Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.18  01:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

2,7 vpředu, vzadu, nebo všude? A to je hodnota při částečném, nebo úplném zatížení?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.10.18  00:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Proto jsem při vybírání pneu kladl důraz na chování na mokru, na suchu, plus jsem chtěl směrový design :-)
    WL - díky. Trochu teda dofouknu. Na 19" tam je doporučeno 2,7
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.18  00:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Klidně to dej stejně jako u 19", samotná změna poměru disku/pneu nemívá na doporučený tlak v pneu nijak podstatný vliv:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.10.18  22:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Thomasino: A ty si jako myslíš, že tam na té vaší jižní Moravě, kde letos ani nepršelo, bude sníh? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.18  17:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

iudex, woody a WL - jaký tlaky mají být u GTI na 18" kolech 225/40 ? Nahodil jsem zimní v tomto rozměru na Cupru, ale ikdyž jsou ve velkém techničáku, tak na sloupku u řidiče jsou doporučené tlaky jen pro 19" kola. U Meggie bylo na rozměru 235/40 R18 tuším 2,3 - tak jsem dal zatím taky.
    Znáte někdo značku (výrobce kol) RACING LINE ? Přemýšlím o levných kolech 19" pro M2, kam bych koupil nějaké zimní pneu (klidně jeté z Bazoše) na blbinky na čerstvém sněhu >:-[]
    A kde bych pak mohl dojíždět letní pneu na driftovacích akcích, např. bych chtěl do rakouského MELKu na skvělou driftovací dráhu.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 27.10.18  16:39

Velmi zajímavé čísla.............to by za mě byl hotový raketový praděda.....ale asi brzké přistání někde v poli nebo na stromě........

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.10.18  13:03

No myslím, že důvod proč ten borec nezajel lepší čas bude hlavně v gumách..........
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.10.18  12:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Veru, išiel dosť nevyrovnane, miestami celkom fičal a inokedy reagoval tak zbrklo, resp. skoro brzdil, nemal dobrú stopu, takže ako písal pod videom najlepší čas mal 2:39, teda horšie ako Tom s motorom o 100k slabším (a 3 litre a 4 valce menším). Ale ja s mojím časom mám najmenej čo kritizovať, takže už som ticho. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.10.18  12:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Jo to na začátku bylo první zahřívací kolo, nebo ve finále kolo a půl - když jsem viděl provoz, nechal jsem je poodjet...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.10.18  12:01

Díval jsem se párkrát na to video. Borec měl maximálku na hlavní rovince 223. Gumy mu pěkně hvízdaly, tak asi nebyly nic moc. V posledním kole, měl "moment" nebo dva, to asi z toho borce co ho dojížděl a záhy předjel. Nevím co to bylo za auto....možná Evo nebo STi?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.10.18  10:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

Tom: tu som našiel video z nedele, si na videu borca s IS-F: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.10.18  08:55

wl ....ale no tož.....nejsou to AU brýle. Jsou vyrobené v Rakousku, tak to jsou rakouské brýle. Do AU byly dovezené... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.18  01:46

iudex
    Kočner by mě nezaplatil, když vidím, za jakou almužnu chtěl udělat tak špinavou práci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.10.18  01:42

p7
    Takže, já (údajně) kecám, když píšu, že máš ty brýle z AU... a přitom sám hned přiznáváš, že sis je koupil (v r. 89) v AU. :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.10.18  10:35

... alebo u nás zbierať informácie pre Kočnera. >:-[] Aj keď momentálne by bol bez práce. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 25.10.18  10:35

V tomto obchodě jsem je koupil.... :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 25.10.18  10:30

Tms....wl kecá...nejsou to americké brýle ani AU brýle. Jsou to rakouské brýle Carrera koupené v roce 1989 v AU. Svého času špičková světová značka. Podobné těmto, se dnes dají pořídit i tady v komunistické ČR.... [odkaz]

wl máš dobrý postřeh....mohl bys dělat Putinovi špiona..... ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.18  00:25

« Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

prd7
    Ty už bys taky měl vyměnit ty tmavé brýle za čiré/dioptrické. Dyť mezi tebou a tím borcem o berlích, stojí další maník, tak jaképak: "stojím vedle toho borce na berlích". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.18  00:16

Nj, brýle větší jak on, to jsou brýle z úplně jiného konce světa (ne US, ale AU) woe... >:D
    Poprvé se tam mihne (vlevo) už v 0:49 a pak ještě (v pozadí) na konci od času 2:33.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.18  00:14

« Re: Re: Re: Re: Takové to okruhové domácí ježdění...

...za těma velkýma emerickýma brýlema jsem ho nepoznal >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…