zimní v tomto rozměru na Cupru, ale ikdyž jsou ve velkém techničáku, tak na sloupku u řidiče jsou doporučené tlaky jen pro 19" kola. U Meggie bylo na rozměru 235/40 R18 tuším 2,3 - tak jsem dal zatím taky.
Znáte někdo značku (výrobce kol) RACING LINE ? Přemýšlím o levných kolech 19" pro M2, kam bych koupil nějaké zimní pneu (klidně jeté z Bazoše) na blbinky na čerstvém sněhu >:-[]
A kde bych pak mohl dojíždět letní pneu na driftovacích akcích, např. bych chtěl do rakouského MELKu na skvělou driftovací dráhu.
[odkaz] -
iudex 26.10.18 12:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Veru, išiel dosť nevyrovnane, miestami celkom fičal a inokedy reagoval tak zbrklo, resp. skoro brzdil, nemal dobrú stopu, takže ako písal pod videom najlepší čas mal 2:39, teda horšie ako Tom s motorom o 100k slabším (a 3 litre a 4 valce menším). Ale ja s mojím časom mám najmenej čo kritizovať, takže už som ticho. >:-[] -
praděda7 26.10.18 12:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Díval jsem se párkrát na to video. Borec měl maximálku na hlavní rovince 223. Gumy mu pěkně hvízdaly, tak asi nebyly nic moc. V posledním kole, měl "moment" nebo dva, to asi z toho borce co ho dojížděl a záhy předjel. Nevím co to bylo za auto....možná Evo nebo STi? -
praděda7 25.10.18 10:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...
Tms....wl kecá...nejsou to americké brýle ani AU brýle. Jsou to rakouské brýle Carrera koupené v roce 1989 v AU. Svého času špičková světová značka. Podobné těmto, se dnes dají pořídit i tady v komunistické ČR.... [odkaz]
wl máš dobrý postřeh....mohl bys dělat Putinovi špiona..... ;-)