Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.18  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Ron
    Ono už to: "a my nic", pomalu taky neplatí:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.11.18  13:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Dany: tak pri tejto téme by som sa aj ja vyautoval, kvôli chrbtici už ručne neumývam a z umyvárky auto vyzerá čisté až tak z 3 metrov. >:D Ale šak sa vyjadri, čo sa Ti pozdáva, o téme rozhodujú medailisti spoločne.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.11.18  12:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

WL: díval jsem se taky na ty dvě fotky a je to focené jinak. Jen si povšimni jednoho místa - na modrém jde vidět i okraj asi červené odrazky na zadním nárazníku, to na bílém nejde vidět, protože je foceno více z podhledu. To jsou prostě určující body pro správné hodnocení projekce, jedna z věcí, co se teď učím ... teda na rtg, ale ono to je stejné... 8-s >:D

iudex: Jasně, jestli chceš téma moje driftovací auto, tak můžu rovnou převrátit Picasso na bok a vyfotit, bylo by to přesné vyjádření výsledku při pokusu o drift >:D Neboj, oni kluci polští za pár Zlotých i to auto nablýskají >:-[]

Jinak u nás to teď v ČR žije... jak jsme nedávno koukali na SK, tak slováci musí teď koukat na nás >:D Jenže oni vyšli do ulic a my nic.

Nejvíce mi to připomíná můj oblíbený film: [odkaz] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.18  10:42

Dany
    Může to být úhlem pohledu, chtělo by to vidět naživo. Na barvu bych to nesváděl, že by to zrovna bílá opticky zmenšovala se mi moc nezdá.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 15.11.18  08:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Len nie "Moje nablýskané auto", to nedám >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.11.18  08:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Dany: tak rád by som niečo ako Moje driftujúce auto, ale to by asi bola nulová účasť. >:D Takže skôr niečo, čo sa dá v súčasnom období bez väčších problémov realizovať, idú najkratšie dni v roku, tak skôr nejakú nočnú tému, napr. Moje auto a zimná noc. Alebo niečo súvisiace so sezónnou údržbou či prezúvaním (aby Ron nejak využil svoje poľské nešťastie >:-[] ). Prípadne niečo, čo možno cvaknúť doma v garáži, napr. Moje auto a interiér (alebo detail interiéru). Alebo pre predzimných leštičov a voskovačov Moje nablýskané auto. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 15.11.18  07:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

WA: Máš pravdu předsedo. Keby mi to niekto cpal, tak prižmúrim oko :-) . Interiér je lahodný a som rád, že sa nevydali cestou Audi. Nakoniec by mi pragmaticky stačilo 330i, zadokolka a ak by sa robil s tým zlým manuálom, tak ten.

Woody, ak si nájdeš čas, mohol by si zmeniť titulnú fotku súťaže.

Iudex, ak už sme pri súťaži, aká bude nasledujúca téma?
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 15.11.18  07:13

White, nechcem sa hádať ;-)
    Tá modrá fotka je fotená trochu z nadhľadu.
    Ak sa pozrieš na fotky fotené priamo zozadu, tak tam žiadny materiál navyšie vidieť nie je. Pozri sa, ako to vychádza pomerovo k znaku. Tar je rovnaký, linky končia na rovnakých miestach.
    Podľa mňa je to spôsobené farbou a uhlom pohľadu.

Že to tam "mierne" vadí, je iná. Tá masa materiálu voči štíhlym svetlám je proste moc.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.11.18  06:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Nj, pokud se týká nové 3-er, okomentoval bych to cimrmanovsky, zkrátka si "malinko zapřeháněli". Nesdílím názory z diskuze při představení, že základní verze na rozdíl od dřívějších generací už je fajn. Není. Ta "efektní" téčka jsou totiž úděsná, to je styl "co bysme tak ještě načančali ?" Monstróznost ledvinek a jejich masivní orámování chromem (kdyby si jich náhodu někdo nevšiml >:D ) zdá se nezná hranic. To se na mě nezlobte, proti tomu je i vysmívané zvětšování znaku u Renaultů vyloženě decentní. :-) A stejně jako Danymu i mně na základním nárazníku hodně vadí cvičení z deskriptivní geometrie s pracovním názvem Průnik nakloněných rovin, které doposud bylo oblíbenou kratochvílí asijských designérů.

