Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.11.18  00:12

« Re: Re: Re: Re: Re: První test Megane 4 R.S. ve verzi CUP v ČR :-)

WL: Není to ani půl roku, kdy jsem se tady v této diskuzi vás všech tázal na ty desky ATE Ceramic a nikdo na to nijak neodpověděl, jestli s tím má nějaké zkušenosti ;-) Všude jsem četl, že opravdu větší výdrž a nešpiní, ale na některých fórech si někteří právě na pískaní ztěžovali...
    Už jsem je skoro kupoval, protože Megane má skoro 100t km a stále původní desky a kotouče, dle poslední prohlídky 60% ještě desky vpředu (holt nebrzdím a dle hesla GTI, že správný řidič udělá na destičky 100t km, se taky řídím... dokonce i pravidlo že dvě sady pneumatik by měly stačit :-! >:D ), ale už se disky pokřivily a začaly vibrovat. Nicméně trochu jsem jím několikrát trochu více dal zabrat a vypadá, že to asi byla jen špína, protože vibrace se značně zmenšily....

.... čili možná příští rok by ty ATE Ceramic mohly být, nejpozději napřesrok... má někdo reálné zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.18  22:57

« Re: Re: Re: Re: První test Megane 4 R.S. ve verzi CUP v ČR :-)

Doporučuji, kdybys měnil brzdové kotouče, přejdi na desky ATE Ceramic, které nešpiní disky kol, mají delší výdrž, nepískají a brzdí dobře i za studena.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.11.18  20:41

« Re: Re: Re: První test Megane 4 R.S. ve verzi CUP v ČR :-)

WL: díky za tip. Ten rozdíl šedých odstínů krytky a kola není až tak velký jako na fotce. Jen dneska jsem si vyzkoušel, že takové ty zářezy se budou na přední straně hodně špatně udržovat čisté, v tom je ta dvoubarevná verze prostě jinde. 8-s Na zimu ale dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.11.18  20:04

« Re: Re: První test Megane 4 R.S. ve verzi CUP v ČR :-)

Šedá o něco lepší, k těm kolům...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.11.18  19:10

« Re: První test Megane 4 R.S. ve verzi CUP v ČR :-)

Thomasino: takže se vlastně shoduješ třeba s Rasto Chvalou a dalšími, že nový M RS je více daily car a i na CUP podvozku je pro každodenní užití, z negativ především chybí výkonová špička... Trochu zamrzí ono "odtažení" zadku při ubrání plynu, to krásně umělo i Copilotovo Clio RS minulé generace. Ale zase HH by asi pro většinu lidí měl být i na každý den. Hlavně pro nás, co máme omezený počet garáží 8-s >:D

Nafotil jsem trochu lépe repasovaná kola na Citrouše. Řekl bych, že byli Poláci docela šikovní, ale bohužel jsem až doma zjistil, že 3 ze 4 středových pokliček mají vylámané uchycení 8-s ;-\ Nevím proč to neřekli hned a nechápu, jak jsou toho schopní? Vím, že se to blbě vyndává šroubovákem ostrou hranou ale rovnoměrným tlakem třeba trubky na střed krytky to jde v pohodě... dost mě tím na...li.

Na netu jsem našel týpka, co prodával nové, ale měl jen šedé, ty co byly použité ve fotosoutěži. Pak by tam šly ještě dát krytky z letní sady, ale asi tam dám ty šedé, když už je mám. Pravda i ta černá nevypadá zle.
    Foto: [odkaz] vpravo původní stav, uprostřed černá krytka, vlevo šedá
    Samostatně se šedou krytkou: [odkaz]
    samostatně s černou krytkou: [odkaz]

Ten odstín je na světle hodně tvárný, špatně se fotí originální barvu.. :-O
  • 40 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.11.18  13:30

« První test Megane 4 R.S. ve verzi CUP v ČR :-)

