Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 11.11.18  15:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Sice jen ussrraanný japonský automat ale má.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 11.11.18  15:00

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

A ma to vobec prevodovku? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 11.11.18  12:06

« Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

2019 X2 M35i dorazila do států.....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.11.18  18:16

« Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Děkuji za body a gratuluji vítězům
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 10.11.18  10:33

« Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

To už bylo? Tak to sorry, teď jsem fakt v nestíhacím režimu. Pro zajímavost:
    1) iudex: je tam téma i kvalita
    2) white: je potřeba se chvíli zamyslet co na té fotce vlastně je
    3) dany: taky v tom tématiku vidím
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 10.11.18  09:59

Jsem na tom lepší než ČSSD....................odrazil jsem se od dna.... >:D

iudexovi... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Insolito

Insolito 09.11.18  23:30

Gratuluji vítězi. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.11.18  23:15

« Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

V říjnovém kole Fotosoutěže bylo hlasováním určeno toto pořadí:

1. iudex - 24 bodů
    2. Dany - 9 bodů
    3. white label - 8 bodů

4. Thomasino - 5 bodů
    5. Ronault - 4 body
    6. speedfred, praděda - 2 body

--------------------------------------… />
    Emel se nám s hlasováním někde zasekl a na benevolenci už spoléhat nemůže, čili je bohužel vyřazen z výsledkové listiny.

Gratuluji iudexovi ke zdrcujícímu vítězství (od všech hlasujících první místo :yes: ) a díky všem za účast i hlasování. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.11.18  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Narazil jsem náhodou na tyto stránky........nu což, kára je už po záruce...;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.11.18  22:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

300 koní z 1.8l....v dnešní, emisemi sešněrované době......to je hustý.......určitě tady Renault zužitkoval hodně poznatků z F-1 racing.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.11.18  22:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Jasné, ešte príde top verzia Trophy s 300k, najviac track-oriented. Otázka je pouziteľnosť na bežné jazdenie a tiež cena.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.11.18  22:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Tms.....MRS CUP ještě není ta nejsilnější verze mám dojem............ :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Insolito

Insolito 09.11.18  21:57

« Re: Fotosoutěž - ukončení přihlašování

hlasuji:

1. iudex
    2. white label
    3. Dany
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.11.18  21:56

« Fotosoutěž - konec hlasování 22:00

Připomínám, že ve 22:00 končí hlasování. Výsledky vyhlásím o něco později, ale na hlasování po termínu nebude brán zřetel. Děkuji za pozornost. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.11.18  17:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Jo, Tvoje dojmy a porovnanie s minulou generáciou by ma zaujímali, tak píš. A ak si šoféroval aj základný MRS (bez Cupu), tak tiež porovnaj. Čo som ja šoféroval bola len základná verzia Sport a už tá sa mi veľmi páčila, tak verím, že Cup bude ešte lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.11.18  17:22

Thomasino: Tak to se pak důkladně rozepis, dost by mě zajímalo srovnání od bývalého majitele bývalé generace... A taky kdyby někdo měl srovnání Cup a RS.
    Ne že bych na to měl peníze, ale už mám ten dieselový kombík moc dlouho >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.11.18  17:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Samozřejmě znám pravidlo třetinek a to že by mělo auto ideálně směřovat do fotky (což by tady zrovna nešlo, nebo by tam pak byl zadek auta a to mám sice taky nafocené, ale není to tak pěkné), na druhou stranu ne vždy je třeba to úplně dodržovat, ale to je asi už pak každého pohled a hlavně asi záleží celkově na tom co vše na té fotce je. Pak najdu i tu fotku kdy je auto opačně, jede nahoru do kopce a umístěné je dole vpravo. Mimochodem jsem takto kdysi fotil i Megouše, hned po převzetí na první projížďce.
    [odkaz]
    Možná napravo i dole mohlo být o trochu více místa. A taky jsem tu fotku pak použil k článku do Fasteru....

Mimochodem jsem dnes asi 45 minut řídil nový Megane R.S. ve verzi CUP s manuálem a samosvorem, pak napíši nějaké postřehy. Zkráceně zatím že příjemné překvapení, podvozek tuhý, ale neodskakuje zadek tak jako moje MEGGIE, trochu to prdí do výfuku i s manuálem při ubrání plynu a na to natáčení zadních kol se asi dá zvyknout
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.11.18  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Tom: ako píše Dany, základné kompozičné pravidlo je, že hlavný objekt sa nedáva rovno do stredu, ale do tretiny obrazu (tzv. rule of thirds, pravidlo tretín): [odkaz] To súčasne umožní pozorovateľovi vnímať aj okolie, kontext a v konečnom efekte to pôsobí pútavejšie, menej nudne: [odkaz]
    [odkaz]
    Samozrejme to neplatí, ak chceš ukázať iba auto samotné a okolie je nepodstatné: [odkaz]
    Ale ako všeobecné pravidlo platí tá tretinová kompozícia, v prípade auta je naviac ideálne, ak predok auta smeruje dovnútra fotky (to je obdoba kompozičného pravidla, že pohľad človeka či jeho smerovanie by malo ísť dovnútra fotky).
    Ale to už asi zbytočne mudrujeme, mne sa Tvoja fotka páčila i tak a preto som ju dal na druhé miesto.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 09.11.18  08:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Dany.....taky si myslím, že jsem měl být jednička.......... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 09.11.18  07:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - přihlášení

Thom: práve to, že je auto v strede, pôsobí kompozične nevyvážene. Skúsil som to orezať, aby si videl čo som myslel, ale z tohto pohľadu a ohniska by vždy volačo vypadlo. Je to iba môj pohľad na vec a drobnosť. Nakoniec si na bedni ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…