Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
woody-alien 30.10.18 21:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 let Č(S)R...
Dany: Vzhledem k tomu, že nebyl moc čas a připravených účastníků je tu zřejmě naprosté minimum, co tak dát uzávěrku se zpožděním až dejme tomu na příští úterý 6.11.ve 22:00 ?
Téma "MOJE AUTO A ČAS "
Pokud mě tedy do té doby potomek Svatoplukův ;-) nedonutí rozšířit své "šťourání v nose" i na zdejší diskuzní kroužek. ;-\ -
Thomasino 30.10.18 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 let Č(S)R...
Holomóc mám rád, nakonec mám od tama už druhé auto a hlavně doposavad i mé nejzajímavější a nejlepší auto ;-) >:-[]
Před rokem jsme tam byli taky na skvělém vánočním koncertu zpěvačky TARJA Turunen, dříve zpívala s NIGHTWISH.. -
Dany 30.10.18 16:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 let Č(S)R...
Ja som špeciálny sviatok strávil v práci.
Na hrátky s časom mám času menej ako málo, ale určite niečo prihodím.
Iudex, ak si mal čas iba pre seba, tak určite z toho niečo bude. ;-)
Emel, ak nafotíš čokoľvek, tak to bude k téme. -
iudex 30.10.18 16:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 let Č(S)R...
Tak ja som využil voľno, skočil do auta a dal trochu (ako sa hovorí u nás na dedine) spirited driving on B-roads. Síce som si myslel, že cez sviatok kamióny nejazdia (jazdili), ale aj tak som trochu prečistil výfukový systém a súčasne niečo narýchlo v lese cvakol, tak idem pozrieť, či z toho niečo bude.
[odkaz] -
Emel 30.10.18 13:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 let Č(S)R...
praděda: kvůli jednomu Kočnerovi nemusíš přece měnit celou generaci, ne :-) ? Já jsem byl naopak pozitivně překvapený z reakce Slovenska na celou kauzu. Hajzlové tu budou vždycky... i hajzlové s penězma a vlivem. To prorůstání do Policie apod. je samozřejmě mrzuté. -
-
-
Ronault. 30.10.18 13:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 let Č(S)R...
Já jsem teda naprosto proti nějakému dělení
1. oni by nás ti jihomoraváci chtěli do jednoho státu. Brno je pro mě nedostupné, nedá se tam zaparkovat, nejezdí tam regiojet
2. vzhledem kdo se na Moravě umístil an 2. místě ve volbách, ne díky, jsem rád, že ty hlasy prahy to vykompenzovaly
3. představa, že bude hlavní město s obyvateli, kteří si vyrobili rádobyvtipný jazyk, vlakové nádraží chtějí pojmenovat Šalingrad, ne díky... to raději tu Prahu a to jsem v Brně 8 let žil...
4. v jednom státě s pradědou nechci být >:D
5. odfoceno nemám

K názvu témy. "Moje auto" je v podstate podmienené v pravidlách. Pravda, takto to vyznie lepšie.
Čas môže byt vztiahnutý aj k času fotografickému (uzávierky). Môžete tak využiť minulomesačný nezrealizovaný nápad.