Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 07.11.18 18:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení
Dany
To je možné, ale pevně věřím, že Fred bude ten poslední, koho by jejich případný mínus (na jeho voze) trápil. ;-)
Pokud by znali alespoň jeho nick, možná by si to jeho pojištění rozmysleli. >:-[] -
white label 07.11.18 12:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení
Dany
Tak to se potom nedivím, že se ti zdá Fredova pojistka relativně laciná.
Čím větší škoda, tím víc je pojišťovna opatrnější při vyplácení, ale pokud je to klient, který už do nich nasypal spoustu peněz a další nasypat může, pak si nedovolí dělat problémy, protože konkurence na trhu je velká. -
Dany 07.11.18 11:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení
Woody: Je to dosť. Neplatil som auto v hotovosti, čiže je možné, že to trochu natiahli na poistke. Poisťovňa sa vybrať nedala a nemal som tam žiadne iné poistky. Čiste havarijná bola 3% z kúpnej ceny pred zľavou ;-\
Inde by sa určite dalo lepšie -
woody-alien 07.11.18 10:51
Dany: To je docela dost. Za obyčejnou nižší střední (pravda, o něco slabší) platím výrazně ale opravdu výrazně méně. Nemám tam úplně všechno možné, ale třeba GAP , skla, nějakou rozšířenou asistenci atp. ano. Je fakt, že mám celkem velkou slevu za bezeškodní průběh....a ani mně se nechce zkoušet, jestli je to dobrá pojistka nebo ne. Je ale u renomované pojišťovny. -
Dany 07.11.18 07:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení
WL, tak ako je poistka a poistka, je udalosť a udalosť. Dve kolá pri dlhodobom bezškodovom priebehu je pre poisťovňu nič. Chleba by sa začal lámať pri väčších škodách. Až potom sa odhalí poistka v plnej nahote. Zažil som dvojročnú X5 buchnutú na predné koleso (nárazník, kapota, blatník, zavesenie...) bez poškodenia motorovej časti. Poisťovňa to vyhodnotila ako totálku. Pochopiteľne by vyplatili zostatkovú hodnotu. Vtedy to stálo veľa vybavovačiek a známostí, aby zaplatili opravu.
Ja platím jemne cez tisíc € za obyčajnú nižšiu strednú. Je v tom všetko možné vrátane GAP. To je cena, ktorá atakuje poistku na Fredovu Julku.
Či je to dobrá poistka sa mi ale skúšať nechce ;-\ -
woody-alien 06.11.18 22:54
« Fotosoutěž - ukončení přihlašování
Je vidět, že mě Emel už docela zná. >:-[] Zasekl jsem se u pěkných fotek v galerii nové X5. No nic, takže ukončuji přihlašování. Do soutěže za Říjen 2018 se přihlásili:
iudex
speedfred
Thomasino
white label
Dany
praděda
Emel
Ronault
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Hlasování bude probíhat do pátku 9.11.2018 do 22:00 hod.
Připomínám, že hlasovat může kdokoliv, tedy nejen přihlášení účastníci soutěže. Pro účastníky je však hlasování povinné. Hlasuje se pro první tři a pozice nelze sdílet. Musíte se holt rozhodnout, kdo bude první, druhý a třetí. ;-)
-
Ronault. 06.11.18 22:44
« Re: Re: Re: Fotosoutěž
Woody: uuuž to funguje :-) jooo, prokrastinace, to je věc.
Mimochodem dnes cestou na hotel jsem pod prodejnou Oplu BS Auto viděl krásně osvětlenou garáž kde renovují veterány, mooooc pěkná podívaná. Nechtěl jsem si to přes okno fotit ať mě někdo nenařkne, že to jdu vykrást, přece jen byla tma... >:D
Tohle bude asi ono: [odkaz]
edit: prý "cnost"... ach ten můj češtin -
-
praděda7 06.11.18 22:27
Dnes jsem byl opět v Buchlovských kopcích pokochat se krásou podzimních listnatých lesů. Byl tam docela klídek a vozovka naprosto suchá i na severních svazích. Občas nějaký ten kamion, ale v porovnání s nedělí skoro pusto. I na Samotě jsme měli oběd naservírovaný do 10ti minut. Zkrátka moc povedený výlet, i když trochu foukalo....... :-)