Takže tady máte pánové první malý testík nového Megane R.S. ve verzi CUP, je to zatím jediný kousek v ČR díky Auto Pokorný Brno a také RNews.cz, kteří mi auto zapůjčili pro krátké otestování a pro RNews.cz (kteří jako první testují) jsem sepsal nějaké dojmy a pak jsme je upravené dali také tady na DriversWeb :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.11.18  10:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

iudex: úcta a respekt se nezíská věkem ;-) To je totéž, jako spousta starších chce po dětech onen respekt a úctu a přitom jim viditelně lžou. A to vím o čem mluvím, jsem otčín dvou puberťáků a kdybych jim lhal nebo dával nesmyslné nelogické úkoly, to by ke mně neměli tak velký respekt... větší než k otci ;-)
    Ono na diskuzích to není lehké pro kohokoliv, někteří by to měli vzdát, i když na živo by mohl být dojem značně lepší, ale tady je to jinak, fakta jsou dnes dostupná, na lež se rychle přijde. Takovým hezkým příkladem je diskutér ja prvni 123, ten v reálu má úplně jiný dojem než na diskuzi, tady to nezvládá. Praděda svým jediným argumentem, že žil v Austrálii, i pro reálnou diskuzi nevypadá na objektivní..., ale třeba se pletu...
    Už tu jsem tak 12-14 let a docela dost mě to naučilo ;-)
    Stinger - hezké, ale pořád čekám na ty dojmy Thomasina z Meganu :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.11.18  10:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ron: ale no tak, trochu úcty k šedinám. ;-)
    Ale aby som prehodil výhybku, dnes som prvýkrát naživo videl Kiu Stinger no a spravila na mňa dojem. Bola v tej promo červenej metalíze a naozaj je to auto, za ktorým sa človek v premávke otočí, nízke, s dlhou a širokou kapotou a celkovo dravými a pritom elegantnými líniami. Veľmi pôsobivé (vizuálne).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.11.18  10:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

pradeda: ty jsi něco jako Lubomír Volný z SPD, prostě jsi tak řekl a je to tak, fakta nic neznamenají >:D Předpokládám, že honíš taky od dětství a honil jsi i v Austrálii, ale to taky z tebe nedělá odborníka na australské ptáky ;-)
    Mimochodem, já žiju již 72 let v USA v Holywoodu...a říkám to a nehádam se z tebou... >:D Takové tvrzení může napsat tady kdokoliv.
    Ty jsi typický člověk, který by do diskuzí na internetu neměl chodit. Placal, co neumí svá tvrzení obhájit fakty, mává svými dojmy a výkřiky a obhajuje nedokazatelnými rádoby životními zkušenostmi... a zahnán do koutů hodis odkaz ba hoax nebo hlupáka, co překrucuje, viz ten rozpočet krajů. Ještě bys měl říct, že máš vysokou školu života a budeš typický diskutér na novinky.cz
    Doufám, že takhle nezblbnu a ty začni používat mozek, ověřené zdroje a fakta.

Iudex: kovbojky jsou taky střílečky s násilím, jejich hlavně vlna byla v 50. letech, ale to přece nijak nepopírá ten nesmysl, že >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 12.11.18  09:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

iu...nikde jsem nepsal, že Blade runner je válečný film. Jen jsem napsal, jak se věci mají a proč. Já se s nikým nehádám, já vám to říkám.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 12.11.18  09:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ron..ale houno, tyto filmy byly spíš výjimka. Já tam žil, mě nemusíš nic vykládat. Je to tak jak jsem napsal. Tady se taky za první republiky žádné válečné filmy netočily. To jen komunisté se v nich vyžívali a připravovali lidi na další válku, ke které díky bohu nepřišlo.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.11.18  08:27