Abych to zkrátil, přes kritizovanou překombinovanost soudím, že nakonec bude zase nejlépe vypadat klasický M-paket, samozřejmě v kombinaci s vhodnou barvou. Tohle by za mě prostě šlo. [odkaz]
    I když.....já nekupuju, takže mi to žíly trhat nemusí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.11.18  06:00

wl: Nechci machrovat, ale třeba mně přišly dokumenty od soudu z nehody mého Transita s kamionem po cca 4 letech......a v maďarštině. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.18  01:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Řekl bych, že to šlo přímo bez žádosti na český centrální registr. Nezapomeň, že i díky rakouským elektronickým dálničním známkám už mají údaje o (některých) konkrétních majitelích aut i s českými RZ. A já tam letos kupoval na firmu (hlavně k vůli obejití prodlevy začátku platnosti) už dvě dálniční známky na dvě auta.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.11.18  01:16

WL: Jestli to ale náhodou není přesně naopak, jak si myslíš. Spíše budeme za Rakouskem pozadu.

Rakousko oslovilo české úřady s požadavkem na informace vlastníka vozidla, centrální registr se šestkrát restartoval, prošlo to kolotočem úředníků a konečně se do dostalo do Rakouska v těsné lhůtě 30 dní a ti se s tím dle hesla, že němčina je světový jazyk netento a poslali ti to...

Zatímco české úřady oslovily Rakouské, ti jim to rovnou přeložili od němčiny i s adresou a stihli to v ten den...

Vůbec bych se nedivil, kdyby to takhle probíhalo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.11.18  23:55

Spolužačce mé ženy (provdané do Tyrolska), přišla letos pokuta z Valašska (taky za rychlost, ale v obci) do Tyrolska ani ne za týden a měla to rovnou v němčině.
    Mně to přišlo za měsíc a půl a po češtině ani památky, takže v tomto ohledu jsme tady evidentně napřed. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 14.11.18  20:56

WL: jde vidět, že ty mezinárodní poštovní zásilky trvají pořád dlouho >:-[] ám rád tyhle pozdravy z dovolené. Mě jednou přišel pozdrav z tunelu v Praze cestou do Chorvatska a o rok později z Mikulova z cesty do Maďaska :-| :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.11.18  19:03

Včera mi přišel pozdrav z Tyrolské dálnice, 30. 9. naměřeno 113 km/h (+13km/h) = 60 euro.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.11.18  18:48

Mně přijde, že tam nějaký rozdíl je, zkus si to otevřít vedle sebe:
    [odkaz]
    [odkaz]

P.S. Ale pokud je to stejné, tím hůř i pro normální verzi
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.11.18  12:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Mne sa zdá, že to robí iba tá biela farba
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.11.18  12:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Klasická verze má ten hrb umírněnější:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.11.18  11:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

WL, ano, lenže všetko ostatné je ešte horšie. To víko kufru majú spoločné všetky verzie, nie?
    Čo zostáva? Čakať na Kabaňa?

Edit: Z bočného pohľadu sa to ešte celkom dá. Horšie je to priamo zozadu a tie úzke svetlá tomu len pomáhajú.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.11.18  11:39

« Re: Re: Re: Re: Když nejde sundat kolo...

Mpaket na nové 3er se (designově) hodně nepovedl, a bohužel nejen přední nárazník, ale i ten přepálený "hrb" na hraně víka kufru. Obojí působí tak nějak "tuzingově".
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…