Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 04.12.18 18:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
sf: To já chápu, že si zvyknul, ale přece jen - S-Max pro dva ale spíš jen pro jednoho, proč ? Ani dovolená nemůže posloužit coby argument, protože v naprosté většině lítaj... taky bych spíš čekal nějakou změnu. -
speedfred 04.12.18 18:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Čakal som že napíšeš : švagra chytila kríza stredného veku a kúpil kupé/kabrio/HH.
S-Max je ale ok ak si už zvykol, mám jeho praktickejšieho brášku a po jazde v ňom nechápem to "SUV šialenstvo". Je ďaleko praktickejší a má lepšie nastupovanie/vystupovanie. Možnosti 4x4 či automaty sú tak isto v ponuke, akurát do MPV asi nikto nemontuje nejaké 6 valce. -
woody-alien 04.12.18 17:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
wl: Máš pravdu, tohle není o vkusu, spíš jen takovej divnej výběr. Proč na městské pojížďky ojetou malou naftovou Audinu ? Proč ne nové a klidně třeba i mainstreamovej kompaktní hatch ? V rodině žádnou "povinnost" kupovat prémii nemají. ;-)
Švagr mě pro změnu překvapil, když se po jedenácti letech s S-Maxem rozhodl auto vyměnit. Děti už jsou dospělé a mají svá auta, pátý člen rodiny - retrívr Nelina jim nedávno zemřel.....takže se hluboce zamyslel a koupil...........nového S-Maxe. >:-[] -
white label 04.12.18 14:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Jasně, ale motorizace je přece spíš věcí rozumu (než vkusu) a ženy obecně motorizace moc neřeší. -
white label 04.12.18 13:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
U ženy bych volbu A1 za nevkus nepovažoval.
Třeba mojí ženě až tak malá auta nic moc neříkají, ale Q3, nebo A3 cabrio, to jo... -
woody-alien 04.12.18 11:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Tak já myslím, že tuhle debatu O dětech a autech nemůžeme brát nějak vážně. Nicméně přidám jednu věc k zamyšlení. V sobotu jsme s rodinou obědvali v oblíbeném motorestu u Litoměřic, opravdu výborně tam vaří a chytit tam místo v době oběda je umění. No a u vedlejšího stolu jedla vrchní státní zástupkyně pro Prahu Lenka Bradáčová. To je žena, která vše ve svém životě obětovala kariéře. Nemyslím to nijak špatně, to je každého věc. Každopádně děti nemá a její soukromý život je už dávno věc veřejná. Moje švagrová, taktéž státní zástupkyně, s ní kdysi pracovala v Litoměřicích. No a zatímco Lenka B. tam dlouho nepobyla a strmě stoupala vzhůru, pročež je potřeba říct, že zřejmě zaslouženě, tak moje švagrová zůstala v Liťáku, vychovala dvě skvělé děti, má skvělého manžela a jako koníčka cestování. Myslím, že se jí ani nemusím ptát, jestli by tohle všechno nevyměnila za skvělou kariéru ve svém oboru a veřejnou popularitu, ;-) Jenom, když už jsme u těch aut, tak na ta teda moc vkus nemá. Po letech trápení s P207 (sorry Rone, ale ten její kus koupenej jako novej byl neskutečnej střep) si aktuálně pořídila dva roky starou černou A1 1.4 TDI S tronic. Když mi to řekla, tak jsem málem spolkl vidličku. >:-[] -
white label 04.12.18 11:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Ty tři "kousky" se ženou splňujeme, když to dáme všechno dohromady.
Tvoje a moje děti zase obtěžují naše dítě... >:-[] -
woody-alien 04.12.18 11:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
wl: Povinnost to určitě není, ale pokud máš v sobě kus zodpovědnosti za budoucí vývoj lidstva, víš, co máš dělat. >:-[] ;-) -
Dany 04.12.18 10:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Thom, myslím, že v tejto spoločnosti nemá nik deti z dôvodu neplánovania rodičovstva.
Ak sa na to pozeráš takto cez peniaze, videl si už rozprávku o troch grošoch?
Ja mám deti tri. Tiež by som si najradšej vyvážal r.i.ť. v Porsche, ale ani jedno z nich by som za to nemenil. Ani to, na ktoré som 14 rokov platil výživné. ;-) -
white label 04.12.18 02:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Pokud ti jde primárně o procenta, pak doporučuji absint(h), Stroh, nebo Tatratea (Zbojnický). Aspoň, že se k nám uprchlíci nehrnou, mají totiž strach, že by se k nim Bureš choval jako k vlastním dětem.
P.S. Teď v pondělí jsem byl na divadlo Sklep a tam mu radili, ať si na_ere do hnízda a opakuje si čapíčapíčapí... -
Ronault. 04.12.18 01:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
No nejlepší investice je prý do alkoholu, kdo ti dá až 43%? >:-[]
A teď jsem slyšel takovou zákeřnou otázku.
¨
Víte co je horší než krkavčí matka?
Čapí otec >:D -
white label 03.12.18 23:20
Investice do dětí může být tou vůbec nejlepší..., někde dál budou pozemky a nemovitosti a auta (až na velmi vzácné výjimky) budou někde hodně na konci. -
Ronault. 03.12.18 21:29
Thomasino: Já ti děkuji za rady, bez nich bych fakt nevěděl co jsou děti a výživné, fakt ne ;-) Možná bys mohl ještě se mnou rozebírat třeba něco z medicíny, té určitě taky rozumíš více jak já, co? >:-[] >:D ;-) -
Thomasino 03.12.18 20:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Hele a nechyběl jsi zrovna na vejšce když se bralo téma "antikoncepce - co je to a jaké jsou druhy" ??? >:-[] >:-[] >:-[]
K tomu jen dvě faktické poznámky, ale každý ať si to dělá jak chce. Jak říkal kdysi můj právník a přidal k tomu tabulky používané soudy pro určování výživného: Výše výživného na 2 děti je až 45% čistého příjmu, na 3 děti už klidně 55% čistého příjmu 8-s (a hypotéka a náklady na bydlení nebo jídlo se před tím neodpočítávají samozřejmě).
Druhá poznámka, jak kdysi řekl jeden můj kamarád, děti jsou drahý koníček, pak ti nezbývají finance na jiné koníčky ;-) A místo vysněného Boxstera či Caymana kupuješ rodinné sedmimístné MPV a platíš hypotéku na větší byt nebo dům >:D >:D >:D

WL - tak Golf R ve třídvířku jde zatím objednat, ale asi neumí jiný než ty základní sedadla. Prý slibovali ty lepší co byly za příplatek v GTI Clubsportu, ale asi to ještě u nás nejde. Ale borec v Porsche Brno věděl prdlačky, musím k mému jinam.. Budu muset zjistit více info. Asi nemáš o tom nějaké zprávy, že? Vím že v Anglii se daly objednat, nevím jak je to v Německu.