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

pradeda: Blade runner ale nie je vojnový film a nič s vojnou nemá spoločné. Akurát ukazuje dystopický svet budúcnosti v typicky ponurej atmosfére (aj preto sa pôvodný Blade runner označoval ako "sci-fi noir"). Ja mám sci-fi rád, v mladosti som čítal Asimova i Clarka a ak niečo zaujímavé príde do kín, tak si to pozriem; ale nie každému pochopiteľne vyhovujú, notabene tie menej optimistické. Objektívne ale Blade runner je radený medzi najlepšie filmy nielen v rámci žánru, ale všeobecne (v databáze IMDB sú oba filmy, pôvodný aj pokračovanie v Top 250).
    Ak chceš odporučiť niečo bez násilia, s jednoduchým, ale silným príbehom odohrávajúcim sa v spomínaných 80. rokoch, tak si pozri Call me by your name (Daj mi svoje meno). Aj keď je to o gayoch, proti ktorým si Ty vysadený, tak neviem. >:-[] Asi ideál pre Teba by mohol byť Hell or high water (Za každú cenu), moderná kovbojka z Texasu, výborný film.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.11.18  07:18

« Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Gratulujem víťazovi a ďakujem za hlasy.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.11.18  01:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

praděda: promiň, tak pro starce s demencí, čsfd je sice Česko-slovenská filmová databáze, ale jsou v ní obsaženy v podstatě všechny světové filmy, nejen české a ruské. :-! Ale můžeš zkusit zapátrat na imdb, udělat statistiku a výsledky předložit, jestli tedy víš, co je imbd, co je statistika a co jsou objektivní výsledky. :-!
    Jen tak namátkově: Četa, Most přes Řeku Kwai, Norimberský proces, Pahorek, Nejdelší den...
    Filmy se natáčejí pro diváky, proto, že se očekává sledovanost a lidi se nemění
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 11.11.18  23:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ron...sorry jako, ale ty to vidíš jen z pohledu komunistického Československa a Ruska. Na západě se se taková válečná propaganda nevedla. Tys na západě nežil, já jo.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.11.18  23:27

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

pradědo: Jestli si ty zase nepřekrucuješ realitu a hledáš odůvodnění tam, kde nikdy nebylo. Války jsou a byly a budou, v podstatě všude a válečných filmů se točí hodně a v podstatě plynule. Tady je třeba žebříček válečných filmů dle ČSFD a že by tam byly filmy až po roce 1980, to určitě ne
    [odkaz]
    Já teda moc sci-f nemusím... To už raději právě ten válečný, třeba protiválečný film Olověná vesta :yes:
    A jeden hodně dobrý z Ruska: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 11.11.18  22:55

iu...podíval jsem se na trailer toho filmu...takovým filmům už nerozumím a mám obavy jim nerozumí ani ti, co je natáčí. Ale chápu, že je po takových věcech poptávka. Už dávno totiž nebyla válka a mladší generace neví co je to utrpení a hrůza. A tyto filmy jsou jim náhražkou. Po válce a snad až do 80.let letěly většinou romantické filmy, komedie a muzikály. Byly určené pro generaci těch, co zažily válku nebo i obě dvě, jako třeba moji rodičové a často v nich ztratily své bližní. Ano, sem tam se objevil nějaký ten thriller a nebo action movie, ale to byly spíš výjimky. Já válku nepamatuji, ale pamatuji bídu a hlad po válce, kdy byly potraviny ještě na příděl. U nás v ulici bydleli nějací Machovi. Měli 3 kluky, kteří byli věčně hladoví. Měli kopačák a druhým dětem ho půjčovali za krajíc chleba s máslem.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.18  22:23

To sci-fi si nechám asi až na rok 2049 ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.11.18  21:54

« Re: Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Ďakujem všetkým za hlasy, cením si, že ma všetci dali na prvé miesto. A po dlhej dobe som sa dočkal víťazstva, o to hodnotnejšieho, že je to prvé víťazstvo pre 3ku. Gratulujem ostatným medailistom a vďaka všetkým za účasť.
    P.S. Práve som dopozeral Blade runnera 2049, silne odporúčam priaznivcom sci-fi a pre fanúšikov pôvodného filmu priam povinnosť. Popravde jeho kultový status som až tak úplne nechápal, každopádne pokračovanie ho jednoznačne prevýšilo (čo sa často nestáva).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.18  19:17

« Re: Fotosoutěž - vyhlášení výsledků

Gratulace iudexovi za jasné vítězství :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…